Selecteer een pagina

Hasselt

“Fiets door Hasselt en breng een bezoek aan de Japanse tuin in Hasselt!

Als je wilt genieten van een oase van rust en schoonheid, dan is een bezoek aan de Japanse tuin in Hasselt zeker de moeite waard. Met zijn prachtige bloesems, kabbelende beekjes en sierlijke bruggen waan je je even in het verre Oosten. En wat is er nu leuker dan dit alles te ontdekken op de fiets?

Fietsend door de gezellige straatjes van Hasselt kom je al snel aan bij de Japanse tuin, waar je even helemaal tot rust kunt komen. Fiets langs de vijvers vol kleurrijke koi-karpers en bewonder de serene Zen-tuin met zijn perfect aangeharkte grind. Geniet van een heerlijke picknick tussen de bloeiende kersenbloesems en laat je betoveren door de harmonie en sereniteit van deze bijzondere plek.

Dus waar wacht je nog op? Stap op de fiets en ontdek de prachtige Japanse tuin in Hasselt. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Guesthouse Dusart

Guesthouse Dusart

Guesthouse Dusart biedt gratis WiFi in de hele accommodatie en uitzicht op de stad in Hasselt. De accommodatie ligt op ongeveer 800 meter van het marktplein van Hasselt, op 7,2 km van Bokrijk en op 16 km van C-Mine. De Sint-Servaasbasiliek ligt op 32 km afstand en Kasteel van Rijckholt ligt op 41 km van het hotel. De kamers van het hotel zijn voorzien van een bureau, een flatscreen-tv, een eigen badkamer, beddengoed en handdoeken. Alle kamers zijn voorzien van een koelkast. Maastricht International Golf ligt op 30 km van Guesthouse Dusart en het Vrijthof ligt op 32 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht-Aachen Airport, op 46 km van de accommodatie.

Congostraat 9, Hasselt, Limburg, 3500, België

Holiday Inn Hasselt

Holiday Inn Hasselt

Holiday Inn® Hasselt ligt dicht bij de centrale bars en restaurants van de stad. Op 10 minuten lopen vindt u het station van Hasselt, waar lokale en regionale treinen stoppen. Luchthaven Brussel ligt op 50 minuten rijden en luchthaven Luik ligt op slechts 35 minuten afstand. Om de hoek van het hotel volgt het Modemuseum Hasselt de geschiedenis van de mode met collecties van de 18e eeuw tot nu. Op vijf minuten afstand onderzoekt het Jenevermuseum jenever, de nationale drank met jeneverbessmaak van België. Wandel langs kersenbomen en koivijvers in de Japanse tuin, op 20 minuten lopen van het hotel. Tegenover het park vindt u in de Trixxo Arena internationale concert- en evenementenprogramma’s. Komt u voor werk? Ontvang maximaal 250 afgevaardigden in de vijf natuurlijk verlichte vergaderruimtes van het hotel. Catering is op aanvraag beschikbaar en er is gratis WiFi in het hele hotel. Geniet van het uitzicht op de stad of het kanaal vanuit de stijlvolle kamers van dit gastvrije hotel, waar kinderen gratis verblijven en eten. Begin uw dag met een ontbijtbuffet in de moderne Brasserie De Boulevard van het hotel en geniet van onze traditionele Belgische keuken. Ontspan met een mini-workout in de sportschool of een saunasessie voordat u vrienden ontmoet voor een drankje aan de bar.

Kattegatstraat 1, Hasselt, Limburg, 3500, Belgium

B&B Hotel Hasselt

B&B Hotel Hasselt

Met een verblijf bij B&B HOTEL Hasselt in Hasselt, bent u binnen 15 minuten rijden van Circuit Zolder en Modemuseum Hasselt. Dit hotel ligt op 0,7 mi (1,1 km) van Virga Jessebasiliek en op 0,7 mi (1,1 km) van Hasseltse Grote Markt.Sluit uw dag af met een drankje in de bar/lounge. Ontbijtbuffetten zijn dagelijks beschikbaar tegen betaling. Tot de voorzieningen behoren een 24-uursreceptie, een lift en koffie/thee in een gemeenschappelijke ruimte. Zelfparkeren (tegen betaling) is beschikbaar op locatie.Maak het uzelf gemakkelijk in een van de 92 kamers met airconditioning en flatscreen-tv’s. Gratis draadloos internet houdt u verbonden en kabelprogrammering is beschikbaar voor uw entertainment. Badkamers zijn voorzien van douches met regendouchekoppen en haardrogers. Voorzieningen zijn onder andere bureaus, dagelijkse schoonmaak en strijkplanken/strijkijzers kunnen worden aangevraagd.

Thonissenlaan 75, Hasselt, Limburg, 3500, Belgium

Yup Hotel

Yup Hotel

Met een verblijf bij YUP Hotel bevind je je in hartje Hasselt, op 5 min. rijden van Marktplein van Hasselt en Plopsa Indoor Theme Park. Dit hotel ligt op 3,3 km van Ethias Arena en op 3,6 km van Japanese Garden. Profiteer van recreatiemogelijkheden zoals het huren van fietsen of andere voorzieningen, zoals een gratis draadloze internetverbinding en een verkoopautomaat. Extra voorzieningen van dit hotel zijn onder andere een fietsenstalling en een fietsenwinkel. Stil je honger in de koffiebar/café van het hotel. Sluit uw dag af met een drankje in de bar/lounge. Het ontbijtbuffet is dagelijks beschikbaar van 07:00 tot 10:00 uur tegen een toeslag. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, meertalig personeel en een kluis bij de receptie. Doe of je thuis bent in één van de 85 klimaatgeregelde kamers. Een gratis draadloze internetverbinding is beschikbaar om je online te houden. De eigen badkamers met douche zijn voorzien van een regendouche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een bureau en er wordt dagelijks schoongemaakt.

Thonissenlaan 52, Hasselt, Limburg, 3500, België

De Groene Hendrickx

De Groene Hendrickx

Met een verblijf bij Hotel De Groene Hendrickx in Hasselt bevind je je op 5 min. lopen van Kunstmuseum Z33 en Nationaal Jenevermuseum. Dit hotel ligt op 14,1 km van Circuit Zolder en op 0,6 km van Modemuseum Hasselt. Geniet vanaf een terras van het uitzicht en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis WiFi en hulp bij excursies/tickets. Geniet van een deugddoende maaltijd bij De Groene Hendrickx, waar gasten van Hotel De Groene Hendrickx worden geserveerd. Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Er wordt dagelijks een gratis ontbijt uit lokale gerechten geserveerd.
Enkele van de voorzieningen zijn meertalig personeel, een kluis bij de receptie en een lift. Parkeerplaatsen (tegen betaling) zijn beschikbaar bij de accommodatie.

Zuivelmarkt 25, Hasselt, Limburg, 3500, België

Radisson Blu Hotel, Hasselt

Radisson Blu Hotel, Hasselt

Met een verblijf bij Radisson Blu Hotel, Hasselt bevind je je in het hart van Hasselt. Plopsa Indoor Hasselt en Hasselt Grote Markt liggen op 10 min. rijden. Dit 4-sterrenhotel ligt op 2,9 km van Japanse tuin en op 7,9 km van Abdijsite Herkenrode. Plezier gegarandeerd dankzij een 24-uurs fitnesscentrum of geniet van het uitzicht vanuit een dakterras. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en huwelijksservices. Geniet van een diner bij Bistro Green House, een restaurant gespecialiseerd in Belgische gerechten. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de 24-uurs roomservice. Wil je even ontspannen? Kom tot rust met een lekker drankje in één van de 2 bars/lounges. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 10.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 11.00 uur.

Torenplein 8, Hasselt, Limburg, 3500, België

PAJ GPS EASY Finder 4G + fietszadel zonder bevestiging.

R

GPS TRACKER VOOR FIETSEN: Dankzij het geïntegreerde insteekvak kun je dit handige fietszadel gebruiken om je fiets te beveiligen tegen diefstal. Plaats de EASY Finder 4G van PAJ GPS in het vak en zie altijd waar je fiets is (de GPS-tracker is inbegrepen bij het zadel). Al met al compact en discreet - ideaal voor een fiets-gps-tracker tegen diefstal

R

BEVESTIGING: Onze fietszadels van deze variant zijn geschikt voor schroefbevestiging en bevatten daarom geen beugel. BELANGRIJK: Controleer voor aankoop hoe je huidige fietszadel is bevestigd. Als je huidige fietszadel wordt geleverd met een beugel, gebruik dan de andere versie van dit fietszadel die wordt geleverd met de beugel

R

COMFORTABEL, ZACHT EN WATERDICHT: Geniet van ritjes op het zachte zadel, dat is gemaakt met Cloud Comfort-technologie - een fietszadel kan niet comfortabel zijn. En zodat je in weer en wind op pad kunt, is het bovenmateriaal gemaakt van robuust synthetisch leer dat slijtvast en waterafstotend is

R

GEEN AFSTANDSLIMIET: Met de PAJ mini GPS-tracker (EASY Finder 4G) in het zadel is er geen afstandslimiet, dus je kunt je fiets altijd in de gaten houden, waar je ook bent (GPS tracker inbegrepen)