Selecteer een pagina

Eisden

“Fiets in Eisden een bezoekje brengen aan het rivierpark Maasvallei is een perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukre van het dagelijkse leven

 

Fietsen in Eisden een bezoekje brengen aan het Rivierpark Maasvallei is een perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Terwijl je langs de prachtige Maas fietst, geniet je van adembenemende uitzichten en de rustgevende omgeving. Het Rivierpark Maasvallei biedt een unieke mix van natuur, cultuur en geschiedenis, en is een ware oase voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Tijdens je fietstocht kun je de vele pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden in de omgeving verkennen, zoals de oude steenkoolmijnen en het indrukwekkende kasteel van Eisdenerbosch. Geniet van een ontspannen picknick aan de oever van de Maas, maak een wandeling door de uitgestrekte bossen of verken de vele fiets- en wandelpaden die het rivierpark rijk is.

Of je nu op zoek bent naar een actief avontuur of gewoon wilt genieten van de natuur, een fietstocht in Eisden en een bezoek aan het Rivierpark Maasvallei bieden voor ieder wat wils. Dus stap op de fiets, adem de frisse lucht in en laat je verrassen door de schoonheid van dit prachtige stukje Limburg!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

B&B Haerlekijn

B&B Haerlekijn

Haerlekijn wordt omgeven door fietsroutes en biedt moderne kamers met gratis WiFi en een flatscreen-tv. Maasmechelen ligt op 15 minuten fietsen. Nationaal Park Hoge Kempen ligt op 10 km afstand.

De ruime kamers zijn stijlvol ingericht met een grijze muur en zwarte banken rond de flatscreen-tv. De grijs betegelde badkamer is voorzien van een douche. Er

wordt een ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtzaal met uitzicht op de tuin. Gasten kunnen gebruikmaken van de keuken om snacks te bereiden. Er

zijn fietsen te huur om de omgeving rond Haerlekijn te verkennen. Gasten kunnen ontspannen in de tuin of op het terras met een van de aanwezige kranten.

Maaseik ligt op 15 minuten rijden van de B&B. Genk ligt op 30 minuten rijden met de auto. De Mijnen van Eisden liggen op 10 km afstand. Het is 12 minuten rijden naar de snelweg E314.

Vlasstraat 6, Maasmechelen, Limburg, België

Terhills Resort by Center Parcs

Terhills Resort van Center Parcs

Terhills Resort by Center Parcs ligt in Dilsen-Stokkem, op 19 km van C-Mine, en biedt accommodatie met een tuin, gratis privéparkeergelegenheid, een terras en een restaurant. De accommodatie ligt op 24 km van Bokrijk en op 24 km van Maastricht International Golf en biedt een privéstrand en een bar. Het resort heeft een binnenzwembad, entertainmentpersoneel en een 24-uursreceptie. Sommige kamers bieden ook een keuken met een koelkast, een vaatwasser en een oven. Het resort biedt een kinderspeelplaats. Het gebied is populair om te wandelen en fietsen, en fietsverhuur is beschikbaar bij Terhills Resort by Center Parcs. Het Vrijthof ligt op 25 km van de accommodatie en de Sint-Servaasbasiliek ligt op 25 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht-Aachen Airport, op 25 km van Terhills Resort by Center Parcs.

Nationaal Parklaan 1, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

Hotel Au Nom de Dieu

Hotel Au Nom de Dieu

Au Nom De Dieu ligt in Dilsen-Stokkem, in een nationaal park, op 10 minuten rijden van Maasmechelen Village Outlet en Nationaal Park Hoge Kempen. Dit hotel ligt op 4,8 mijl (7,7 km) van Elaisa Energetic Wellness en op 10,2 mijl (16,4 km) van Spiegelven Golf Club.
Geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis wifi. Extra voorzieningen van dit hotel zijn onder andere tour-/tickethulp en een picknickplaats.
Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd tegen betaling.
Tot de voorzieningen behoren gratis kabelinternet, snelle incheckservice en snelle uitcheckservice. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Nieuwstraat 42, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, Belgium

Vakantiewoning guesthouse-cottage MOMO

Vakantiewoning guesthouse-cottage MOMO

Guesthouse Momo ligt in Dilsen-Stokkem op 4 min. rijden van Negenoord-Kerkeweerd Nature Reserve en op 5 min. van Maasmechelen Village Outlet. Dit pension ligt op 7,6 km van Elaisa Energetic Wellness en op 10,1 km van Nationaal Park Hoge Kempen.
Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Andere voorzieningen in dit pension in art-decostijl zijn gratis wifi, een spelletjesruimte en een picknickplaats.
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet en een bagageopslagruimte. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden.
Doe of je thuis bent in één van de 5 kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Maak je maaltijden klaar in de gemeenschappelijke keuken. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl kabelzenders voor het kijkplezier zorgen. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers.

Dorpsstraat 43, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

B&B Taller hoeve

B&B Taller hoeve

De Taller-Hoeve ligt in Maasmechelen bij een winkelcentrum, op een kwartiertje rijden van Sint-Barbarakerk en Steinerbos. Dit pension ligt op 16,9 km van Vrijthof en op 7,5 km van Nationaal Park Hoge Kempen.
Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Enkele voorzieningen van dit pension zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en fietsenopslag.
Bij dit pension kun je je honger stillen in een restaurant met uitzicht op de tuin en waar je in de openlucht kunt dineren. Ook kun je snacks bestellen in de koffiebar/het café. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker à-la-carte-ontbijt, dat geserveerd wordt van 08.30 uur tot 11.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Grotestraat 289, Maasmechelen, Limburg, 3630, België

Hotel de Maretak

Hotel de Maretak

Located in Dilsen-Stokkem, Hotel de Maretak is within a 15-minute drive of Maasmechelen Village Outlet and Maaseik Market Square. This spa hotel is 7.7 mi (12.4 km) from Hoge Kempen National Park and 13.4 mi (21.5 km) from C-mine Cultural Centre.
Verwen uzelf met een bezoek aan de spa, die massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen biedt. U zult zeker de recreatieve voorzieningen waarderen, waaronder een buitenzwembad, een bubbelbad en een sauna. Extra voorzieningen in dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon.
Geniet van een bevredigende maaltijd bij Mistletoe, dat gasten van Hotel de Maretak bedient. Ontspan met uw favoriete drankje in de bar/lounge of de bar bij het zwembad. Een gratis ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 08:00 tot 10:00 uur.
Tot de voorzieningen behoren een snelle incheckservice, meertalig personeel en bagageopslag. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Watermolenstraat 20, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

WD-40 Specialist Fietsset: 1 x 500 ml kettingreiniger + 1 x 250 ml kettingspray

R

WD-40 Fietskettingspray 250 ml + fietskettingreiniger WD-40 500 ml in set van 2 voor optimale verzorging van fietskettingen

R

De WD-40 fietskettingspray is een hoogwaardig smeermiddel voor fietskettingen om soepele prestaties en duurzaamheid te garanderen.

R

De WD-40 fietskettingspray vermindert de slijtage van de kettingschakels en verhoogt de efficiëntie van de krachtoverbrenging.

R

De WD-40 fietskettingreiniger heeft een zeer effectieve formule voor het verwijderen van vuil, stof en oud smeermiddel van fietskettingen.