Selecteer een pagina

Eisden

“Fiets door Eisden! Het Nationaal Park Hoge Kempen is een absolute aanraader voor natuurliefhebbers en avonturiers

 

Fietsen in Eisden en een bezoekje brengen aan het Nationaal Park Hoge Kempen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers en avonturiers! Het Nationaal Park is een prachtig stukje natuur in België, met uitgestrekte bossen, heidevelden en vennen. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen, genietend van de rust en de prachtige omgeving.

Eisden zelf is ook een leuk dorpje om te verkennen, met gezellige terrasjes en winkeltjes. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een verkenningstocht door het Nationaal Park. Fiets langs kronkelende paden en adembenemende uitzichten, spot wilde dieren en geniet van de frisse lucht. Een dagje in de natuur doorbrengen is niet alleen ontspannend, maar ook een verrijking voor lichaam en geest.

Dus waar wacht je nog op? Neem je fiets en ga op ontdekkingstocht in Eisden en het Nationaal Park Hoge Kempen. Vergeet vooral je camera niet, want hier wil je absoluut mooie foto’s maken! Geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft en laad jezelf op met nieuwe energie. Het wordt een onvergetelijke ervaring waar je nog lang met plezier aan zult terugdenken.

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Terhills Hotel Maasmechelen Tripadvisor

Terhills-hotel

Met een verblijf bij Terhills Hotel in Maasmechelen, in de buurt Eisden-Tuinwijk, bevind je je op 5 min. rijden van Maasmechelen Village Outlet en Sint-Barbarakerk. Dit luxe hotel ligt op 17 km van Blotevoetenpad en op 19,2 km van Vrijthof.
Geniet van recreatieve voorzieningen zoals fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een tuin. Dit hotel biedt ook gratis wifi en huwelijksservices.
Geniet van internationale gerechten bij Bistro Bureau Bouveau, een bistro met een bar/lounge en uitzicht op de tuin. U kunt ook binnen blijven en gebruikmaken van de roomservice. Ontbijtbuffetten zijn dagelijks beschikbaar tegen betaling.
Tot de voorzieningen behoren een 24-uursreceptie, bagageopslag en een bibliotheek. Plant u een evenement in Maasmechelen? Dit hotel heeft 1884 vierkante voet (175 vierkante meter) aan ruimte, bestaande uit een conferentiecentrum en 4 vergaderruimtes. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein.

Zetellaan 68, Maasmechelen, Limburg, 3630, Belgium

Porta Cité

Porta Cité

Een verblijf bij Hotel Porta Cite plaatst u in het hart van Maasmechelen, op 5 minuten rijden van Sint-Barbarakerk en Maasmechelen Village Outlet. Dit hotel ligt op 11 mijl (17,8 km) van Vrijthof en op 2,5 mijl (4 km) van Elaisa Energetic Wellness.
Geniet van recreatieve voorzieningen zoals fietsverhuur of geniet van het uitzicht vanaf een terras.
Geniet van Italiaanse gerechten in Grand Cafe Leonardo, een van de vele eetgelegenheden van het hotel, waaronder 2 restaurants en een koffiebar/café. Ontmoet andere gasten bij de gratis receptie, die dagelijks wordt gehouden. Sluit uw dag af met een drankje in de bar/lounge. Continentaal ontbijt is dagelijks beschikbaar van 07:00 tot 11:00 uur tegen betaling.
Tot de voorzieningen behoren onder meer stomerij-/wasserijservices en een lift. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Louis Mercierlaan 1, Maasmechelen, Limburg, 3630, België

B&B Het Vuchterhof

B&B Het Vuchterhof

B&B Het Vuchterhof ligt in Vucht, op minder dan 4 km van het Maasmechelen Outlet Village, en biedt een groot terras. Er is gratis WiFi beschikbaar. Elke ruime kamer is voorzien van een kabel-tv, een terras en een zithoek. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche en een haardroger. B&B Het Vuchterhof biedt een tuin, barbecuefaciliteiten en een gemeenschappelijke keuken. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsen en vissen. Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op 6 km afstand. De luchthaven van Brussel ligt op 120 km van deze accommodatie. Bij uw verblijf hier is gratis parkeren inbegrepen.

Steegstraat 17/19, Maasmechelen, Limburg, 3630, Belgium

Ontdek Maasmechelen per fiets
Recreatieoord Kikmolen

Recreatieoord Kikmolen

Recreatieoord Kikmolen biedt een seizoensgebonden buitenbad en uitzicht op het zwembad en ligt in Maasmechelen in de regio Limburg, op 12 km van Maastricht. Aken ligt op 36 km afstand. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie en er is gratis privéparkeergelegenheid op het terrein.

De accommodatie beschikt over een zithoek. Sommige accommodaties hebben een eethoek en/of terras. Er is ook een kitchenette met een oven. Een magnetron, een koelkast, een kookplaat en een koffiezetapparaat zijn ook aanwezig.

Recreatieoord Kikmolen heeft ook een kinderspeelplaats. Gasten kunnen genieten van een drankje aan de bar van het hotel. De accommodatie biedt ook een minimarkt.

U kunt darten bij de accommodatie en de omgeving is populair om te fietsen. Valkenburg ligt op 15 km van Recreatieoord Kikmolen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Luik Airport, op 37 km van Recreatieoord Kikmolen.

Kikmolenstraat 3, Maasmechelen, Limburg, België

Hotel Al mulino

Hotel Al Mulino

Al Mulino ligt in Maasmechelen, bij een winkelcentrum, op 10 minuten rijden van Waterburcht Pietersheim en Nationaal Park Hoge Kempen. Dit golfhotel ligt op 12,8 km van Vrijthof en op 7,7 km van Maasmechelen Village Outlet.
Profiteer van recreatiemogelijkheden zoals fietsen huren of geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin. Dit hotel beschikt ook over gratis draadloos internet en een televisie in een gemeenschappelijke ruimte.
Geniet van Italiaanse gerechten bij Osteria Sapori, een restaurant waar u kunt genieten van drankjes aan de bar/lounge, kunt genieten van het uitzicht op de tuin en zelfs buiten kunt dineren. U kunt ook binnen blijven en gebruikmaken van de roomservice (gedurende beperkte uren). Ontmoet andere gasten bij de gratis receptie, die dagelijks wordt gehouden. Continentaal ontbijt wordt doordeweeks geserveerd van 07:30 tot 09:30 uur en in het weekend van 08:30 tot 10:30 uur tegen betaling.

Molenveldstraat 7, Maasmechelen, Limburg, 3631, België

B&B Basil

B&B Basil

B&B Basil ligt in het kleine dorpje Leut, vlak bij het kerkplein en op 5 minuten rijden van Maasmechelen. Warme dranken worden gratis geserveerd in de bar.

De kamers en de suite zijn ingericht met natuurlijke materialen. Ze beschikken over gratis WiFi, een badjas en een tv met dvd-speler.

Bij mooi weer kunt u genieten van het ontbijt bij het zwembad in de tuin en een sauna.

St-Pietersstraat 75, Maasmechelen, Limburg, België

nean Opvouwbaar fietsslot met houder, scharnierslot van gehard staal

R

De stabiele metalen afstandhouders met robuuste kunststof coating bieden een hoge veiligheid voor dit fietsslot. Eenvoudig op te vouwen en op te bergen. Aantrekkelijk De optische eigenschappen van de slotkop en de draaibare scharnieren zorgen voor een eenvoudige bediening.

R

Hoog veiligheidsniveau: fietsslot veiligheidsniveau B. Twee veiligheidssleutels. Inclusief fietstas als framehouder met bevestigingsmateriaal.

R

Ergonomie en gladde sluiting maken het gebruik comfortabel. Een ideaal accessoire en een veilig fietsslot om je fiets tegen diefstal te beschermen.

R

Ons veiligheidsslot, fietsslot met sleutel is ideaal voor fietsen, bromfietsen, scooters, mountainbikes, scooters, e-bike, kinderwagen, motorfiets, eenwieler, scooter, laadfiets, scooter, elektrische scooter, tuinmeubelen, poort, kelder, tuindeur, kelderslot en fietsaanhanger, of als containerslot of motorslot.