Selecteer een pagina

Bree – Gerdingen

“Fiets door Gruidrode – Bree. Een absoluut hoogtepunt is een bezoek aan de commanderij in Gruidrode!”

In Bree-Gruitrode kun je genieten van prachtige fietsroutes door de groene omgeving. Onderweg kom je langs pittoreske dorpjes, uitgestrekte velden en bossen. Een absoluut hoogtepunt is een bezoek aan de Commanderij in Gruitrode. Dit historische gebouw ademt geschiedenis en je waant je even terug in de tijd. Bezoek de indrukwekkende ridderzaal, de sfeervolle binnenplaats en leer meer over de rijke geschiedenis van deze plek. Na een stevige fietstocht is dit de perfecte plek om even tot rust te komen en te genieten van al het moois dat Bree-Gruitrode te bieden heeft. Dus spring op je fiets en ontdek deze prachtige omgeving!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

De Watermolen bocholt

De Watermolen 

Wanneer je verblijft bij De Watermolen in Bocholt bevind je je vlak bij de skiliften en op 5 min. rijden van Bocholter Brouwerijmuseum. Dit hotel voor families ligt op 5 km van Stadspark De Boneput en op 5,2 km van Stadsmuseum Bree.
Ontspan met lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een binnenzwembad, een spabad en een outdoor tennisbaan vast wel leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent.
Bij Restaurant De Watermolen, een restaurant gespecialiseerd in Belgische gerechten, wordt lunch en diner geserveerd. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 10.00 uur.

Monshofstraat 9/A, Bocholt, Limburg, 3950, België

B&B de Keyartmolen

B&B de Keyartmolen

B&B De Keyartmolen is een rustig gelegen boerderij uit de middeleeuwen, op minder dan 10 minuten rijden van Bree. De omgeving leent zich uitstekend voor paardrijden, fietsen en wandelen. Het beschikt over stallen, fietsverhuur, een wellnessruimte met een sauna, een stoombad en een massageservice.

Elke kamer van De Keyartmolen heeft een landelijke inrichting, een zithoek met tv en uitzicht op de tuin. Ze zijn ook voorzien van een minibar en thee- en koffiefaciliteiten.

Het winkelcentrum Maasmechelen Village ligt op minder dan 30 minuten rijden. Hasselt ligt op 40 km van de accommodatie. De Keyartmolen B&B ligt op 45 minuten rijden van de historische stad Maastricht in Nederland. Gasten kunnen hun eigen paarden meenemen naar de accommodatie tijdens hun verblijf.

Keyartstraat 4, Bree, Limburg, België

De Blauwe Maaten

De Blauwe Maaten

De Blauwe Maaten ligt in Neerglabbeek, op 20 km van C-Mine en op 27 km van Bokrijk. Het biedt een bar en uitzicht op de tuin. Deze bed & breakfast beschikt over gratis privéparkeergelegenheid en bewaking de hele dag door. Deze accommodatie biedt familiekamers en een buitenhaard. De accommodaties van de bed & breakfast zijn voorzien van een kledingkast en een flatscreen-tv. De accommodaties van de bed & breakfast beschikken over gratis WiFi en een eigen badkamer met een douche en slippers. Sommige kamers hebben een terras. Elke accommodatie van de bed & breakfast is voorzien van beddengoed en handdoeken. Gasten van de bed & breakfast kunnen genieten van activiteiten in en rond Neerglabbeek, zoals wandeltochten. Gasten van De Blauwe Maaten kunnen in de buurt fietsen en wandelen, of genieten van de tuin. Het Hasseltse marktplein ligt op 33 km van de accommodatie en Maastricht International Golf ligt op 37 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht-Aachen Airport, op 31 km van De Blauwe Maaten.

Roesstraat 13, Meeuwen-Gruitrode, Limburg, 3670, Belgium

De Alpacaboerderij

De Alpacaboerderij

Deze accommodatie met eigen kookgelegenheid in Bocholt bevindt zich op een actieve alpacaboerderij. De Alpacaboerderij biedt een kinderspeelplaats, een tuinterras en gratis toegang tot draadloos internet. De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en zijn ingericht met een woonkamer met een bank en kabeltelevisie. In de units vindt u ook een eettafel en een keuken met een koelkast en een fornuis. Er is een badkamer met een douche en een toilet. De Alpacaboerderij ligt op 5 minuten rijden van het dichtstbijzijnde restaurant en cafés. Supermarkten zijn binnen 1,5 km te bereiken. Een bezoek aan de alpaca’s is inbegrepen voor gasten van de alpacaboerderij. Op verzoek kunnen er ook een aantal buitenactiviteiten en spellen worden verzorgd. Overpelt ligt op 11,5 km en Peer op 10,1 km van De Alpacaboerderij. Recreatiepark Erperheide ligt op 15 minuten rijden met de auto. De stad Bree ligt op 10,2 km afstand.

Lillerbaan 104, Bocholt, Limburg, 3950, Belgium

B&B De Passerel

B&B de Passerel

B&B De Passerel ligt op 8 km van het centrum van Bree en beschikt over een tuin met een terras en biedt kamers met kabel-tv en gratis WiFi in alle ruimtes. Gasten profiteren van gratis privéparkeergelegenheid op het terrein. De

kamers van de bed & breakfast zijn voorzien van houten vloeren en kabel-tv. Ze hebben allemaal een eigen badkamer met een douche. Gasten hebben toegang tot een gedeelde zithoek met een open haard en gratis koffie- en theefaciliteiten.

Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in de gemeenschappelijke eetkamer. Gasten kunnen ontspannen in de gedeelde zithoek met een glas wijn of een lokaal biertje. Er zijn veel cafés en restaurants in het centrum van Maaseik, op 14 minuten rijden van de accommodatie.

U kunt kaarten van de omgeving krijgen en fietsen en Vespa-scooters huren bij de accommodatie om de omgeving te verkennen. Er is ook een gratis fietsenstalling beschikbaar. De stad Hasselt ligt op 45 minuten rijden en Genk ligt op 27 km afstand.

Solterweg 66, Bree, Limburg, België

Hotel Ingredi

Hotel Ingredi

Hotel Ingredi ligt in het centrum van Bree en biedt moderne accommodatie met boxspringbedden, gratis WiFi en kabeltelevisie. Het hotel heeft ook een eigen bistro. Elke kamer in warme kleuren heeft een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. Andere voorzieningen zijn een bureau en een kledingkast. De kamers kijken uit over het rustige dorpsgezicht van Bree. Er wordt een ontbijt geserveerd in de gemeenschappelijke ontbijtruimte. Er zijn diverse restaurants op loopafstand van Hotel Ingredi. Maasmechelen met zijn uitgebreide winkelcentrum ligt op 23 km rijden van Hotel Ingredi. Golf en Countryclub Crossmoor ligt op 14 km afstand. Er is gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Kloosterstraat 10, Bree, Limburg, 3960, Belgium

RaMokey Lichte fietshelm voor dames en heren

R

COMPACT: Fietsslot met compact design ontwerp zodat het licht en comfortabel te vervoeren is wanneer het is opgevouwen, het neemt weinig ruimte in beslag en kan in een rugzak worden opgeborgen. Het bevat een ondersteuningsaccessoire om aan de fiets te bevestigen met een praktisch systeem om comfortabel aan en uit te trekken. Installatiekit inbegrepen.

R

VEILIGHEID: Veiligheidsslot met zelfsluitende bescherming tegen stof. Inclusief 3 omkeerbare platte sleutels. Stalen vergrendelingsmechanisme, 5 mm bout. Weersbestendig.

R

BESTENDIG: 8 gelede stukken van elk 6 mm dik en 10 cm lang. Snijvast, slagvast, 7 verbindingen met vloeiende 360º rotatie, roestvrijstalen klinknagels. Kunststof coating beschermt tegen wrijving.

R

FUNCTIONEEL: Totale lengte van 70cm uitgeschoven en 22cm gesloten. Opgevouwen neemt het slechts 12,5x6x3cm in beslag.