Selecteer een pagina

Borgloon

“Fietsen door de prachtige bloesemvelden en het glooiende landschap van Borgloon”

Borgloon en brouwerij Wilderen vormen samen de perfecte combinatie voor een heerlijke dag vol fietsplezier en ambachtelijke bierbeleving. Fietsen door de prachtige bloesemvelden en het glooiende landschap van Borgloon is een lust voor het oog en een verademing voor de ziel. Onderweg kom je langs pittoreske dorpjes en imposante kastelen, waardoor je je even in een andere wereld waant.

Na een verkwikkende fietstocht is het tijd om te genieten van een welverdiend biertje bij brouwerij Wilderen. Hier word je ondergedompeld in de wereld van ambachtelijk gebrouwen bieren en krijg je een kijkje achter de schermen van het brouwproces. Proef de verschillende biersoorten en laat je smaakpapillen verwennen door de unieke smaken en aroma’s van het Wilderen bier.

Kortom, een dagje fietsen in Borgloon en een bezoek aan brouwerij Wilderen is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van natuur, cultuur en lekker eten en drinken. Laat je verrassen door al het moois dat deze prachtige streek te bieden heeft en geniet van een onvergetelijke ervaring!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Vakantie huizen De Heerlijkheid Satenbergh

Vakantie huizen De Heerlijkheid Satenbergh

Vakantie huizen De Heerlijkheid Satenbergh is gevestigd in een voormalige boerderij uit 1648 en biedt een ruime tuin met een vijver en een terras. Deze accommodatie ligt op het platteland van Heers en beschikt ook over een eigen bar en gratis toegang tot privéparkeergelegenheid. De kamers zijn voorzien van kabel-tv, hardhouten vloeren en een kledingkast. Elke accommodatie heeft een eigen badkamer met een bad of een douche, een haardroger en gratis toiletartikelen. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtzaal van Vakantie huizen De Heerlijkheid Satenbergh. Gasten kunnen gebruikmaken van een gemeenschappelijke magnetron en een koelkast om etenswaren te bereiden of in te slaan. De eigen bar serveert een selectie drankjes. Bij mooi weer kunt u buiten in de tuin zitten. De bed and breakfast beschikt over een gedeelde zithoek met een tv en een computer. Tongeren ligt op 10,8 km van Vakantie huizen De Heerlijkheid Satenbergh. In 40 minuten rijdt u naar Eben-Emael. Genk ligt op 30 km afstand en Hasselt ligt op 26 km van de bed and breakfast.

Heurnestraat 12, Heers, Limburg, 3870, België

Hotel Pracha

Hotel Pracha

Hotel Pracha ligt op een toplocatie in Borgloon en biedt alles wat de stad te bieden heeft, net buiten uw deur. De accommodatie beschikt over een breed scala aan faciliteiten om uw verblijf tot een aangename ervaring te maken. Gratis wifi in alle kamers, bagageopslag, parkeergelegenheid, roomservice en kranten staan ​​op de lijst met dingen waar gasten van kunnen genieten. Verwarming, wekservice, bureau, minibar en wekker zijn te vinden in geselecteerde gastenkamers. Neem een ​​pauze van een lange dag en maak gebruik van de sauna, het binnenzwembad, de spa, massage en het solarium. Vriendelijk personeel, geweldige faciliteiten en de nabijheid van alles wat Borgloon te bieden heeft, zijn drie geweldige redenen om in Hotel Pracha te verblijven.

Roesstraat 13, Meeuwen-Gruitrode, Limburg, 3670, België

De Verborgen Parel

De Verborgen Parel

De Verborgen Parel ligt op een toplocatie in Borgloon en biedt alles wat de stad te bieden heeft, net buiten uw deur. De accommodatie heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Servicegericht personeel verwelkomt en begeleidt u bij De Verborgen Parel. Alle kamers zijn ontworpen en ingericht om gasten zich direct thuis te laten voelen, en sommige kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, vloerbedekking, kast, ventilator en bubbelbad. De accommodatie biedt verschillende recreatiemogelijkheden. De Verborgen Parel is een uitstekende keuze om Borgloon te verkennen of om gewoon te ontspannen en te verjongen.

Hoenshovenstraat 5, Borgloon, Limburg, 3840, België

B&B Het Loonderhof

B&B Het Loonderhof

Deze bed and breakfast ligt aan de rand van Borgloon, in de fruitteeltstreek. Het Loonderhof biedt gratis WiFi, zorgvuldig bereide maaltijden en een weelderige tuin met terras. Elke individueel ingerichte kamer heeft zichtbare houten balken en een zithoek met tv. Ze hebben een eigen badkamer met een douche. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte of in de tuin. Het bestaat uit brood, beleg en koffie en thee. Er is een restaurant op slechts 50 meter van Het Loonderhof. Er zijn verschillende wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Zowel Tongeren als Sint-Truiden liggen op 12 minuten rijden. Het is 15 minuten met de auto naar de snelwegen A131 en E40.

Tongersesteenweg 23, 3840 Borgloon, Limburg, België

Boutique Hotel Het Zoete Zijn

Boutique Hotel Het Zoete Zijn

Located in Borgloon, Boutique Hotel Het Zoete Zijn is within a 10-minute drive of St. Genoveva Church and St. Odulfus Church. This hotel is 3.9 mi (6.3 km) from Onze Lieve Vrouwe Church and 3.9 mi (6.3 km) from Stroopfabriek Museum.
Geniet van het uitzicht vanuit een tuin en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis draadloos internet en een picknickplaats.
Geniet van een maaltijd in het restaurant of snacks in de koffieshop/het café van het hotel. Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Een gratis ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 08:30 tot 10:00 uur.
De receptie is tijdens beperkte uren bemand. Gratis parkeren is beschikbaar op het terrein.

Wildebornstraat 7, Borgloon, Limburg, 3840, België

Hotel Stayen

Hotel Stayen

Met een verblijf bij Hotel Stayen in Sint-Truiden, bevind je je bij het congrescentrum, vlak bij Stadion KSTVV en op 2 min. rijden van Stadhuis van Sint-Truiden. Dit hotel met een spa ligt op 1,6 km van Abdij van Sint-Truiden en op 2 km van Brouwerij Wilderen. Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een binnenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten vast wel leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en een kapsalon.
Gasten van Hotel Stayen kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. 
Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Tiensesteenweg 168, Sint-Truiden, Limburg, 3800, België

"Verken de natuur: Slaap in een gezellig natuurhuisje?"

Natuurhuisje in Heks - Heers

Natuurhuisje in Heks – Heers

Natuurhuisje in Borgloon

Natuurhuisje in Borgloon (voor 12 personen)

Natuurhuisje in Mettekoven

Natuurhuisje in Mettekoven

Natuurhuisje in Vechmaal

Natuurhuisje in Vechmaal

Thule EuroRide 2 13pin trekhaak fietsendrager

R

Toegang tot de kofferbak zelfs bij gemonteerde fietsen dankzij klapmechanisme met handgreep

R

Snelle montage van de fietsendrager dankzij praktische bevestigingsgreep

R

Fietsen worden met stabiele framehouders aan de fietsendrager bevestigd

R

Beveiligt de fietsendrager aan de trekhaak (slot meegeleverd) en de fietsen met behulp van de afsluitbare knevelmoer op de fietsendrager