Selecteer een pagina

Bocholt

“Fiets door Bocholt en maak een tussenstop bij de prachtige Sint-Laurentiuskerk!”

Als je op zoek bent naar een ontspannen en cultureel uitje, dan is Bocholt dé plek voor jou! Stap op de fiets en verken het pittoreske dorpje en omgeving. Maak een tussenstop bij de prachtige Sint-Laurentiuskerk, een indrukwekkend bouwwerk met een rijke geschiedenis. Bewonder de imposante architectuur en geniet van de serene sfeer in en rondom de kerk. Na je bezoek aan de kerk kan je verder fietsen en genieten van de mooie natuur en landelijke omgeving. Kortom, een perfecte combinatie van actief bezig zijn en cultuur snuiven in het charmante Bocholt!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

B&B Het Uilennest

B&B Het Uilennest

Het Uilennest ligt in Bocholt en beschikt over een tuin en kamers met gratis WiFi, op 8 km van de Nederlandse grens. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie. De kamers van Het Uilennest zijn voorzien van een zithoek en een eigen badkamer met een douche. U kunt ontspannen op het terras op het zuiden van de accommodatie. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd in de gemeenschappelijke eetzaal. Op verzoek kan de bed & breakfast ook lunchpakketten voor u klaarmaken. Er zijn diverse winkels en restaurants op 3 minuten rijden. De stad Bree ligt op 6 km van Het Uilennest en Peer ligt op 11 km afstand. Het vakantiepark Erperheide ligt op 17 minuten rijden van de accommodatie.

Hezerstraat 23, Bocholt, Limburg, 3950, België

De Blauwe Maaten

De Blauwe Maaten

De Blauwe Maaten ligt in Neerglabbeek, op 20 km van C-Mine en op 27 km van Bokrijk. Het biedt een bar en uitzicht op de tuin. Deze bed & breakfast beschikt over gratis privéparkeergelegenheid en bewaking de hele dag door. Deze accommodatie biedt familiekamers en een buitenhaard. De accommodaties van de bed & breakfast zijn voorzien van een kledingkast en een flatscreen-tv. De accommodaties van de bed & breakfast beschikken over gratis WiFi en een eigen badkamer met een douche en slippers. Sommige kamers hebben een terras. Elke accommodatie van de bed & breakfast is voorzien van beddengoed en handdoeken. Gasten van de bed & breakfast kunnen genieten van activiteiten in en rond Neerglabbeek, zoals wandeltochten. Gasten van De Blauwe Maaten kunnen in de buurt fietsen en wandelen, of genieten van de tuin. Het Hasseltse marktplein ligt op 33 km van de accommodatie en Maastricht International Golf ligt op 37 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht-Aachen Airport, op 31 km van De Blauwe Maaten.

Roesstraat 13, Meeuwen-Gruitrode, Limburg, 3670, België

Center Parcs Erperheide Peer

Center Parcs Erperheide Peer

Center Parcs Erperheide ligt in Peer op 3 min. rijden van Center Parcs Erperheide en op 6 min. van Stadspark De Perre. Dit 4-sterrenvakantiepark ligt op 5,3 km van Snow Valley en op 6,7 km van Museum voor Muziekinstrumenten.
Geniet van een ruim aanbod recreatieve voorzieningen zoals een gratis waterpark, een buitenzwembad en een binnenzwembad. Dit vakantiepark bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en hulp bij uitstapjes/tickets.
Bestel iets lekkers in een van de vele eetgelegenheden van dit vakantiepark, waaronder 3 restaurants en een koffiebar/café. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 11.00 uur.
Enkele van de voorzieningen zijn een snelle uitcheckservice, een 24-uurs receptie en een geldautomaat/bankservice.

Erperheidestraat 2, Peer, Limburg, 3990, België

"Laat de druppels maar vallen, met stijl blijf je stralen! 🌧️"

Hotel De Hoogmolen

Hotel De Hoogmolen

Kom langs bij Gasthof-Brasserie De Hoogmolen om de wonderen van de Koestraat te ontdekken. Met een complete lijst aan voorzieningen zullen gasten hun verblijf in de accommodatie comfortabel vinden. Profiteer van de gratis wifi in alle kamers, bagageopslag, parkeerplaats, vergaderfaciliteiten en familiekamer van het hotel. Ontworpen voor comfort, bieden geselecteerde gastenkamers verwarming, wekservice, bureau, balkon/terras en wekker om een ​​goede nachtrust te garanderen. Het hotel biedt verschillende recreatieve mogelijkheden. Gasthof-Brasserie De Hoogmolen combineert warme gastvrijheid met een heerlijke ambiance om uw verblijf in de Koestraat onvergetelijk te maken.

Hoogmolenweg 15, Meeuwen-Gruitrode, Limburg, 3670, België

De Watermolen

De Watermolen

Wanneer je verblijft bij De Watermolen in Bocholt bevind je je vlak bij de skiliften en op 5 min. rijden van Bocholter Brouwerijmuseum. Dit hotel voor families ligt op 5 km van Stadspark De Boneput en op 5,2 km van Stadsmuseum Bree.
Ontspan met lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een binnenzwembad, een spabad en een outdoor tennisbaan vast wel leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent.
Bij Restaurant De Watermolen, een restaurant gespecialiseerd in Belgische gerechten, wordt lunch en diner geserveerd. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 10.00 uur.

Monshofstraat 9/A, Bocholt, Limburg, 3950, België

B&B Dageraad

B&B Dageraad

B&B Dageraad is een bed & breakfast in een historisch gebouw in Bocholt, op 27 km van C-Mine, en biedt een tuin en uitzicht op de tuin. De accommodatie met airconditioning ligt op 34 km van Bokrijk. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar en de bed & breakfast biedt ook fietsverhuur voor gasten die de omgeving willen verkennen. Bij de bed & breakfast zijn alle accommodaties voorzien van een kledingkast. De accommodaties van de bed & breakfast zijn voorzien van gratis WiFi en een eigen badkamer met een douche en een haardroger. Sommige kamers hebben ook een terras. Bij de bed & breakfast zijn de accommodaties voorzien van beddengoed en handdoeken. Gasten van de bed & breakfast kunnen genieten van activiteiten in en rond Bocholt, zoals fietsen. Er zijn ook buitenspeeltoestellen beschikbaar voor gasten van B&B Dageraad. De Grote Markt van Hasselt ligt op 41 km van de accommodatie en Toverland ligt op 43 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, op 47 km van B&B Dageraad.

Oudeweg 3., Bocholt, Limburg, 3950, België

Muc-Off reinigingsset

R

Deze fietsenreinigingsset is het ultieme cadeau

R

Bescherm je fiets

R

Smeer je fiets met fietskettingolie

R

Fiets verzorgingsset geschikt voor alle fietsen