Selecteer een pagina

Bocholt 

“fiets door de groene omgeving en langs de kronkelende riviertjes van Bocholt!”

Bochel is een pittoresk dorpje dat omgeven is door prachtige natuur. Fietsen door de groene omgeving en langs de kronkelende riviertjes is een heerlijke manier om te ontspannen en te genieten van de rust. En als je eenmaal in Bochel bent, mag een bezoek aan het Klooster van Gerkenberg zeker niet ontbreken.

Het Klooster van Gerkenberg is een imposant gebouw met een rijke geschiedenis. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de middeleeuwen en heeft door de eeuwen heen verschillende functies gehad. Tegenwoordig is het een cultureel centrum waar regelmatig exposities, concerten en andere evenementen worden georganiseerd.

Als je het Klooster van Gerkenberg bezoekt, waan je je even terug in de tijd. De prachtige architectuur, de serene sfeer en de mooie tuinen maken het een bijzondere plek om te verkennen. En wie weet, misschien kom je wel een monnik tegen die je meer kan vertellen over de historie van het klooster.

Dus stap op de fiets en ontdek het schilderachtige Bochel en het indrukwekkende Klooster van Gerkenberg. Een dagje uit in deze historische omgeving zal je zeker inspireren en tot rust brengen.

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

De Watermolen bocholt

De Watermolen 

Wanneer je verblijft bij De Watermolen in Bocholt bevind je je vlak bij de skiliften en op 5 min. rijden van Bocholter Brouwerijmuseum. Dit hotel voor families ligt op 5 km van Stadspark De Boneput en op 5,2 km van Stadsmuseum Bree.
Ontspan met lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een binnenzwembad, een spabad en een outdoor tennisbaan vast wel leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent.
Bij Restaurant De Watermolen, een restaurant gespecialiseerd in Belgische gerechten, wordt lunch en diner geserveerd. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 10.00 uur.

Monshofstraat 9/A, Bocholt, Limburg, 3950, België

De Pastory Peer

De Pastory

De Pastory ligt in Grote-Brogel en biedt een terras en uitzicht op de tuin. Dit voormalige priesterhuis ligt in een landelijk gebied tegenover de Sint Trudokerk. Gasten kunnen genieten van de bar op het terrein. De stad Peer ligt op 5 km van De Pastory. Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv met kabelzenders. De kamers hebben een eigen badkamer. Extra’s zijn gratis toiletartikelen en een haardroger. De Pastory biedt gratis WiFi in de hele accommodatie. De accommodatie biedt een uitgebreid ontbijt met verse, regionale en Fairtrade-producten. Hasselt ligt op 33 km van De Pastory en Eindhoven in Nederland ligt op 32 km van de accommodatie. Snow Valley ligt op 5 km van De Pastory. De dichtstbijzijnde luchthaven is Liège Airport, op 57 km van De Pastory.

Pastorijstraat 1, Peer, Limburg, 3990, België

Center Parcs Erperheide Peer

Center Parcs Erperheide Peer

Center Parcs Erperheide ligt in Peer op 3 min. rijden van Center Parcs Erperheide en op 6 min. van Stadspark De Perre. Dit 4-sterrenvakantiepark ligt op 5,3 km van Snow Valley en op 6,7 km van Museum voor Muziekinstrumenten.
Geniet van een ruim aanbod recreatieve voorzieningen zoals een gratis waterpark, een buitenzwembad en een binnenzwembad. Dit vakantiepark bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en hulp bij uitstapjes/tickets.
Bestel iets lekkers in een van de vele eetgelegenheden van dit vakantiepark, waaronder 3 restaurants en een koffiebar/café. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 11.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een snelle uitcheckservice, een 24-uurs receptie en een geldautomaat/bankservice.

Erperheidestraat 2, Peer, Limburg, 3990, België

"Slim rijden begint met een slimme keuze!"

B&B Het Welthof Bree

B&B Het Welthof 

T Welthof ligt in Bree in een landelijke omgeving, op 5 min. rijden van Kasteelpark Opitter en op 11 min. van Center Parcs Erperheide. Deze 4-sterrenbed & breakfast ligt op 10,8 km van Sentower Park en op 11,6 km van Snow Valley.
Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin.
Profiteer in deze bed & breakfast van de roomservice (beperkte tijden). Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 10.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Roterstraat 62, Bree, Limburg, 3960, België

Wabi Sabi Slaapoase

Wabi Sabi Slaapoase

Deze villa ligt in Peer op 10 min. rijden van Museum voor Muziekinstrumenten en Snow Valley. Deze villa ligt op 4,9 km van Center Parcs Erperheide en op 6,7 km van Museum van de Koninklijke Harmonie. Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een tuin. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Maak het je gemakkelijk in in deze villa die beschikt over airconditioning en een keuken. Er is gratis wifi om verbonden te blijven en er zijn digitale zenders voor je entertainment. Privébadkamers met aparte badkuipen en douches beschikken over een diep bad en een haardroger. Er zijn verschillende voorzieningen aanwezig, waaronder een koelkast en een koffiezetapparaat/waterkoker.

Lobroekstraat 14, Peer, Limburg, 3990, België

Hotel Ingredi

Hotel Ingredi

Hotel Ingredi ligt in het centrum van Bree en biedt moderne accommodatie met boxspringbedden, gratis WiFi en kabeltelevisie. Het hotel heeft ook een eigen bistro. Elke kamer in warme kleuren heeft een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. Andere voorzieningen zijn een bureau en een kledingkast. De kamers kijken uit over het rustige dorpsgezicht van Bree. Er wordt een ontbijt geserveerd in de gemeenschappelijke ontbijtruimte. Er zijn diverse restaurants op loopafstand van Hotel Ingredi. Maasmechelen met zijn uitgebreide winkelcentrum ligt op 23 km rijden van Hotel Ingredi. Golf en Countryclub Crossmoor ligt op 14 km afstand. Er is gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Kloosterstraat 10, Bree, Limburg, 3960, Belgium

RaMokey Lichte fietshelm voor dames en heren

R

Duurzaam en schokbestendig materiaal

R

Multifunctionele afneembare magnetische bril en zonneklep

R

Uitgerust met een USB-oplaadbare en afneembare led-achterlicht met drie verschillende verlichtingsmodi

R

Verstelbare helmmaat en snelsluitgesp