Selecteer een pagina

Alken

“Word meegenomen op een boeienderondleiding door Alken”

In Alken, gelegen in het prachtige Belgische Limburg, kun je genieten van een heerlijke fietstocht door de groene omgeving. Terwijl je de frisse lucht inademt en de weelderige natuur bewondert, kun je een tussenstop maken bij de bottelarij van Alken-Maes.

Hier word je meegenomen op een boeiende rondleiding door het productieproces van hun heerlijke bieren. Je leert alles over hoe het bier gebrouwen wordt en hoe het uiteindelijk gebotteld wordt. Daarnaast kun je genieten van een proeverij, waar je de verschillende smaken kunt ontdekken en je smaakpapillen verwennen.

Na de rondleiding kun je neerstrijken op het terras van de bottelarij, waar je kunt genieten van een verfrissend glas bier en kunt napraten over de interessante ervaring die je hebt opgedaan. Dus waar wacht je nog op? Stap op de fiets en ontdek Alken en zijn heerlijke bieren!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

ROUTE ALKEN B&B Hotel Hasselt

B&B Hotel Hasselt

Met een verblijf bij B&B HOTEL Hasselt in Hasselt bevind je je op 5 min. lopen van Modemuseum en Nationaal Jenevermuseum. Dit hotel ligt op 1,1 km van Virga-Jessebasiliek en op 1,1 km van Hasselt Grote Markt.Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 11.00 uur.Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, een lift en koffie/thee in de gemeenschappelijke ruimte. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Thonissenlaan 75, Hasselt, Limburg, 3500, België

ROUTE ALKEN HasHotel

HasHotel

Met een verblijf bij HasHotel in Hasselt, bevind je je op 4 min. lopen van Hasselt Grote Markt en op 4 min. rijden van Plopsa Indoor Hasselt. Dit 4-sterrenhotel ligt op 2,5 km van Ethias Arena en op 2,7 km van Japanse tuin.Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats.Dit hotel biedt een restaurant dat lunch en diner serveert. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de roomservice (beperkte tijden). Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie.

 

Sint-Jozefsstraat 2/10, Hasselt, Limburg, 3500, België

ROUTE ALKEN Holiday Inn Express Hasselt

Holiday Inn Express Hasselt

Met een verblijf bij Holiday Inn Express Hasselt, an IHG Hotel bevind je je centraal in Hasselt, op slechts 4 min. lopen van Modemuseum en op 6 min. lopen van Virga-Jessebasiliek. Dit hotel met een groen/duurzaam beleid ligt op 0,9 km van Hasselt Grote Markt en op 2,2 km van Kunstmuseum Z33.
Profiteer van de handige voorzieningen zoals gratis wifi en een automaat.
Bestel iets lekkers in de koffiebar/het café van dit Dit hotel of blijf gewoon in je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie.

Thonissenlaan 37, Hasselt, Limburg, 3500, België

ROUTE ALKEN Radisson Blu Hotel, Hasselt

Radisson Blu Hotel, Hasselt

Met een verblijf bij Radisson Blu Hotel, Hasselt bevind je je in het hart van Hasselt. Plopsa Indoor Hasselt en Hasselt Grote Markt liggen op 10 min. rijden. Dit 4-sterrenhotel ligt op 2,9 km van Japanse tuin en op 7,9 km van Abdijsite Herkenrode.Plezier gegarandeerd dankzij een 24-uurs fitnesscentrum of geniet van het uitzicht vanuit een dakterras. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en huwelijksservices. Geniet van een diner bij Bistro Green House, een restaurant gespecialiseerd in Belgische gerechten. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de 24-uurs roomservice. Wil je even ontspannen? Kom tot rust met een lekker drankje in één van de 2 bars/lounges. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 10.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 11.00 uur.

Torenplein 8, Hasselt, Limburg, 3500, België

ROUTE ALKEN De Groene Hendrickx

De Groene Hendrickx

Met een verblijf bij Hotel De Groene Hendrickx in Hasselt bevind je je op 5 min. lopen van Kunstmuseum Z33 en Nationaal Jenevermuseum. Dit hotel ligt op 0,6 km van Modemuseum en op 1,7 km van Hasselt Grote Markt. De accommodatie heeft een terras waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets.
Gasten van Hotel De Groene Hendrickx kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij De Groene Hendrickx. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je genieten van een gratis lokaal ontbijt. Enkele van de voorzieningen zijn meertalig personeel, een kluis bij de receptie en een lift. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Zuivelmarkt 25, Hasselt, Limburg, 3500, België

ROUTE ALKEN Park Inn by Radisson Hasselt

Park Inn by Radisson Hasselt

Met een verblijf bij Park Inn by Radisson Hasselt bevind je je centraal in Hasselt, op 4 min. lopen van Hasselt Grote Markt en op 4 min. rijden van Plopsa Indoor Hasselt. Dit hotel met een groen/duurzaam beleid ligt op 7,8 km van Abdijsite Herkenrode en op 8 km van Hangar 58. Plezier gegarandeerd dankzij een 24-uurs fitnesscentrum of geniet van het uitzicht vanuit een terras. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, winkels ter plaatse en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte. Geniet van Belgische gerechten bij Bistro Green House, een bistrorestaurant met een bar/lounge, of blijf lekker in je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 10.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 11.00 uur.

Sint-Jozefsstraat 10/2.2, Hasselt, Limburg, 3500, België

"Verken de natuur: Slaap in een gezellig natuurhuisje?"

Natuurhuisje in Alken Vierkantshoeve

Natuurhuisje in Alken Vierkantshoeve

Natuurhuisje in Alken gerestaureerde vakwerkhoeve

Natuurhuisje in Alken gerestaureerde vakwerkhoeve

Natuurhuisje in Stokrooie Pipowagens

Natuurhuisje in Stokrooie Pipowagens

Natuurhuisje in Stokrooie pipowagen

Natuurhuisje in Stokrooie 

BIKIL Fietslicht, 6400 mAh

R

USB C

R

fietsverlichting met led

R

krachtig

R

waterdicht, fietslamp