Selecteer een pagina

Routes Limburg

Bekijk hier onze toffe fietsroutes in Limburg

Fietsen door Limburg

Kies voor een onvergetelijke fietsvakantie in Limburg en ontdek de prachtige natuur en cultuur van deze mooie regio. Geniet van een heerlijke fietstocht, een gezellige overnachting en allerlei leuke activiteiten in de omgeving.

connecterra As
Limburgse routes
Achel de Achelse kluis

Achel

De Achelse kluis

In Achel, gelegen in het prachtige Limburgse platteland, kun je genieten van de rust en de natuur terwijl je fietst door de groene velden en bossen. Eenmaal aangekomen bij de Achelse Kluis, waan je je in een oase van ….

Alken de bottelarij

Alken

De bottelarij

In Alken, gelegen in het prachtige Belgische Limburg, kun je genieten van een heerlijke fietstocht door de groene omgeving. Terwijl je de frisse lucht inademt, kun je een tussenstop maken bij….

Alken Mombeekvallei

Alken

De Mombeekvallei

In Alken fietsen en de Mombeekvallei verkennen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers en fietsfanaten! De Mombeekvallei is een prachtig stukje natuur waar je kunt genieten van rust, groen en  ….

As - Mechelen-aan-de-Maas

As station

Station As

Fietsen in As en een bezoek brengen aan het station is een geweldige manier om de omgeving te verkennen en de geschiedenis van deze plaats te ontdekken. Het station van As heeft een rijke historie en ….

As-Mechelen-aan-de-Maas fietsen door de heide

As – Mechelen-aan-de-Maas

Fietsen door de Mechelse heide 

Mechelen-aan-de-Maas is een prachtige locatie om te gaan fietsen en de Mechelse heide te ontdekken. De rustige omgeving, met zijn uitgestrekte velden en bossen, biedt de perfecte setting voor ….

As, natuurdomein Klaverberg

As – Niel-bij-As

Natuurdomein Klaverberg

In As fietsen en het natuurdomein Klaverberg verkennen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers en avonturiers! Het prachtige landschap van de Klaverberg is een lust voor het oog, met zijn glooiende heuvels, groene bossen en kleurrijke ….

“Hydrate like a champ, ride like a pro. Don’t forget your ISOSTAR fuel for that extra boost!”

connecterra as

As-Niel-Bij-As

Connecterra

In As-Niel-bij-As kun je genieten van een prachtige fietsroute naar het adembenemende Connecterra. Met zijn uitgestrekte landschappen, groene bossen en heldere meren is deze plek een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Fiets langs….

klooster van Gerkenberg

Bocholt

Klooster van Gerkenberg

Bocholt is een pittoresk dorpje dat omgeven is door prachtige natuur. Fietsen door de groene omgeving en langs de kronkelende riviertjes is een heerlijke manier om te….

kolisbos Bocholt

Bocholt

Natuurdomein Lozerheide

Bocholt is een prachtig gebied om te gaan fietsen en het Lozeheide is daar zeker een must-see bestemming! Het Lozeheide is een schitterend natuurgebied waar je kunt genieten van de rust en de mooie omgeving. Hier kun je heerlijk fietsen door….

Sint-Laurentiuskerk Bochelt

Bocholt

Sint-Laurentiuskerk

Als je opzoek bent naar een ontspannen en cultureel uitje, dan is Bocholt dé plek voor jou! Stap op de fiets en verken het pittoreske dorpje en omgeving. Maak een tussenstop bij de prachtige Sint-Laurentiuskerk, een indrukwekkend bouwwerk met een rijke geschiedenis. Bewonder….

Brouwerij Wilderen

Borgloon

Brouwerij Wilderen

Borgloon en brouwerij Wilderen vormen samen de perfecte combinatie voor een heerlijke dag vol fietsplezier en ambachtelijke bierbeleving. Fietsen door de prachtige bloesemvelden en het glooiende landschap van Borgloon is een lust voor het oog en een verademing voor de ziel. Onderweg kom je langs ….

Borgloon, Stroopfabriek

Borgloon

Stroopfabriek

In Borgloon, het pittoreske stadje in het hart van Haspengouw, vind je de enige echte stroopfabriek van België. Een bezoekje aan deze historische fabriek is niet alleen een leuke en leerzame ervaring, maar ook een heerlijke gelegenheid om de authentieke smaak van echte Limburgse stroop te proeven.Wat is….

 Boek nu jouw droomvakantie via TRIP.COM en laat je verrassen door al het moois wat LIMBURG je te bieden heeft!”

Borlo, Kasteeldomein van Hasselbroek

Borlo

Kasteeldomein van Hasseltbroek

Borlo is een prachtige plek om te gaan fietsen, met zijn mooie landelijke omgeving en rustige wegen. En wanneer je daar toch bent, mag een bezoekje aan het kasteel van Hasselbroek niet ontbreken! Dit historische gebouw is een echt juweeltje, met zijn imposante torens en prachtig….

Bree, commanderij Gruitrode

Bree – Gerdingen

Commanderij Gruidrode

In Bree-Gruitrode kun je genieten van prachtige fietsroutes door de groene omgeving. Onderweg kom je langs pittoreske dorpjes, uitgestrekte velden en bossen. Een absoluut hoogtepunt is een bezoek aan de Commanderij in Gruitrode. Dit historische gebouw ademt geschiedenis en….

Diepenbeek, waterkasteel Schoonbeek

Diepenbeek

Waterkasteel van Schoonbeek

In Diepenbeek fietsen is niet alleen een leuke manier om de omgeving te verkennen, maar het biedt ook de mogelijkheid om het prachtige waterkasteel van Schoonbeek te ontdekken. Dit authentieke kasteel is een ware parel in het landschap en ademt geschiedenis en….

Eisden, Nationaal park Hoge Kempen

Eisden

Nationaal Park Hoge Kempen

Fietsen in Eisden en een bezoekje brengen aan het Nationaal Park Hoge Kempen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers en avonturiers! Het Nationaal Park is een prachtig stukje natuur in België, met uitgestrekte bossen, heidevelden en vennen. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen, genietend van de rust en de….

Eisden, Rivierpark maasvallei

Eisden

Rivierpark Maasvallei

Fietsen in Eisden en een bezoekje brengen aan het Rivierpark Maasvallei is een perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Terwijl je langs de prachtige Maas fietst, geniet je van adembenemende uitzichten en de rustgevende omgeving. Het Rivierpark Maasvallei….

Genk, Bokrijk

Genk

Bokrijk

In Genk kun je heerlijk fietsen door de prachtige natuur en langs de gezellige dorpjes. Met meer dan 1300km aan fietspaden is het de ideale bestemming voor fietsliefhebbers. Na een actieve dag op de fiets is een bezoekje aan Bokrijk zeker de moeite waard. In dit openluchtmuseum kom je terecht in het….

“Fiets tussen de mijnterrils van Eisden en Dilsen-Stokkem en geniet van een prachtig uitzicht.

Grote Brogel

Grote Brogel

Watermolens van Grote-Brogel

In Grote Brogel is fietsen heerlijk ontspannend en geniet je van prachtige natuur. Een bezoekje aan de watermolens, zoals de Wedelse molen in Pelt, is een echte aanrader. Hier kom je helemaal tot rust terwijl je luistert naar het….

Hasselt Japanse tuin

Hasselt

Japanse tuin van Hasselt

Als je wilt genieten van een oase van rust en schoonheid, dan is een bezoek aan de Japanse tuin in Hasselt zeker de moeite waard. Met zijn prachtige bloesems, kabbelende beekjes en sierlijke bruggen waan je je even in het verre….

Hasselt Modemuseum

Hasselt 

Modemuseum van Hasselt

Fietsen in Hasselt is een geweldige manier om de stad te verkennen en alle prachtige bezienswaardigheden te ontdekken. En als je toch in Hasselt bent, mag een bezoekje aan het modemuseum niet ontbreken!….

Hasselt, Jenevermuseum

Hasselt 

Jenevermuseum Hasselt 

Hasselt is niet alleen een mooie stad om te fietsen, maar ook de perfecte plek om meer te leren over de rijke geschiedenis van jenever. Het Jenevermuseum biedt een unieke kijk op het productieproces van deze Belgische drank en laat je kennismaken met….

Fietsen door de Bomen in Nationaal Park Bosland

Hechtel – Eksel

Fietsen tussen de bomen

Hechtel-Eksel is de perfecte bestemming voor fietsliefhebbers die houden van natuur en rust. Met zijn prachtige bossen en uitgestrekte fietspaden is het de ideale plek om te genieten van een ontspannen fietstocht tussen de bomen. De frisse lucht, de rustgevende geluiden van de….

Hechtel-Eksel, nationaal park bosland

Hechtel – Eksel

Nationaal Park Bosland

Hechtel-Eksel is een prachtige plek om te gaan fietsen, met zijn uitgestrekte bossen en heidegebieden. Het Nationaal Park Bosland is een must-see bestemming voor natuurliefhebbers, met zijn unieke flora en fauna. Fietsend door de bossen en….

 Boek nu een overnachting in Warredal via Booking.com en laat je verrassen door al het moois wat LIMBURG je te bieden heeft!”

Hechtel-Eksel, bruegelmuseum

Hechtel – Eksel

Bruegelmuseum

In Hechtel-Eksel kan je genieten van prachtige fietstochten door de groene bossen en langs de velden. Het is de ideale manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en tot rust te komen in de natuur. En als je dan toch….

Heers, fietsen langs kastelen

Heers

Fietsen langs kastelen

In Heers, een idyllisch dorpje in België, vind je een schat aan prachtige kastelen en historische gebouwen. Wat is er nu leuker dan op de fiets stappen en langs deze magnifieke bouwwerken te rijden? Terwijl de frisse wind door je haren waait en de….

Heers, natuurreservaat Egoven

Heers

Natuurreservaat Egoven

Heers is een prachtige stad in België die bekend staat om zijn prachtige landschappen en historische bezienswaardigheden. Een van de beste manieren om de schoonheid van deze regio te ervaren, is door er met de fiets op uit te trekken.Langs het nat….

Helchteren, natuurreservaat Helderbeek-Terril

Helchteren

Natuurreservaat Helderbeek Terril

Helchteren is een prachtige plek om te gaan fietsen, vooral langs het Natuurreservaat Helderbeek Terril. Met zijn adembenemende natuur en unieke landschap is het de perfecte bestemming voor een ontspannen fietstocht.Het Natuurreservaat Helderbeek Terril biedt….

Helchteren, knuppelpad

Helchteren

Knuppelpad

In Helchteren kan je genieten van prachtige natuur en rustige fietspaden. Het Knuppelpad is een unieke ervaring waarbij je letterlijk over het water fietst op houten vlonders. Het geeft een gevoel van avontuur en vrijheid en is een echte must-see voor fietsliefhebbers.Tijdens je….

Helchteren, natuurreservaat tenhaagdoornheide

Helchteren

Natuurreservaat Tenhaagdoornheide

Helchteren is een prachtige plek om te gaan fietsen en al helemaal langs het Natuurreservaat Tenhaagdoornheide. Het natuurgebied biedt een adembenemend landschap met uitgestrekte heidevelden, bossen en vennen. Het is een oase van rust waar je….

Helchteren, wild-en wandelpark Molenheide

Helchteren

Wild- en wandelpark Molenheide

Als je graag de prachtige natuur wilt verkennen en een unieke ervaring wilt beleven, dan is fietsen in Helchteren langs het wild- en wandelpark Molenheide een absolute must!Stel je voor: je fietst rustig door….

Helchteren, De Wijers

Helchteren – Zonhoven

De Wijers

Helchteren-Zonhoven is de perfecte plek om te gaan fietsen en langs de prachtige wijers te rijden. De wijers zijn een uniek en adembenemend landschap van vijvers en kanalen, omringd door groene bossen en weilanden. Het….

Herderen, fort Eben Emael

Herderen

Fort Eben Emael

In Herderen fiets je door schilderachtige landschappen vol groene weilanden en rustieke boerderijen. De heuvelachtige omgeving zorgt voor een uitdagende maar prachtige fietservaring. Een absolute must-see is het Fort Eben Emael…..

Herk-De-Stad, natuurreservaat Schulensbroek

Herk-de-stad

Natuurreservaat Schulensbroek

Herk-de-Stad is een prachtige plek om te gaan fietsen, en al helemaal als je langs het natuurreservaat Schulensbroek gaat. De groene omgeving en de frisse lucht maken het fietsen extra aangenaam. Je kunt genieten van de rust en de stilte, en ondertussen de….

Herk-de-Stad, Slag van de zilveren helmen

Herk-de-stad

Slag van de zilveren helmen

Waarom zou je in Herk-de-Stad gaan fietsen? Wel, omdat deze prachtige plaats in België zoveel te bieden heeft voor fietsliefhebbers! Van prachtige fietspaden door het groene landschap, tot historische bezienswaardigheden. Fietsen langs de route van de Slag van de Zilveren Helmen is een unieke….

herten, Kasteel van Rullingen

Herten

Kasteel van Rullingen

Herten is een prachtige plek om te gaan fietsen. Met zijn groene landschappen en rustige wegen is het de ideale omgeving voor een ontspannen fietstocht. Een van de hoogtepunten van fietsen in Herten is het kasteel van Rullingen. Dit imposante kasteel dateert uit….

 Maasbootje Kinrooi

Slapen op het water iets voor jouw? 

herten, fietsen langs de kastelen

Herten

Fietsen langs de kastelen

In Herten fietsen is een fantastische ervaring, vooral wanneer je langs de prachtige kastelen rijdt die het gebied rijk is. Laat je betoveren door de majestueuze uitstraling van de kastelen en geniet van de schitterende omgeving terwijl je ….

Heusden-Zolder, Domein Bovy

Heusden – Zolder

Domein Bovy

Heusden-Zolder is een prachtige plek om te fietsen. Met zijn uitgestrekte natuurgebieden en pittoreske dorpjes biedt het een geweldige omgeving voor een ontspannen fietstocht. En als je langs domein Bovy fietst, wordt het alleen maar beter.Het dom….

Heusden-Zolder, kasteel vogelsanck

Heusden – Zolder 

Kasteel Vogelsanck

Heusden-Zolder is een prachtige gemeente in Limburg waar je optimaal kunt genieten van de natuur en de omgeving. Als je langs Kasteel Vogelsanck fietst, waan je je even in een sprookje. Dit indrukwekkende kasteelmet zijn imposante torens en…..

Koersel, Mijnmuseum Beringen

Koersel

Mijnmuseum Beringen

In Koersel, gelegen in het prachtige Limburgse landschap, kun je genieten van een heerlijke fietstocht vol natuur en cultuur. Fiets langs de groene bossen en uitgestrekte velden. Maak een tussenstop bij het mijnmuseum in Beringen, waar je meer te weten kunt komen over de rijke geschiedenis van de….

Koersel, Terril Beringen

Koersel

Terril Beringen

Koersel is een prachtige plek om te gaan fietsen en het Terril Beringen is een absolute must-see tijdens je fietstocht. De omgeving is adembenemend mooi en biedt een unieke mix van natuur en industrieel erfgoed.Tijdens je fietstocht langs het Terril Beringen zul je versteld staan van het indrukwekkende landschap dat….

Kortessem, alden biesen

Kortessem

Alden Biesen

Kortessem is de perfecte plek om te gaan fietsen vanwege de prachtige natuur en de rustige omgeving. Fietsen langs Alden Biesen is een absolute aanrader, want dit imposante kasteel is een echte eyecatcher. Geniet van de sfeer en de geschiedenis die hier  hangt terwijl je langs de imposante gebouwen en….

FIETSCOMPUTER GARMIN

BOORDEVOL PRESTATIEFUNCTIES
Never stop cycling met de ultieme GPS-fietscomputer waar je op kunt vertrouwen!

Kortessem, het hemelpark

Kortessem

Het Hemelpark

Kortessem, een pittoresk dorpje waar fietsen een waar genot is. Met haar prachtige landschappen en rustige wegen is het de ideale plek voor een ontspannen fietstocht. En wanneer je langs het Hemelpark rijdt, word dat genot alleen maar groter. Met haar….

Kortessem, natuurgebied broekbeemd

Kortessem

Natuurgebied Broekbeemd

Kortessem is de perfecte bestemming voor een heerlijke fietstocht door het prachtige natuurgebied Broekbeemd. Met zijn rustige paden en adembenemende uitzichten is dit gebied een waar paradijs voor natuurliefhebbers en….

Kortessem, abdij Mariënhof

Kortessem

Abdij Mariënhof

Kortessem, een idyllisch dorpje gelegen in het prachtige Limburgse landschap, is de perfecte plek om te gaan fietsen. Een van de hoogtepunten van een fietstocht in Kortessem is een bezoek aan de Abdij Mariënhof. Deze prachtige abdij, gelegen in…..

Leende natuurpark plateaux hageven

Leende Hamont-Achel

Natuurpark plateaux Hageven

Fietsen in Leende en Hamont-Achel is een waar genot voor de natuurliefhebbers onder ons. Met uitgestrekte bossen, prachtige heidevelden en schilderachtige landschappen is deze regio een paradijs op aarde voor fietsers. En als kers op de taart kun je tijdens je fietstocht langs Natuurpark Plateaux Hageven genieten van de serene….

Leopoldsburg In-den-Brand-Bosland

Leopoldsburg

Bosreservaat in den brand

Fietsen in Leopoldsburg is een waar genot voor natuurliefhebbers en avonturiers. Het pittoreske dorpje is omgeven door prachtige bossen en natuurgebieden, waaronder het indrukwekkende bosreservaat in Den Brand.Een fietstocht door dit adembenemende gebied biedt de perfecte gelegenheid om te….

Leopoldsburg, kamp van Berverlo

Leopoldsburg

Kamp van Beverlo

Leopoldsburg is een prachtige plek om te gaan fietsen, met zijn groene landschappen en rustige omgeving. En wat maakt het fietsen hier nog specialer? Het historische Kamp van Beverlo natuurlijk!Fietsen langs Kamp van Beverlo brengt je terug in de tijd, naar de periode waarin dit militaire kamp een belangrijke rol speelde in de geschiedenis van….

 Bereid je altijd goed voor op je fietstocht met onze handige reparatiekit voor fietsers!

Leopoldsburg, oude spoorlijn Kwaadmechelen

Leopoldsburg

Oude Spoorlijn Kwaadmechelen

Leopoldsburg is de ideale bestemming voor een ontspannen fietstocht langs de oude spoorlijn van Kwaasmechelen. Deze prachtige route neemt je mee door het groene en rustige landschap van Limburg, waar je kunt genieten van de….

Leopoldsburg, grote Netevallei te Balen

Leopoldsburg

Grote Netevallei Balen

In Leopoldsburg kunnen fietsliefhebbers hun hart ophalen aan prachtige fietsroutes en adembenemende natuur. Een absolute aanrader is om te fietsen langs de grote Netevallei van Balen, waar je langs pittoreske dorpjes en….

leyssensmolen lommel

Lommel

Fietsen tussen de bomen

In Lommel gaan fietsen is een absolute must voor liefhebbers van natuur en rust. De prachtige bossen en heidevelden zorgen voor een adembenemend decor tijdens jouw fietstocht. En wat dacht je van een ritje langs de Leyssensmolen, een…..

Lommel, het klankenbos

Lommel

Het Klankenbos

In lommel, een rustig en groen plaatsje in België, ligt een unieke ervaring verscholen: het Klankenbos. Een plek waar je niet alleen kunt genieten van de prachtige natuur, maar ook kunt luisteren naar de betoverende geluiden van ….

Lommel, Lommelse Sahara

Lommel

Lommelse Sahara

Lommel, een prachtige stad in Belgisch Limburg, staat bekend om zijn uitgestrekte bosgebieden en de unieke Lommelse Sahara. Wat is er nu heerlijker dan een dagje fietsen door deze adembenemende omgeving?Het is een fantastische manier om….

Lommel, Natuurreservaat Veewei

Lommel

Natuurreservaat Veewei

In Lommel fietsen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers en actieve avonturiers. De prachtige omgeving van de Kempen biedt tal van fietsroutes die je meenemen langs groene bossen, uitgestrekte heidevelden en heldere vennen.Een absolute….

Centerparc De Vossemeren

Je ‘tweede thuis’ in Lommel.

Lommel, Bosland

Lommel

Bosland

Lommel, een stad in het hart van de prachtige Belgische Kempen, staat bekend om zijn uitgestrekte bossen en groene landschappen. Wat is er dan beter dan een ontspannen fietstocht door deze adembenemende natuur? Fietsen ….

Lommel, Bosreservaat Pijnven

Lommel

Bosreservaat pijnven

Terwijl je door het bos fietst, word je omringd door de geur van dennenbomen en het gezang van vogels. Het is een ware verademing voor zowel lichaam als geest. En als je geluk hebt, kun je zelfs een  glimp opvangen van enkel….

Maaseik, Natuurreservaat Maasweerden

Maaseik

Natuurreservaat Maasweerden

Maaseik kun je genieten van prachtige fietsroutes langs het natuurreservaat Maasweerden. Het is de ideale omgeving om tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur. De gevarieerde landschappen en het rijke flora en fauna maken van Maasweerden…..

Maaseik; Natuurreservaat Tösch-Langeren

Maaseik

Natuurreservaat Tösch – Langeren

In Maaseik fietsen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers! Niet alleen biedt de stad prachtige fietsroutes door pittoreske dorpjes, maar ook het nabijgelegen natuurreservaat Tösch-langeren is een absolute must-see.Dit unieke gebied, gelegen in.

Maaseik, wijndomein Aldeneyck

Maaseik

Wijndomein Aldeneyck

Maaseik is een pittoresk stadje in het hart van Belgisch Limburg, omgeven door historische bezienswaardigheden. En als je toch aan het fietsen bent, mag een bezoek aan wijndomein Aldeneyck niet ontbreken. Dit familiebedrijf staat bekend om….

Niel-bij-As, Nationaal Park Hoge Kempen

Niel-bij-As

Nationaal park Hoge Kempen

Fietsen in Niel bij As is een geweldige manier om te genieten van de prachtige natuur en de rustige omgeving. Het nationaal park Hoge Kempen is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en vennen.Tijdens….

Ophoven, Jachthaven De Spaanjerd

Ophoven

Jachthaven De Spanjerd

Fietsen in Ophoven is een heerlijke ervaring! Het kleine dorpje aan de Maas is een oase van rust en biedt prachtige uitzichten over het water. Tijdens je fietstocht mag een bezoek aan jachthaven de Spanjerd niet ontbreken. De jachthaven is een….

Ophoven aan de Maas

Ophoven

Ophoven aan de Maas

In Ophoven is het heerlijk fietsen en genieten van de prachtige natuur langs de Maas. Met de wind door je haren en de zon op je gezicht, fiets je langs groene weides, kabbelende riviertjes en pittoreske dorpjes. Onderweg kom je misschien wel…..

Opoeteren, Vlaams Natuurreservaat Oudsbergen

Opoeteren

Vlaams natuurreservaat Oudsbergen

In Opoeteren, een pittoresk dorpje gelegen in het prachtige Limburg. kan je genieten van een heerlijke fietstocht door de groene omgeving. Een absolute aanrader tijdens je fietstocht is een bezoek aan het natuurreservaat Oudsbergen. Dit….

Opoeteren, Duinengordel ruiterskuilen

Opoeteren

Duinengordel Ruiterskuilen

In Opoeteren, gelegen in het prachtige Limburgse landschap, vind je de Duinengordel Ruiterskuilen. Een betoverend gebied waar de natuur haar mooiste kant laat zien. Bij de Duinengordel Ruiterskuilen kan je genieten van.

Neerpelt, Natuurreservaat Ortolaan

Pelt

Natuurreservaat Ortolaan

Pelt is een geweldige bestemming voor wie houdt van fietsen en natuurschoon. Het natuurreservaat Ortolaan is een absolute must-see voor natuurliefhebbers. Fiets langs prachtige bossen, velden en vijvers en geniet van de ….

Overpelt, molenmuseum

Pelt

Molenmuseum

In Overpelt, een pittoresk dorpje gelegen in het groene Limburg, is het heerlijk fietsen.  En als je dan toch op de fiets zit, waarom geen tussenstop maken bij het molenmuseum?Het molenmuseum van Overpelt is een unieke plek waar je ….

Waterdichte fietstas van Decathlon! Met deze tas ben je altijd voorbereid op alle weersomstandigheden.

Dus zadel op, tas erop en ga op avontuur met Decathlon!

Peer, Natuurreservaat Abeekvallei

Peer

Natuurreservaat Abeekvallei

Peer is een prachtige stad in Limburg, België, die bekend staat om haar adembenemende natuur en vele fietspaden. Een van de meest populaire locaties om te fietsen en te genieten van de natuur is het natuurreservaat Abeekvallei.In de Abeekvallei….

Riemst, Demervalllei

Riemst

Demervallei

Riemst, een pittoresk plaatsje in Limburg, biedt niet alleen prachtige fietsroutes maar ook een adembenemend stukje natuur: de Demervallei. Hier kun je genieten van de rust en sereniteit van de natuur, terwijl je langs kabbelende beekjes en groene weides fiets….

Rotem - Natuurgebied Bergerven

Rotem

Natuurgebied bergerven

Het pittoreske dorpje Rotem is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen fietstocht langs de prachtige natuur van Bergerven. Terwijl je rustig trapt langs de kronkelende paden, word je omringd door weelderige bossen, kabbelende …..

Stokkem, De Wissen

Stokkem

De Wissen

Stokkem is een pittoresk dorpje gelegen aan de Maas, omgeven door prachtige natuur en talloze fietsroutes. Een van de absolute hoogtepunten van Stokkem zijn de wissen, ook wel gekend als de hooilanden. Deze uitgestrekte weilanden zijn een lust voor het oog en bieden een schitterend.

Stokkem slapen op het water

Stokkem

Slapen op het water

Stokkem is een pittoresk dorpje gelegen aan de Maas in Limburg, een prachtige omgeving om te gaan fietsen en te genieten van de natuur. En waarom zou je na een dag vol avontuur op het droge blijven slapen, als je ook kunt overnachten op het water?Stel je voor: je huurt een….

Tessenderlo, Lourdesgrot Engsbergen

Tessenderlo

Loudesgrot Engsbergen

Tessenderlo is een prachtige plaats om te gaan fietsen, met zijn mooie natuur en pittoreske omgeving. Tijdens je fietstocht mag een bezoek aan de Lourdesgrot in Engsbergen zeker niet ontbreken. Deze indrukwekkende grot is een plek van bezinning en rust, waar je even kunt onthaasten….

Tessenderlo, natuurgebied Gerhagen

Tessenderlo

Natuurgebied Gerhagen

Tessenderlo is een prachtige plek om te gaan fietsen. Met zijn uitgestrekte bossen en groene landschappen is het de ideale bestemming voor een ontspannen fietstochtje. Een van de hoogtepunten van een fietsrit in Tessenderlo is een bezoek aan h….

Winterslag, Molenvijver

Winterslag

Winterslag

In Winterslag fietsen is een ervaring op zich. De prachtige omgeving, met zijn groene bossen en pittoreske molenvijver, is een lust voor het oog. Het geluid van de kabbelende beekjes en het gezang van de vogels zorgen voor een rustgevende sfeer tijdens….

Zonhoven, natuurgebied Molenheide

Zonhoven 

Natuurgebied molenheide

Zonhoven is de perfecte bestemming voor fietsliefhebbers die houden van prachtige natuur en uitdagende fietsroutes. Langs het natuurgebied Molenheide vind je vele kilometers aan fietspaden die je langs mooie bossen, heidevelden en vennen leiden……

Zonhoven, natuurreservaat Het Wik

Zonhoven

Natuurreservaat Het Wik

Als je op zoek bent naar een fietstocht door prachtige natuur, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Zonhoven. Hier vind je het schitterende natuurreservaat Het Wik, een paradijs voor fietsliefhebbersHet Wik staat bekendom zijn uitgestrekte bossen, heidevelde.

Zutendaal, Blotevoetenpad

Zutendaal

Blotenvoetenpad

Wie op zoek is naar een unieke fietservaring, moet zeker eens naar Zutendaal gaan. Hier vind je niet alleen prachtige fietsroutes door de groene natuur, maar ook het unieke Blotenvoetenpad. Dit pad neemt je mee op een avontuurlijke tocht waarbij je op blote voeten door verschi….

Zutendaal, Pietersembos

Zutendaal

Pietersembos

Zutendaal is de perfecte plek voor fietsliefhebbers die houden van rust en natuur. Langs het prachtige Pietersembos fietsen is een ware verademing voor lichaam en geest. De geur van de naaldbomen, het gefluit van de vogels en het rustgevende geluid van krakende takken onder je ….

Terhills Hotel

Boek nu jouw droomvakantie via Tripadvisor en laat je verrassen door al het moois dat MAASMECHELEN je te bieden heeft!”