Selecteer een pagina

Achel

“Ontdek de natuur en cultuur van Achel per fiets!”

Achel is gelegen in het prachtige Limburgse platteland, hier kun je genieten van de rust en de natuur terwijl je fietst door de groene velden en bossen. Eenmaal aangekomen bij de Achelse Kluis, waan je je in een oase van sereniteit en spiritualiteit.

De Achelse Kluis is een historisch kloostercomplex dat dateert uit de 17e eeuw en nog steeds bewoond wordt door trappistenmonniken. Hier kun je een kijkje nemen in de prachtige kapel, de kloostertuinen en de brouwerij waar het befaamde Achel bier wordt gebrouwen.

Na een ontspannen fietstocht en een interessant bezoek aan de Achelse Kluis, kun je genieten van een heerlijk streekbiertje op het terras van het kloostercafé. Kortom, een dagje fietsen in Achel en een bezoek aan de Achelse Kluis is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

ACHEL Bed and Breakfast Mooi Achel

Bed and Breakfast Mooi Achel

Met een verblijf bij Bed and Breakfast Mooi Achel in Hamont-Achel, bevind je je op 8,6 km van Groote Heide en op 16,1 km van Glazen Huis. Deze 4-sterrenbed & breakfast ligt op 18,6 km van Lommelse Sahara en op 21,5 km van Van Abbemuseum.
Je vindt recreatieve voorzieningen zoals een wijnmakerij, een sauna en fietsenverhuur vast leuk.

Ven 9, Hamont-Achel, Limburg, 3930, België

ACHEL Het Koningshofje

Het Koningshofje

Het Koningshofje ligt in Pelt, op 33 km van het marktplein van Hasselt, en biedt accommodatie met een tuin, gratis privéparkeergelegenheid, een bar en een gemeenschappelijke lounge. Deze accommodatie biedt familiekamers en een buitenhaard. Deze accommodatie biedt familiekamers en een buitenhaard. Alle accommodaties in de bed & breakfast zijn uitgerust met een flatscreen-tv met streamingdiensten.

65 Koningsstraat, Overpelt, Limburg, 3900, België

ACHEL Center Parcs de Kempervennen

ACHEL Center Parcs de Kempervennen

Groot, kindvriendelijk vakantiepark “Park De Kempervennen”. Buiten het resort, 4,9 km van het centrum van Valkenswaard, op het platteland. Voor medegebruik: ligweide, vijver, overdekt zwembad verwarmd (seizoensgebonden beschikbaarheid: 01.jan. – 31.dec.).  In het complex: receptie, restaurant, WiFi, sauna, stoombad, bowlingbaan, tafeltennis (alles extra), winkelmogelijkheden, fietsverhuur.

Westerhoven, Noord-Brabant, Nederland

"Fiets in stijl, voel je vrij!"

HECLOK Fietspak met korte mouwen voor heren, wielerbodysuit, heren, pro, wedstrijdpak, korte mouwen, triatlon, Ironman Racing Tri-pak, wedstrijdspecifieke premium bekleding

Vanaf €40.60

Fietspak met lange mouwen voor heren, ademend en gevoerd fietsshirt met 9D-gel, winddichte sportbril

Vanaf €65.89

Fietsshirt voor heren, winter, wielersportkleding, lange mouwen, thermofleece, fietsbroek met gelkussen

Vanaf €65.89

MILOTO Maillot Cyclisme Femme Cyclisme Blanc Cuissard Ensemble Biking à Bavoir (Morphidae, XL)

Vanaf €45.09

MILOTO Dames gevoerde fleece fietsbroek met lange mouwen S roze

Vanaf €64.08

MILOTO Dames gevoerde fleece fietsbroek met lange mouwen XXL stroom

Vanaf €62.89

ACHEL Villa Christina

Villa Christina

Met een verblijf bij Villa Christina bevind je je centraal in Hamont-Achel, op een kwartiertje rijden van Bemvoortse Molen en Stadhuis van Overpelt. Deze bed & breakfast ligt op 11,6 km van Bocholter Brouwerijmuseum en op 13 km van Mill Museum.Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Extra voorzieningen van deze bed & breakfast zijn gratis wifi en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte.Profiteer in deze bed & breakfast van de roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Op weekdagen wordt tegen betaling een continentaal ontbijt geserveerd van 07.00 uur tot 09.30 uur.
Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Hamont-Achel, Limburg, België

ACHEL Hotel de Boskar Pelt

Hotel de Boskar Pelt

Met een verblijf bij Hotel de Boskar Pelt bevind je je centraal in Pelt, op slechts 3 min. lopen van Stadhuis van Overpelt en op 12 min. lopen van Bemvoortse Molen. Dit hotel ligt op 3,3 km van Mill Museum en op 9 km van Burgemeesterpark.
Profiteer van fietsenverhuur of maak gebruik van gratis wifi of informatie over fietstours.Geniet van een maaltijd in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café van dit Dit hotel. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 11.00 uur.

60 Dorpsstraat, Overpelt, Limburg, 3900, België

ACHEL Corbie Lommel ring

Corbie Lommel Ring

Met een verblijf bij Corbie Lommel Ring in Lommel bevind je je op 5 min. rijden van Burgemeesterpark en Glazen Huis. Dit hotel ligt op 1,5 km van Burgemeestershuis en op 2,9 km van Adelberg Amusementcenter.Profiteer van de handige voorzieningen zoals gratis wifi en conciërgeservices. Op werkdagen wordt er gratis een continentaal ontbijt geserveerd van 07.00 uur tot 09.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een stomerij/wasserijservice en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Binnensingel 70/bus 2, Lommel, Limburg, 3920, België

PAJ GPS EASY Finder 4G + fietszadel zonder bevestiging

R

Comfortabel met Cloud Comfort Technology

R

GPS

R

Tracker voor fietsen, e-bikes, MTBs

R

Geen afstandslimiet