Selecteer een pagina

Winterslag

“In Winterslag fietsen is een ervaring op zich. De prachtige omgeving, met zijn groene bossen en pittoreske molenvijver, is een lust voor het oog.

 

Het geluid van de kabbelende beekjes en het gezang van de vogels zorgen voor een rustgevende sfeer tijdens het fietsen. Langs de molenvijver fietsen is een absolute aanrader. Het uitzicht op het glinsterende water en de rietkragen is adembenemend. Je voelt de frisse wind in je haren terwijl je geniet van de rust en stilte om je heen. Na een verkwikkende fietstocht door Winterslag en langs de molenvijver, kan je even pauzeren op een bankje en genieten van een heerlijke picknick met streekproducten. Zo kan je na een dag vol avontuur en ontspanning met een voldaan gevoel huiswaarts keren. Dus waar wacht je nog op? Spring op je fiets en ontdek al het moois dat Winterslag te bieden heeft!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Carbon Hotel

Carbon Hotel

Met een verblijf bij Carbon Hotel – Different Hotels in Genk, bent u binnen 5 minuten rijden van Sint-Martinuskerk en Genkse Zonnewijzerpark. Dit luxe hotel ligt op 28,3 km van Vrijthof en op 3 km van C-mine Cultuurcentrum. Verwen uzelf met een bezoek aan de spa, die massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen biedt. Extra voorzieningen in dit hotel zijn onder andere gratis wifi en hulp bij tours/tickets.
Stil uw honger met lunch of diner in het restaurant van het hotel, Restaurant Gusto, of blijf binnen en profiteer van de roomservice (gedurende beperkte uren). Sluit uw dag af met een drankje in de bar/lounge. Ontbijtbuffetten zijn dagelijks beschikbaar tegen betaling. Tot de voorzieningen behoren een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een 24-uursreceptie. Plant u een evenement in Genk? Dit hotel heeft 2647 vierkante voet (246 vierkante meter) aan ruimte, bestaande uit conferentieruimte en vergaderruimtes. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is beschikbaar tegen betaling (24 uur per dag beschikbaar) en parkeren (onderhevig aan kosten) is beschikbaar op het terrein.

Europalaan 38, Genk, Limburg, 3600, België

Hotel de Schacht

Hotel de Schacht

Hotel De Schacht ligt in Genk, op 10 minuten rijden van het Nationaal Park Hoge Kempen in een gebied dat bekendstaat om zijn fietstoerisme. Het biedt gasten functionele kamers, gratis WiFi in de openbare ruimtes van het hotel en gratis privéparkeergelegenheid. Elke kamer in De Schacht is uitgerust met een tv, een tafel met een stoel en een eigen badkamer met een douche, een wastafel en een toilet. Gasten van het hotel kunnen elke ochtend genieten van een dagelijks ontbijt in de ontbijtzaal. Op 5 minuten rijden vindt u de dichtstbijzijnde restaurants, cafés en winkels in het centrum van Genk. Een bushalte met verbindingen naar het centrum van Genk ligt recht tegenover Hotel De Schacht. Hasselt ligt op 13,4 km afstand. Maastricht in Nederland ligt op 29 minuten rijden met de auto. Het treinstation van Genk ligt op 3,1 km van het hotel. Maasmechelen Shopping Village ligt op 24 km.

Noordlaan 36, Genk, Limburg, 3600, België

Hotel Stiemerheide

Hotel Stiemerheide

Met een verblijf bij Stiemerheide – The Urban Hotel & Golf Retreat in Genk zit u naast een golfbaan, op een steenworp afstand van Spiegelven Golf Club en op 5 minuten rijden van de Christus Koningkerk. Dit luxe hotel ligt op 25,1 km van het Vrijthof en op 5,2 km van de Cristal Arena. Mis de vele recreatieve mogelijkheden niet, waaronder een binnenzwembad, een sauna en fietsenverhuur. Extra voorzieningen in dit hotel zijn onder andere gratis wifi en een feestzaal. Geniet van de Franse keuken bij Moonstone, een van de 2 restaurants van het hotel, of blijf binnen en profiteer van de roomservice. Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Ontbijtbuffetten zijn dagelijks beschikbaar tegen betaling.
Tot de voorzieningen behoren een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en stomerij-/wasserijservices. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Wiemesmeerstraat 105, Genk, Limburg, 3600, België

Bloemenweelde

Bloemenweelde

Met een verblijf bij Bloemenweelde in Genk zit je in de historische wijk, op 4 minuten lopen van Labiomista en op 2 minuten rijden van de Sint-Albertuskerk. Dit luxe pension ligt op 3,2 km van Cristal Arena en op 3,6 km van C-mine Cultuurcentrum. Geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis wifi. Extra voorzieningen bij dit pension zijn onder andere hulp bij excursies/tickets en een picknickplaats. Haal een hapje bij de snackbar/delicatessenwinkel of blijf binnen en profiteer van de roomservice van het pension (gedurende beperkte uren). Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Tot de voorzieningen behoren een businesscentrum, meertalig personeel en bagageopslag. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Marcel Habetslaan 19, Genk, Limburg, 3600, België

City Housing Genk

City Housing Genk

City Housing Genk ligt in Genk, op 5 minuten rijden van C-mine Cultuurcentrum en Sint-Martinuskerk. Dit aparthotel ligt op 22 km van Circuit Zolder en op 3,3 km van Genk Zonnewijzerpark. Maak gebruik van de handige voorzieningen, zoals gratis wifi en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte. Er wordt dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd tegen betaling. Tot de voorzieningen behoren meertalig personeel en een wasserij.
Maak het uzelf gemakkelijk in een van de 22 individueel ingerichte gastenkamers, met keukens met grote koelkasten/vriezers en ovens. Smart-tv’s met digitale programmering zorgen voor entertainment, terwijl u dankzij gratis draadloos internet verbonden blijft. Tot de voorzieningen behoren aparte zitgedeeltes en magnetrons, en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Wildekastanje Laan 19, Genk, Limburg 3600, België

Holiday suites Limburg

Holiday suites Limburg

Holiday Suites Limburg ligt in Houthalen-Helchteren, op 15 minuten rijden van Cristal Arena en Holy Cross Church. Dit hotel ligt op 10,3 mijl (16,6 km) van Circuit Zolder en op 10,4 mijl (16,8 km) van Blotevoetenpad. Profiteer van recreatieve mogelijkheden zoals een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin. Extra voorzieningen in dit hotel zijn onder andere gratis draadloos internet en fietsenstalling. Tot de voorzieningen behoren een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en meertalig personeel. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.
Maak het uzelf gemakkelijk in een van de 28 kamers met airconditioning, voorzien van keukens met koelkasten en magnetrons. De kamers hebben een eigen gemeubileerd balkon. Gratis draadloos internet is beschikbaar om u verbonden te houden. Tot de voorzieningen behoren koffie-/theezetfaciliteiten en verduisterende gordijnen. Schoonmaak is op verzoek beschikbaar.

Hengelhoefdreef 5, Houthalen-Helchteren, Limburg, 3530, België

Hixingo Unisex ademende fietsschoenen compatibel met SPD/SPD-SL wiggen systemen

R

Doublure: textiel. De fietsschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en de schoenen hebben luchtgaten op het oppervlak die een warmteafvoer en luchtcirculatie creëren. Het ademende bovenwerk houdt je voeten koel en droog.

R

Materiaal van de zool: De zool bestaat uit nylon en TPU. Het SPD/SPD-SL-systeem kan een goede verbinding tussen schoen en fietspedaal behouden, en het tandontwerp maakt het zuiniger tijdens het rijden.

R

Multifunctioneel gebruik. Door comfort en prestaties te combineren, hebben we een ongelooflijk veelzijdige schoen gecreëerd die perfect is voor mountainbike, mountainbike, racefiets, binnenfiets, spinning, dagelijkse ritten, reizen enz.