Selecteer een pagina

Stokkem

“Stokkem is een pittoresk dorpje gelegen aan de Maas in Limburg, een prachtige omgeving om te gaan fietsen en te genieten van de natuur. “

En waarom zou je na een dag vol avontuur op het droge blijven slapen, als je ook kunt overnachten op het water?

Stel je voor: je huurt een knusse waterbungalow aan de Maas, waar je ’s avonds vanaf je terras kunt genieten van de rust en geluiden van de natuur om je heen. Het kalme kabbelende water dat je zachtjes in slaap wiegt, de sterren die fonkelen aan de heldere hemel… Dit is pas echt onthaasten en genieten van het goede leven.

En de volgende ochtend stap je zo vanuit je slaapkamer op de fiets, om wederom te genieten van de prachtige natuur die Limburg te bieden heeft. Fiets langs groene weilanden, kabbelende beekjes en pittoreske dorpjes, om vervolgens weer terug te keren naar je knusse waterbungalow.

Kortom, een verblijf in Stokkem is een unieke ervaring waarbij fietsen en slapen op het water samenkomen tot een perfecte combinatie van avontuur en ontspanning. Dus waar wacht je nog op? Pak je fiets en beleef deze onvergetelijke ervaring in Stokkem!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Hotel de Maretak

Hotel de Maretak

Hotel de Maretak ligt in Dilsen-Stokkem op een kwartiertje rijden van Maasmechelen Village Outlet en Marktplein van Maaseik. Dit wellnesshotel ligt op 12,4 km van Nationaal Park Hoge Kempen en op 21,5 km van Cultuurcentrum C-mine. Verwen uzelf met een bezoek aan de spa, die massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen biedt. U zult zeker de recreatieve voorzieningen waarderen, waaronder een buitenzwembad, een bubbelbad en een sauna. Extra voorzieningen in dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon. Geniet van een bevredigende maaltijd bij Mistletoe, dat gasten van Hotel de Maretak bedient. Ontspan met uw favoriete drankje in de bar/lounge of de bar bij het zwembad. Een gratis ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 08:00 tot 10:00 uur. Tot de voorzieningen behoren een snelle incheckservice, meertalig personeel en bagageopslag. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Watermolenstraat 20, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

Tussen Hemel en Maas

Tussen Hemel en Maas

Tussen Hemel en Maas is een vrijstaand vakantiehuis in Dilsen-Stokkem in de regio Limburg, op 3,7 km van Maasmechelen Village. Het vakantiehuis biedt gratis privéparkeergelegenheid en ligt op 11 km van Nationaal Park Hoge Kempen. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie. De keuken is voorzien van een vaatwasser. Er is ook een flatscreen-tv aanwezig. Andere faciliteiten van Tussen Hemel en Maas zijn onder andere een zonneterras. Fietsverhuur is beschikbaar op 100 meter van de accommodatie en de omgeving is populair om te fietsen. De luchthaven van Brussel ligt op 105 km afstand.

Burgemeester Prevotlaan 27, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

Warredal

Warredal

Glamping avontuur in boomhut

 🏡 Droom je al sinds jaar en dag van een overnachting in een boomhut? Met onze Tree House komt je droom in vervulling. Beleef je ultieme glamping avontuur in dit natuurhuisje. Comfortabele bedden, een basic keukentje en het geluid van een knisperend haardvuur… Meer is er toch niet nodig om het gezellig te maken? Geniet samen van de simpele dingen des levens en kom heerlijk tot rust tussen de bomen. Deze cosy house is gelegen in het bos en is geschikt voor 4 personen. 🪔Cosy living Neem de trap naar boven, omringd door groen en de geluiden van ritselende bladeren. Het terras heet je als eerste welkom, alvast een goed begin van jouw ontspannende vakantie. Het woongedeelte met standaardkeukentje is de ideale plek om samen te ontspannen, een goed boek te lezen, een gezelschapspelletje te spelen of om gewoon te zijn in het hier en nu. Ontdek…

Ketelstraat 77 3680 Neeroeteren Belgïe

Bnb Pastel

Bnb Pastel

BnB Pastel ligt op 21 km van Maastricht International Golf en op 22 km van C-Mine en biedt kamers met airconditioning en een gedeelde badkamer in Dilsen-Stokkem. Er is privéparkeergelegenheid beschikbaar bij deze onlangs gerenoveerde accommodatie. De accommodatie biedt een gedeelde keuken, beveiliging de hele dag door en bagageopslag voor gasten. Bij de bed & breakfast is elke accommodatie voorzien van een bureau. De accommodaties van de bed & breakfast beschikken ook over gratis WiFi en een gedeelde badkamer met een douche en badjassen. Bij de bed & breakfast zijn de accommodaties voorzien van beddengoed en handdoeken. Er zijn elke ochtend à-la-carte- en continentale ontbijtopties met lokale specialiteiten, fruit en sap beschikbaar bij de bed & breakfast. Rondleidingen zijn beschikbaar op korte afstand van de accommodatie. Gasten van BnB Pastel kunnen in de buurt fietsen en wandelen, of genieten van de tuin. Het Vrijthof ligt op 22 km van de accommodatie en de Sint-Servaasbasiliek ligt op 22 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht-Aken, op 16 km van BnB Pastel, en de accommodatie biedt een betaalde pendeldienst van/naar de luchthaven.

Oude Baan 54, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

B&B 't Goedhof

B&B ’t Goedhof

B&B ’t Goedhof is een voormalige appelboerderij die is omgebouwd tot kamers met gratis vast internet, op slechts 10 minuten rijden van Maaseik. De ruime tuin heeft een terras. Het winkelcentrum Maasmechelen Village ligt op minder dan 20 minuten rijden. Maastricht en Roermond in Nederland liggen beide op slechts 30 minuten rijden van ’t Goedhof B&B. Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op 15 km van de accommodatie. Thorn ligt op 10 km afstand. De kamers van ’t Goedhof zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, een zithoek en een minibar. Ze kijken allemaal uit op de tuin en hebben directe toegang tot het terras. Elke badkamer is voorzien van een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger.

Heppeneert 29, Maaseik, Limburg, 3680, België

Terhills Hotel Maasmechelen

Terhills Hotel Maasmechelen

Met een verblijf bij Terhills Hotel in Maasmechelen, in de buurt Eisden-Tuinwijk, bevind je je op 5 min. rijden van Maasmechelen Village Outlet en Sint-Barbarakerk. Dit luxe hotel ligt op 17 km van Blotevoetenpad en op 19,2 km van Vrijthof. Geniet van recreatieve voorzieningen zoals fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een tuin. Dit hotel biedt ook gratis wifi en huwelijksservices.
Geniet van internationale gerechten bij Bistro Bureau Bouveau, een bistro met een bar/lounge en uitzicht op de tuin. U kunt ook binnen blijven en gebruikmaken van de roomservice. Ontbijtbuffetten zijn dagelijks beschikbaar tegen betaling. Tot de voorzieningen behoren een 24-uursreceptie, bagageopslag en een bibliotheek. Plant u een evenement in Maasmechelen? Dit hotel heeft 1884 vierkante voet (175 vierkante meter) aan ruimte, bestaande uit een conferentiecentrum en 4 vergaderruimtes. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein.

Zetellaan 68, Maasmechelen, Limburg, 3630, België

TAGVO Fietsspiegel, convexe spiegel voor stuur, 360 graden, verstelbaar, high-definition fietsspiegel, voor racefiets, mountainbike, motorfiets, fiets (2 stuks)

R

Robuust en duurzaam: elke fietsspiegel bestaat uit hoogwaardig nylonhars, schokbestendig en splinterbestendig, weegt slechts 78 gram; HD fietsspiegellens met krasbestendige beschermfolie, moet de folie voor gebruik scheuren, ABS-handgreep, robuust en duurzaam, de spiegel moet lange tijd worden gebruikt.

R

Convexe HD Safe Bike Spiegel - Mountainbike-spiegel met convexe lens, biedt een breed gezichtsveld en kan in elke kijkhoek worden ingesteld. Opmerking om de beschermfolie te verwijderen voordat je de fietsspiegel gebruikt.

R

360 graden rotatie: de fietsspiegel heeft een volledige rotatie van 360 graden en kan in elke richting worden aangepast om je te helpen alle richtingen te bekijken. Het is beter om in alle richtingen aan te passen om alle richtingen van de rug te observeren, wat zorgt voor veiliger rijden.