Selecteer een pagina

Rotem

“Het pittoreske dorpje Rotem is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen fietstocht langs de prachtige natuur van Bergerven.

Terwijl je rustig trapt langs de kronkelende paden, word je omringd door weelderige bossen, kabbelende beekjes en kleurrijke bloemenvelden.

Bergerven is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, waar je kunt genieten van de stilte en de rust van het Limburgse platteland. Vogels fluiten vrolijk in de bomen, vlinders fladderen voorbij en af en toe zie je een hert voorbij schieten.

Na je fietstocht kun je heerlijk ontspannen op een bankje aan het water en genieten van het prachtige uitzicht. Of neem een verfrissende duik in het heldere water van het meer en laat alle stress van je afglijden.

Dus trek je fiets uit de schuur, adem diep de frisse buitenlucht in en ontdek de betoverende schoonheid van Rotem en Bergerven. Een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Vakantieverblijf Volmolen B&B

Vakantieverblijf Volmolen B&B

Vakantieverblijf Volmolen B&B biedt accommodatie met gratis WiFi in Opoeteren. Opoeteren staat bekend om zijn groene omgeving. Maastricht ligt op 25 km van de accommodatie. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar op het terrein. Deze 3-sterrenaccommodatie biedt 4 vakantiewoningen, elk geschikt voor 2-4 personen. Alle vakantiewoningen beschikken over een volledig uitgeruste keuken. Sommige accommodaties hebben een terras en/of balkon. Een koelkast en een waterkoker zijn ook beschikbaar. Beddengoed wordt verstrekt. Vakantieverblijf Volmolen B&B beschikt over een zonneterras. Het biedt ook een biologische tuin en het beschermde erfgoed van de molen. De accommodatie ligt direct aan Nationaal Park Hoge Kempen en langs het Maasland. Gasten kunnen genieten van wandelen en fietsen in de omgeving. Fietsverhuur is beschikbaar bij de accommodatie en de omgeving is populair om te paardrijden. Er worden diverse activiteiten aangeboden in de omgeving, zoals fietsen en vissen. Aken ligt op 44 km van Vakantieverblijf Volmolen B&B en Valkenburg ligt op 26 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Luik Airport, op 50 km van Vakantieverblijf Volmolen B&B.

Volmolenstraat 10, Maaseik, Limburg, 3680, België

Warredal Neeroeteren

Warrendal

Gloednieuwe Hobbit House

Pssst… wist je dat K3 hun videoclip voor de 3 biggetjes werd opgenomen bij Warredal en dat K3 in dit huisje gelogeerd heeft!
🏡 Sprookjes komen tot leven in onze gloednieuwe Hobbit House, gelegen in het bos. Deze cabin is geschikt voor 4 personen en beschikt over een feeërieke hottub, geheel in de stijl van de gelijknamige film. Geniet van de unieke setting zonder in te boeten aan basiscomfort want net als de andere huisjes, beschikt ook dit unieke natuurhuisje over een gezellig keukentje, een houtkachel en een cosy badkamer. Wat wil een mens nog meer? Elke hoek van het hobbit huis ademt de geest van avontuur en verwondering. Het is een plek waar fantasie tot leven komt en waar je je kunt onderdompelen in de betoverende wereld van sprookjes. 🪔 Cosy living Op weg naar dit hobbit huisje waan je je steevast in een sprookjesachtige wereld. Het terras heet je als eerste welkom, een goed begin van een ontspannende vakantie! Stap door de houten deur met feeërieke details en laat je verrassen door de warmte en gezelligheid die de binnenkant van dit betoverende verblijf te bieden heeft. Het woongedeelte …

Ketelstraat 77 3680 Neeroeteren Belgïe

Terhills Resort by Center Parcs

Terhills Resort by Center Parcs

Set in Dilsen-Stokkem, 19 km from C-Mine, Terhills Resort by Center Parcs offers accommodation with a garden, free private parking, a terrace and a restaurant. 24 km from Bokrijk and 24 km from Maastricht International Golf, the property provides a private beach area, as well as a bar. The resort has an indoor pool, entertainment staff and a 24-hour front desk. Certain rooms also offer a kitchen with a fridge, a dishwasher and an oven. The resort offers a children’s playground. The area is popular for hiking and cycling, and bike hire is available at Terhills Resort by Center Parcs. Vrijthof is 25 km from the accommodation, while Basilica of Saint Servatius is 25 km from the property. The nearest airport is Maastricht-Aachen Airport, 25 km from Terhills Resort by Center Parcs.

Nationaal Parklaan 1, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

B&B 't Goedhof

B&B ’t Goedhof

B&B ’t Goedhof is een voormalige appelboerderij die is omgebouwd tot kamers met gratis vast internet, op slechts 10 minuten rijden van Maaseik. De ruime tuin heeft een terras. Het winkelcentrum Maasmechelen Village ligt op minder dan 20 minuten rijden. Maastricht en Roermond in Nederland liggen beide op slechts 30 minuten rijden van ’t Goedhof B&B. Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op 15 km van de accommodatie. Thorn ligt op 10 km afstand. De kamers van ’t Goedhof zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, een zithoek en een minibar. Ze kijken allemaal uit op de tuin en hebben directe toegang tot het terras. Elke badkamer is voorzien van een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger.

Heppeneert 29, Maaseik, Limburg, 3680, België

Bnb Pastel

Bnb Pastel

BnB Pastel ligt op 21 km van Maastricht International Golf en op 22 km van C-Mine en biedt kamers met airconditioning en een gedeelde badkamer in Dilsen-Stokkem. Er is privéparkeergelegenheid beschikbaar bij deze onlangs gerenoveerde accommodatie. De accommodatie biedt een gedeelde keuken, beveiliging de hele dag door en bagageopslag voor gasten. Bij de bed & breakfast is elke accommodatie voorzien van een bureau. De accommodaties van de bed & breakfast beschikken ook over gratis WiFi en een gedeelde badkamer met een douche en badjassen. Bij de bed & breakfast zijn de accommodaties voorzien van beddengoed en handdoeken. Er zijn elke ochtend à-la-carte- en continentale ontbijtopties met lokale specialiteiten, fruit en sap beschikbaar bij de bed & breakfast. Rondleidingen zijn beschikbaar op korte afstand van de accommodatie. Gasten van BnB Pastel kunnen in de buurt fietsen en wandelen, of genieten van de tuin. Het Vrijthof ligt op 22 km van de accommodatie en de Sint-Servaasbasiliek ligt op 22 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht-Aken, op 16 km van BnB Pastel, en de accommodatie biedt een betaalde pendeldienst van/naar de luchthaven.

Oude Baan 54, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, Belgium

Hotel de Maretak

Hotel de Maretak

Located in Dilsen-Stokkem, Hotel de Maretak is within a 15-minute drive of Maasmechelen Village Outlet and Maaseik Market Square. This spa hotel is 7.7 mi (12.4 km) from Hoge Kempen National Park and 13.4 mi (21.5 km) from C-mine Cultural Centre. Verwen uzelf met een bezoek aan de spa, die massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen biedt. U zult zeker de recreatieve voorzieningen waarderen, waaronder een buitenzwembad, een bubbelbad en een sauna. Extra voorzieningen in dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon. Geniet van een bevredigende maaltijd bij Mistletoe, dat gasten van Hotel de Maretak bedient. Ontspan met uw favoriete drankje in de bar/lounge of de bar bij het zwembad. Een gratis ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 08:00 tot 10:00 uur.
Tot de voorzieningen behoren een snelle incheckservice, meertalig personeel en bagageopslag. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Watermolenstraat 20, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

Fietsshirt voor dames, wielersport, shirt, bergkleding, outdoor, sport

R

Maatinformatie: Selecteer de maat op basis van borst, hoogte en gewicht.

R

Metalen sluiting: duurzaam en roestvrij

R

Flexibele mouw: flexibel en kleurecht, de arm kan vrij worden uitgerekt

R

❤ Drie zakken: korte mouwen, drie achterzakken op het fietsshirt