Selecteer een pagina

Riemst

“Riemst, een pittoresk plaatsje in Limburg, biedt niet alleen prachtige fietsroutes maar ook een adembenemend stukje natuur”

De Demervallei. Hier kun je genieten van de rust en sereniteit van de natuur, terwijl je langs kabbelende beekjes en groene weides fietst. De Demervallei staat bekend om zijn diverse flora en fauna, waardoor je onderweg allerlei bijzondere planten en dieren kunt tegenkomen.

Fietsen in Riemst en een kijkje nemen bij Demervallei is de perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Dus stap op je fiets, adem de frisse lucht in en laat je betoveren door de schoonheid van de Demervallei. Hier kom je gegarandeerd helemaal tot rust en keer je vol energie weer terug naar huis.

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Malpertuus

Malpertuus

Met een verblijf bij Malpertuus in Riemst bent u binnen 15 minuten rijden van Vrijthof en Kasteel Genoels-Elderen. Dit luxe hotel ligt op 25,7 km van Gare de Liege-Guillemins en op 8,3 km van Teseum. Profiteer van recreatiemogelijkheden zoals fietsen huren of geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin. Dit hotel beschikt ook over gratis draadloos internet, cadeauwinkels/kiosken en bruiloftsdiensten.
Geniet van Italiaanse gerechten bij Melograno, een restaurant met een bar/lounge, of blijf binnen en profiteer van de roomservice (gedurende beperkte tijden). Buffetontbijt is dagelijks beschikbaar van 07:00 tot 10:00 uur tegen betaling. Tot de voorzieningen behoren een stomerij/wasserijservice, meertalig personeel en een bagageopslagruimte.

Tongersesteenweg 145, Riemst, Limburg, 3770, Belgium

B&B de Oude Winning

B&B de Oude Winning

Met een verblijf bij B&B de Oude Winning in Riemst, bent u binnen 15 minuten rijden van Vrijthof en Kasteel Genoels-Elderen. Deze bed & breakfast ligt op 8,9 km van Teseum en op 9 km van Schatkamer van Onze-Lieve-Vrouwebasiliek.
Profiteer van recreatiemogelijkheden zoals fietsen huren of geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin. Extra voorzieningen bij deze bed & breakfast zijn onder andere gratis draadloos internet, conciërgeservices en een picknickplaats.
Geniet van een maaltijd in het restaurant of snacks in de koffieshop/het café van de bed & breakfast. Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Een gratis ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 07:30 tot 10:00 uur.
Tot de voorzieningen behoren een 24-uursreceptie en een verkoopautomaat. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Maastrichterstraat 2, Riemst, Limburg, 3770, België

B&B 4 Seizoenen

B&B 4 Seizoenen

Bed & Breakfast 4 Seasons ligt op het platteland in Limburg en biedt ruime gastenkamers met gratis WiFi, een binnenplaats met een terras, een dagelijks ontbijt en fietsverhuur. Elke kamer is uitgerust met een kingsize bed, satelliet-tv en een moderne badkamer met een bad en een inloopdouche. Eén kamer beschikt ook over een kitchenette en airconditioning. Er wordt elke ochtend een vers bereid ontbijt geserveerd in de eetkamer of op uw kamer. Op 5 minuten rijden van Bed & Breakfast 4 Seasons vindt u een aantal restaurants en supermarkten in het centrum van Riemst. Maastricht in Nederland ligt op 7 km van de accommodatie. Het historische centrum van Tongeren ligt op 15 km afstand.

Waterstraat 46, Riemst, Limburg, 3770, België

De Zwarte Stok

De Zwarte Stok

Hotel De Zwarte Stok ligt op 8 km van het historische Tongeren en op 12 km van de Nederlandse stad Maastricht. Het is gevestigd in een Belgische boerderij uit 1620 op het Limburgse platteland. Het beschikt over een tuinterras en gratis WiFi, evenals een fiets- en scooterverhuurservice in de buurt. Alle kamers van het hotel hebben een zithoek en uitzicht op de tuin. De badkamer is uitgerust met een douche of een bad. De appartementen zijn ook uitgerust met een tv en een volledig uitgeruste keuken. Lunchpakketten zijn op verzoek beschikbaar. Het wijnkasteel van Genoelselderen, het kasteel van Alden Biesen, de grotten van Kanne en het Fort van Eben Emael bevinden zich op minder dan 15 minuten van de accommodatie. Het Fort van Eben-Emael ligt op 16 minuten rijden van Hotel De Zwarte Stok. Hasselt ligt op 20 km van de accommodatie. Gasten profiteren van gratis privéparkeergelegenheid op het terrein.

Langstraat 26, Riemst, Limburg, 3770, België

De Aventurijn

De Aventurijn

De Aventurijn ligt op slechts 12 km van het Vrijthof en biedt accommodatie in Riemst met toegang tot een tuin, barbecuefaciliteiten en een gedeelde keuken. Deze accommodatie biedt toegang tot een terras en gratis privéparkeergelegenheid. De Sint-Servaasbasiliek ligt op 12 km afstand en Maastricht International Golf ligt op 13 km van de bed & breakfast. De bed & breakfast heeft een tv. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt in de bed & breakfast. De accommodatie biedt uitzicht op de tuin. Gasten kunnen ontspannen in de eigen bar of lounge, en er zijn ook lunchpakketten beschikbaar. Gasten van de bed & breakfast kunnen genieten van activiteiten in en rond Riemst, zoals fietsen. Kasteel van Rijckholt ligt op 18 km van De Aventurijn en het Congrespaleis ligt op 29 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht-Aachen Airport, op 20 km van de accommodatie.

Lindestraat 8, Riemst, Limburg, 3770, België

Hotel Beila

Hotel Beila

Hotel Beila ligt in Bilzen, op 5 minuten rijden van Kasteel Alden Biesen en op 8 minuten van Bowling Epsilon. Dit hotel ligt op 8,4 mijl (13,6 km) van Vrijthof en op 5,7 mijl (9,1 km) van Kasteel Genoels-Elderen. Maak gebruik van handige voorzieningen, zoals gratis draadloos internet en hulp bij excursies/tickets. Geniet van een heerlijke maaltijd bij Restaurant Nif, dat gasten van Hotel Beila bedient. Sluit uw dag af met een drankje in de bar/lounge. Ontbijtbuffetten zijn dagelijks beschikbaar tegen betaling. Tot de voorzieningen behoren een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een bagageopslagruimte.

Onze Lieve Vrouwstraat 21, Bilzen, Limburg, 3740, België

O’NEAL | MTB jas | MTB DH Downhill FR Freeride | Waterdicht, ventilatie onder de armen, soft touch materiaal | Shore Rain Jacket | Volwassenen

R

✅ [Veiligheid] Decoratieve reflecterende strepen op rug en kraag.

R

✅ [Materiaal] Gemaakt van robuust polyesterweefsel met een 100% waterafstotend oppervlak.

R

✅ [Kwaliteit] Hoogwaardig product van O'Neal | 50 jaar ervaring op het gebied van motorfiets, mountainbike en motorcross.