Selecteer een pagina

Pelt

“Het molenmuseum van Overpelt is een unieke plek om te fietsen en waar je een kijkje kunt nemen in het verleden.”

In Overpelt, een pittoresk dorpje gelegen in het groene Limburg, is het heerlijk fietsen. De rustige fietspaden kronkelen door de prachtige natuur en langs historische bezienswaardigheden. En als je dan toch op de fiets zit, waarom geen tussenstop maken bij het molenmuseum?

Het molenmuseum van Overpelt is een unieke plek waar je een kijkje kunt nemen in het verleden. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van de molens in de regio en hoe het graan verwerkt werd tot meel. Ook zie je welke technieken er vroeger werden gebruikt en hoe dit door de jaren heen veranderd is.

Na je bezoek aan het molenmuseum kun je nog even genieten van een verfrissend drankje op een gezellig terrasje in het centrum van Overpelt. Of je kunt ervoor kiezen om nog verder te fietsen en de prachtige omgeving te verkennen. Hoe dan ook, een dagje fietsen in Overpelt en een bezoek aan het molenmuseum is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Hotel de Boskar Pelt

Hotel de Boskar Pelt

Met een verblijf bij Hotel de Boskar Pelt bevind je je centraal in Pelt, op slechts 3 min. lopen van Stadhuis van Overpelt en op 12 min. lopen van Bemvoortse Molen. Dit hotel ligt op 3,3 km van Mill Museum en op 9 km van Burgemeesterpark.
Profiteer van fietsenverhuur of maak gebruik van gratis wifi of informatie over fietstours.
Geniet van een maaltijd in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café van dit Dit hotel. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 11.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn meertalig personeel, een bagageopslagruimte en een lift.

Dorpsstraat 60, Overpelt, Limburg, 3900, België

B&B le Jardin

B&B le Jardin

B&B Le Jardin ligt in Pelt, op 26 km van Eindhoven, en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en gratis WiFi. De bed & breakfast beschikt over een zithoek met een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een haardroger, gratis toiletartikelen en een douche. B&B Le Jardin biedt een zonneterras. Gasten kunnen ook ontspannen in de tuin of in de gemeenschappelijke loungeruimte. Maastricht ligt op 60 km van de accommodatie en Valkenburg ligt op 75 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, op 40 km van B&B Le Jardin.

Lindelsebaan 34 , 3900 Overpelt, Limburg, België

Center Parcs Erperheide Peer

Center Parcs Erperheide Peer

Center Parcs Erperheide ligt in Peer op 3 min. rijden van Center Parcs Erperheide en op 6 min. van Stadspark De Perre. Dit 4-sterrenvakantiepark ligt op 5,3 km van Snow Valley en op 6,7 km van Museum voor Muziekinstrumenten.
Geniet van een ruim aanbod recreatieve voorzieningen zoals een gratis waterpark, een buitenzwembad en een binnenzwembad. Dit vakantiepark bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en hulp bij uitstapjes/tickets.
Bestel iets lekkers in een van de vele eetgelegenheden van dit vakantiepark, waaronder 3 restaurants en een koffiebar/café. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 11.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een snelle uitcheckservice, een 24-uurs receptie en een geldautomaat/bankservice.

Erperheidestraat 2, Peer, Limburg, 3990, België

Hotelbrasserie de Boskar Peer

Hotelbrasserie de Boskar Peer

Met een verblijf bij Hotel De Boskar bevind je je centraal in Peer, op 7 min. lopen van Stadspark De Perre en op 13 min. lopen van Snow Valley. Dit 4-sterrenhotel ligt op 5,1 km van Center Parcs Erperheide. Laat jezelf verwennen met massages en lichaamsbehandelingen. Profiteer niet alleen van de handige toegang tot de piste die dit Dit hotel aanbiedt, maar ook van een sauna en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een skiopslagruimte. Stil je honger met Franse gerechten bij Oud Stadthuys, een restaurant met een bar/lounge. In de koffiebar/het café kun je ook dineren. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 11.00 uur.
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en meertalig personeel. Een conferentiecentrum en een vergaderruimte zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit Dit hotel. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Markt 1, Peer, Limburg, 3990, België

Het Koningshofje

Het Koningshofje

Het Koningshofje ligt in Pelt, op 33 km van het marktplein van Hasselt, en biedt accommodatie met een tuin, gratis privéparkeergelegenheid, een bar en een gemeenschappelijke lounge. De accommodatie biedt uitzicht op het zwembad en de tuin en ligt op 35 km van C-Mine. Deze accommodatie biedt familiekamers en een buitenhaard. Alle accommodaties in de bed & breakfast zijn uitgerust met een flatscreen-tv met streamingdiensten. De accommodaties van de bed & breakfast zijn voorzien van gratis WiFi en een eigen badkamer met een bad en een haardroger. Sommige kamers hebben een terras. Bij de bed & breakfast is elke accommodatie voorzien van beddengoed en handdoeken. Er is een koffiebar op het terrein. Voor gasten met kinderen biedt de bed & breakfast speeltoestellen voor buiten. De bed & breakfast heeft een picknickplaats waar u een dag in de buitenlucht kunt doorbrengen. Bokrijk ligt op 36 km van Het Koningshofje en Bobbejaanland ligt op 44 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, op 32 km van de accommodatie.

Koningsstraat 65, Overpelt, Limburg, 3900, België

B&B Huize Bex

B&B Huize Bex

B&B Huize Bex ligt op een landelijke locatie in Overpelt en beschikt over een tuin met een terras en barbecuefaciliteiten, een moestuin en een bijenhuis. Gasten kunnen gebruikmaken van fietsverhuur en een kamer met gratis WiFi. De accommodatie is voorzien van een zithoek, kabel-tv en koffie- en theefaciliteiten. De kamer beschikt ook over een kleine koelkast en een eigen badkamer met een douche, een haardroger en slippers. Het ontbijt bij B&B Huize Bex bestaat uit zelfgebakken brood en jam, eieren en koffie. Lunchpakketten kunnen op verzoek worden bereid. Er zijn tal van activiteiten mogelijk op het terrein of in de omgeving, waaronder fietsen. De omgeving van de accommodatie biedt een breed scala aan fietsroutes om uit te kiezen. Vanaf B&B Huize Bex is het 14,5 km naar Lommel, 30,2 km naar Hasselt en 37 km naar Genk.

Moldershoevenstraat 26, Overpelt, Limburg, 3900, België

ROCKBROS Korte Fietsbroek Heren Fietsbroek Met Zeem 4D Ademend Sneldrogend Fietsbroek MTB Broek Fietsbroek Lichtbruin M-4XL

R

Zeer comfortabele mountainbike-shorts voor heren met elastische tailleband en verstelbare onderkant

R

Veel ruimte, 6 zakken met ritssluiting voor je telefoon, sleutels, portemonnee, contant geld, creditcards enz.

R

Multifunctioneel: deze MTB-fietsshorts zijn perfect voor fietsen, hardlopen, wandelen, alle outdooractiviteiten

R

Voor je veiligheid: MTN fietsshorts met reflecterende elementen verbeteren de zichtbaarheid in het donker