Selecteer een pagina

Peer

“Peer is een prachtige stad in Limburg, België, die bekend staat om haar adembenemende natuur en vele fietspaden. “

Een van de meest populaire locaties om te fietsen en te genieten van de natuur is het natuurreservaat Abeekvallei.

In de Abeekvallei vind je een divers landschap met moerassen, bossen en graslanden. Hier kun je genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl je geniet van de vele flora en fauna die je op je fietspad tegenkomt.

Fietsen in de Abeekvallei is niet alleen een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving, maar het is ook een uitstekende manier om actief te blijven en gezond te blijven. De vele fietspaden en routes in het reservaat bieden voor elk wat wils, of je nu een beginner bent of een ervaren fietser.

Dus waar wacht je nog op? Pak je fiets en ga op avontuur in de natuurlijke pracht van de Abeekvallei in Peer!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

De Watermolen bocholt

De Watermolen 

Wanneer je verblijft bij De Watermolen in Bocholt bevind je je vlak bij de skiliften en op 5 min. rijden van Bocholter Brouwerijmuseum. Dit hotel voor families ligt op 5 km van Stadspark De Boneput en op 5,2 km van Stadsmuseum Bree.
Ontspan met lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een binnenzwembad, een spabad en een outdoor tennisbaan vast wel leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent.
Bij Restaurant De Watermolen, een restaurant gespecialiseerd in Belgische gerechten, wordt lunch en diner geserveerd. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 10.00 uur.

Monshofstraat 9/A, Bocholt, Limburg, 3950, België

Wabi Sabi Slaapoase

Wabi Sabi Slaapoase

Deze villa ligt in Peer op 10 min. rijden van Museum voor Muziekinstrumenten en Snow Valley. Deze villa ligt op 4,9 km van Center Parcs Erperheide en op 6,7 km van Museum van de Koninklijke Harmonie.
Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een tuin.
Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Maak het je gemakkelijk in in deze villa die beschikt over airconditioning en een keuken. Er is gratis wifi om verbonden te blijven en er zijn digitale zenders voor je entertainment. Privébadkamers met aparte badkuipen en douches beschikken over een diep bad en een haardroger. Er zijn verschillende voorzieningen aanwezig, waaronder een koelkast en een koffiezetapparaat/waterkoker.

Lobroekstraat 14, Peer, Limburg, 3990, België

Center Parcs Erperheide Peer

Center Parcs Erperheide Peer

Center Parcs Erperheide ligt in Peer op 3 min. rijden van Center Parcs Erperheide en op 6 min. van Stadspark De Perre. Dit 4-sterrenvakantiepark ligt op 5,3 km van Snow Valley en op 6,7 km van Museum voor Muziekinstrumenten.
Geniet van een ruim aanbod recreatieve voorzieningen zoals een gratis waterpark, een buitenzwembad en een binnenzwembad. Dit vakantiepark bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en hulp bij uitstapjes/tickets.
Bestel iets lekkers in een van de vele eetgelegenheden van dit vakantiepark, waaronder 3 restaurants en een koffiebar/café. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 11.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een snelle uitcheckservice, een 24-uurs receptie en een geldautomaat/bankservice.

Erperheidestraat 2, Peer, Limburg, 3990, België

Hotelbrasserie de Boskar Peer

Hotelbrasserie de Boskar Peer

Met een verblijf bij Hotel De Boskar bevind je je centraal in Peer, op 7 min. lopen van Stadspark De Perre en op 13 min. lopen van Snow Valley. Dit 4-sterrenhotel ligt op 5,1 km van Center Parcs Erperheide. Laat jezelf verwennen met massages en lichaamsbehandelingen. Profiteer niet alleen van de handige toegang tot de piste die dit Dit hotel aanbiedt, maar ook van een sauna en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een skiopslagruimte. Stil je honger met Franse gerechten bij Oud Stadthuys, een restaurant met een bar/lounge. In de koffiebar/het café kun je ook dineren. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 11.00 uur.
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en meertalig personeel. Een conferentiecentrum en een vergaderruimte zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit Dit hotel. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Markt 1, Peer, Limburg, 3990, België

Hof Ter Cauwe

Hof Ter Cauwe

Hof Ter Cauwe ligt in Bocholt in de regio Limburg, op 39 km van Maastricht, en biedt een seizoensgebonden buitenbad en een zonneterras. Gasten kunnen genieten van de bar op het terrein. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie en er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar. Elke kamer is voorzien van een tv met kabelzenders. Sommige accommodaties hebben een zithoek waar u kunt ontspannen. Sommige accommodaties bieden uitzicht op het zwembad of de tuin. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een bad of douche. Tot de extra’s behoren badjassen, gratis toiletartikelen en een haardroger. U vindt bij de accommodatie een gedeelde keuken.
U kunt tafeltennissen en biljarten bij de bed & breakfast. De bed & breakfast biedt ook fietsverhuur. Valkenburg ligt op 42 km van Hof Ter Cauwe en Eindhoven ligt op 28 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Luik Airport, op 60 km van Hof Ter Cauwe.

Winterdijkweg 57, Bocholt, Limburg, België

B&B Sneprooi

B&B Sneprooi

B&B Sneprooi ligt in Hechtel en wordt omgeven door wandel- en fietspaden. Het biedt ruime kamers met gratis WiFi en een eigen badkamer. Gasten kunnen ontspannen in de tuin met terras of in de gemeenschappelijke woonkamer. Alle kamers van Sneprooi B&B zijn voorzien van airconditioning, houten vloeren, een zithoek, een bureau, een flatscreen-tv met kabelzenders en een dvd-speler. Parkeren op het terrein is gratis en fietsen zijn op verzoek beschikbaar. Er wordt elke ochtend een ontbijt geserveerd en op verzoek kunnen er lunchpakketten worden bereid. De stad Peer ligt op 13 minuten rijden en Hasselt ligt op 23 km van de accommodatie. Het Circuit Zolder Race Track ligt op 22 km afstand.

Toekomststraat 55, Hechtel-Eksel, Limburg, België

ROCKBROS Korte Fietsbroek Heren Fietsbroek Met Zeem 4D Ademend Sneldrogend Fietsbroek MTB Broek Fietsbroek Lichtbruin M-4XL

R

【Uitneembare 4D-beschermkussens】 2-in-1-ontwerp, MTB-broek en fietsonderbroek met 4D-broekzeem en de fietsonderbroek kan snel worden verwijderd met behulp van metalen gespen. ROCKBROS-fietsbroeken gebruiken een luchtdoorlatende 4D-schuimpad met hoge dichtheid en een hoge elastische herstelkracht; Heuppijn of ongemak tijdens het fietsen kan effectief worden verlicht.

R

【Duurzaam en elastisch】 Het huidvriendelijke materiaal is gemaakt van 90% nylon en 10% spandex, lichtgewicht en rekbaar, wat duurzamer en betrouwbaarder is. Aan de taille en pijpen van de fietsbroek zitten verstelbare klittenbandsluitingen, die je het best mogelijke comfort kunnen bieden