Selecteer een pagina

As – Niel-bij-As

“Fietsen in Niel bij As is een geweldige manier om het nationaal park Hoge Kempen te bezoeken het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers

Fietsen in Niel bij As is een geweldige manier om te genieten van de prachtige natuur en de rustige omgeving. Het nationaal park Hoge Kempen is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en vennen.

Tijdens je fietstocht door het park kun je genieten van de diverse flora en fauna en de adembenemende uitzichten. Misschien spot je wel een ree of een roofvogel terwijl je rustig door het landschap fietst.

Na afloop van je fietstocht kun je heerlijk ontspannen op een van de vele terrasjes in de omgeving, waar je kunt genieten van een verfrissend drankje of een smakelijke maaltijd. Kortom, fietsen in Niel bij As en langs het nationaal park Hoge Kempen is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van natuur, rust en avontuur.

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Woods and Wine AS

Woods and Wine AS

Woods and Wine ligt in As in een nationaal park, op 10 min. rijden van Sentower Park en Fenixstadion. Deze bed & breakfast ligt op 7,9 km van Nationaal Park Hoge Kempen en op 11 km van C-mine.
Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Andere kenmerken van deze bed & breakfast zijn gratis wifi, conciërgeservices en een picknickplaats. Gasten van Woods and Wine kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt.  Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een bagageopslagruimte en een bibliotheek. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Duinstraat 29, As, Limburg, 3665, België

Hotel Mardaga

Hotel Mardaga

Wanneer je verblijft bij Hotel Mardaga – Different Hotels in As bevind je je vlak bij de luchthaven en op 5 min. rijden van Golfclub Spiegelven. Dit 4-sterrenhotel ligt op 23,2 km van Vrijthof en op 5,4 km van Nationaal Park Hoge Kempen.
Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en huwelijksservices.
Geniet van een lekker diner in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café. Ook biedt dit Dit hotel roomservice (beperkte tijden) aan. Maak op bepaalde dagen kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in As? Kies voor dit Dit hotel met 100 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 2 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

 

Stationsstraat 121, As, Limburg, 3665, België

Hotel Stiemerheide

Hotel Stiemerheide

Met een verblijf bij Hotel Stiemerheide in Genk, bevind je je naast de plaatselijke golfbaan, vlak bij Golfclub Spiegelven en op 5 min. rijden van Christus Koningkerk. Dit 4-sterrenhotel ligt op 25,1 km van Vrijthof en op 26,9 km van Mecc Maastricht. Loop vooral de vele recreatieve
voorzieningen zoals een binnenzwembad, een sauna en fietsenverhuur niet mis. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en een bankethal. Geniet van Franse gerechten bij Corneille, een van de 2 restaurants van dit Dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Doe of je thuis bent in één van de 70 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Wiemesmeerstraat 105, Genk, Limburg, 3600, België

Carbon Hotel

Carbon Hotel

Met een verblijf bij Carbon Hotel – Different Hotels in Genk bevind je je op 5 min. rijden van St. Martinuskerk en C-mine. Dit 4-sterrenhotel ligt op 28,3 km van Vrijthof en op 4,1 km van Europlanetarium. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets. Stil je honger met een lunch of diner bij Restaurant Gusto, een restaurant van dit hotel. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in Genk? Kies voor dit hotel met 246 vierkante meter aan evenementenruimte, waaronder een conferentieruimte. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Europalaan 38, Genk, Limburg, 3600, België

Vakantiepark Wilhelm Tell

Vakantiepark Wilhelm Tell

Vakantiepark Wilhelm Tell Vakantieappartement biedt accommodatie met uitzicht op de binnenplaats, een binnenzwembad, een bar en een gemeenschappelijke lounge, op ongeveer 14 km van C-Mine. Deze accommodatie beschikt over een lift, een gezinsvriendelijk restaurant, een waterpark en een zonneterras. Het vakantiepark heeft een buitenzwembad met een bar bij het zwembad, een hot tub en gratis WiFi. Het vakantiepark met 1 slaapkamer heeft een woonkamer met een flatscreen-tv met kabelzenders, een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser en een oven, en 1 badkamer met een inloopdouche. Een eigen ingang leidt gasten naar het vakantiepark, waar ze kunnen genieten van wijn of champagne. Dit vakantiepark is rookvrij en geluiddicht. Er is een koffiebar en een minimarkt is ook beschikbaar. Voor gasten met kinderen beschikt het vakantiepark over een kinderbad, een binnenspeeltuin en buitenspeeltoestellen. Vakantiepark Wilhelm Tell Vakantieappartement verhuurt fietsen en in de buurt kunt u genieten van fiets- en wandeltochten. Bokrijk ligt op 19 km van de accommodatie en het marktplein van Hasselt ligt op 31 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht-Aken, op 33 km van Vakantiepark Wilhelm Tell Vakantieappartement.

Hoeverweg 87, Opglabbeek, Limburg, 3660, België

M Hotel

M Hotel

M Hotel – Different Hotels ligt in Genk bij een winkelcentrum, op 5 min. rijden van St. Martinuskerk en C-mine. Dit 4-sterrenhotel ligt op 27,6 km van Vrijthof en op 3,2 km van Europlanetarium. Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een picknickplaats. Bestel iets lekkers bij Molenvijver, een restaurant met een bar/lounge en uitzicht op een tuin. Je kunt ook lekker in je kamer blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 11.00 uur.
Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
Doe of je thuis bent in één van de 81 kamers met een minibar. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een bad of douche, gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een bureau en een koffiezetapparaat/waterkoker en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Mazenhoven 18, 3630 Maasmechelen, Limburg, België

Vrouwen fiets fietsshirt jumpsuit set kleding fiets jumpsuit korte mouwen set triatlon fietsenpak (kleur: A5, maat: breed)

R

We hebben super ademende en sneldrogende luxe stoffen gebruikt voor dit fietsshirt voor dames, dat ook super zacht en comfortabel is. Geen wrijving en huidvriendelijk, dit fietsshirt is geschikt om uur na uur op de fiets te worden gedragen.

R

Gebruik hoogwaardige ritssluitingen die niet vastzitten en je toelaten om dit fietsshirt met gemak en gemoedsrust aan en uit te trekken. Ideaal voor snorkelen in tropische wateren, zwemmen, zeilen en watersporten in het algemeen.

R

Perfect voor serieuze fietsers. Superzachte luxe materialen zijn huidvriendelijk, terwijl de superieure technische prestatiekwaliteiten je het voordeel geven tegen je concurrenten.

R

Inhoud: 1 x harde etui en 1 x reinigingsdoekje, 1 x tas, 1 x Gemaakt van luxe stof en met geavanceerde technische kwaliteiten zoals zweetafvoering, multidirectioneel stretchen, geurblokkering en UV-bescherming, gaat het verder en wordt binnenkort je favoriete fietskleding.