Selecteer een pagina

Maaseik

“In Maaseik kun je genieten van prachtige fietsroutes en als je toch aan het fietsen bent, mag een bezoek aan wijndomein Aldeneyck niet ontbreken. “

Maaseik is een pittoresk stadje in het hart van Belgisch Limburg, omgeven door prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. Wat is er dan leuker dan de omgeving verkennen op de fiets? Met zijn vlakke landschap en goed onderhouden fietspaden is Maaseik de perfecte bestemming voor een ontspannen fietstocht.

En als je toch aan het fietsen bent, mag een bezoek aan wijndomein Aldeneyck niet ontbreken. Dit familiebedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige wijnen die worden geproduceerd van druiven die groeien op de unieke terroir van de Maasvallei. Een bezoek aan het wijndomein biedt niet alleen de mogelijkheid om de smaakvolle wijnen te proeven, maar ook om meer te leren over het wijnproductieproces en de passie en toewijding van de wijnmakers.

Dus stap op de fiets, geniet van de prachtige omgeving en sluit je fietstocht af met een bezoek aan wijndomein Aldeneyck voor een onvergetelijke ervaring in Maaseik. Cheers! 🍷🚲

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

B&B 't Goedhof

B&B ’t Goedhof

B&B ’t Goedhof is een voormalige appelboerderij die is omgebouwd tot kamers met gratis vast internet, op slechts 10 minuten rijden van Maaseik. De ruime tuin heeft een terras. Het winkelcentrum Maasmechelen Village ligt op minder dan 20 minuten rijden. Maastricht en Roermond in Nederland liggen beide op slechts 30 minuten rijden van ’t Goedhof B&B. Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op 15 km van de accommodatie. Thorn ligt op 10 km afstand. De kamers van ’t Goedhof zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, een zithoek en een minibar. Ze kijken allemaal uit op de tuin en hebben directe toegang tot het terras. Elke badkamer is voorzien van een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger.

Heppeneert 29, Maaseik, Maaseik, Limburg, 3680, België

Au Nom De Dieu

Au Nom De Dieu

Au Nom De Dieu ligt in Dilsen-Stokkem in een nationaal park, op 10 min. rijden van Maasmechelen Village Outlet en Nationaal Park Hoge Kempen. Dit hotel ligt op 7,7 km van Elaisa Energetic Wellness en op 16,4 km van Golfclub Spiegelven. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Andere kenmerken van dit hotel zijn hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats.
Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 10.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een snelle uitcheckservice en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Nieuwstraat 42, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

Hotel Restaurant de Roosterhoeve

Hotel Restaurant de Roosterhoeve

Met een verblijf bij Hotel Restaurant De Roosterhoeve in Roosteren bevind je je op 5 min. rijden van Wijndomein Aldeneyck en Winkelcentrum van Maaseik. Dit hotel ligt op 20,4 km van Designer Outlet Roermond en op 2,9 km van Marktplein van Maaseik.
De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Stil je honger met een diner bij restaurant, een restaurant gespecialiseerd in Franse gerechten. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice profiteren. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 09.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.30 uur tot 10.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, meertalig personeel en een bagageopslagruimte.

Hoekstraat 29, Roosteren, 6116 AW

B&B Het Agnetenklooster

B&B Het Agnetenklooster

Het Agnetenklooster ligt in het centrum van Maaseik en biedt elegante kamers met een eigen badkamer en gratis WiFi. De Grote Markt ligt op 5 minuten lopen. Maastricht ligt op 25 minuten rijden. De kamers in landelijke stijl hebben zichtbare houten balken en een zithoek. De suite is ingericht in barokstijl met schilderijen aan de muur en uitzicht op de tuin. Het ontbijt wordt geserveerd in de woonkamer met uitzicht op de weelderige tuin. Verschillende cafés en restaurants bevinden zich op minder dan 5 minuten lopen van de B&B. Gasten kunnen gebruikmaken van fietsverhuur bij Het Agnetenklooster. U kunt ook ontspannen in de tuin of op het terras met een van de aanwezige kranten. Genk ligt op 30 minuten rijden met de auto. Hasselt ligt op 45 minuten rijden van de B&B. Het is 25 minuten rijden naar de snelweg E314. De Nederlandse snelweg A2 ligt op 4,5 km afstand.

Sionstraat 17, Maaseik, Limburg, 3680, België

Hotel De Maaskant

Hotel De Maaskant

Hotel De Maaskant ligt op slechts 400 meter van het levendige marktplein in Maaseik. Het biedt nette kamers met gratis WiFi en flatscreen-tv’s. De kamers van De Maaskant zijn voorzien van parketvloeren, warme kleuren en een bureau. Ze hebben een eigen badkamer met gratis zeep- en shampooproducten. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet met vers brood, vruchtensappen en koffie geserveerd in de lounge van het hotel. Ze hebben een eigen restaurant met een ruime keuze aan diners. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar op het terrein. Golfclub Echt-Susteren ligt op 8 km afstand.

Venlosesteenweg 7, Maaseik, Limburg, 3680, België

Vakantiehuis Aen de Roderburgh

Vakantiehuis Aen de Roderburgh

Holiday Home Aen De Roderburgh ligt net buiten het centrum van Maaseik en profiteert van een rustige locatie naast een recreatiegebied met een meer. Er is gratis WiFi beschikbaar en buitenactiviteiten zoals watersporten, paardrijden en kanoën kunnen worden aangeboden. Elke kamer in Holiday Home Aen De Roderburgh bestaat uit een zithoek en hardhouten vloeren. Een haardroger is inbegrepen in de eigen badkamer. Koffie- en theefaciliteiten zijn beschikbaar in de ruime gemeenschappelijke zithoek. Op verzoek en tegen betaling biedt Holiday Home Aen De Roderburgh barbecuefaciliteiten. Het stadscentrum van Maaseik ligt op 2 km afstand. Maasmechelen Village ligt op 16 km rijden. Maastricht ligt op 35 km afstand en Aken ligt op 50 km rijden. Het Holiday Home beschikt over een gratis privéparkeerplaats en een overdekte fietsenstalling.

Leugenbrugweg 30, Maaseik, Limburg, 3680, België

Mountainbike-shirt, winter, wielerkleding, heren, wielerkleding, lange mouwen, thermisch, shirt en broek, wielersport

R

De fietskleding heeft Aziatische maten. Raadpleeg de maattabel om een maat te kiezen op basis van je lengte, gewicht en borstomtrek, of stuur een e-mail en wij zullen een maat aanbevelen.

R

De fietsshirts zijn gemaakt van warm polyester fleece met goede zachtheid, goede huidvriendelijkheid en duurzaamheid, waardoor je warm en comfortabel blijft in de winter. Sublimatieprint (met Italiaanse inkt), vervaagt nooit en is veilig voor de huid.

R

Professionele pasvorm en design: er zijn 3 zakken aan de achterkant van het shirt om voorwerpen op te bergen, zeer praktisch. Reflecterende strepen op de achterkant van de fietskleding verbeteren de zichtbaarheid en veiligheid bij nachtritten.

R

Gelkussen: zeer elastisch anti-shock gelkussen, ergonomisch ontwerp, verlicht effectief de heupdruk, kan wrijving met de huid verminderen en is geschikt voor langdurig rijden.