Selecteer een pagina

Maaseik

“In Maaseik kun je genieten van prachtige fietsroutes langs het natuurreservaat Tösch-langeren is een absolute must-see.”

In Maaseik fietsen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers! Niet alleen biedt de stad prachtige fietsroutes door pittoreske dorpjes en langs historische bezienswaardigheden, maar ook het nabijgelegen natuurreservaat Tösch-langeren is een absolute must-see.

Dit unieke gebied, gelegen in de Maasvallei, is een paradijs voor vogelliefhebbers en wandelaars. Met zijn uitgestrekte moerassen, rietvelden en weilanden vormt het reservaat een belangrijk leefgebied voor vele zeldzame planten- en diersoorten.

Tijdens een fietstocht langs het natuurreservaat Tösch-langeren geniet je van de rust en stilte van de natuur, terwijl je wordt omringd door een prachtig landschap. Vergeet zeker niet je verrekijker mee te nemen, want wie weet spot je wel een zeldzame vogelsoort!

Kortom, een fietstocht in Maaseik en langs het natuurreservaat Tösch-langeren is een fantastische manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft.

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

B&B 't Goedhof

B&B ’t Goedhof

B&B ’t Goedhof is een voormalige appelboerderij die is omgebouwd tot kamers met gratis vast internet, op slechts 10 minuten rijden van Maaseik. De ruime tuin heeft een terras. Het winkelcentrum Maasmechelen Village ligt op minder dan 20 minuten rijden. Maastricht en Roermond in Nederland liggen beide op slechts 30 minuten rijden van ’t Goedhof B&B. Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op 15 km van de accommodatie. Thorn ligt op 10 km afstand. De kamers van ’t Goedhof zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, een zithoek en een minibar. Ze kijken allemaal uit op de tuin en hebben directe toegang tot het terras. Elke badkamer is voorzien van een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger.

Heppeneert 29, Maaseik, Maaseik, Limburg, 3680, België

Hotel Van Eyck

Hotel Van Eyck

Met een verblijf bij Hotel Van Eyck in Maaseik bevind je je vlak bij Regionaal Archeologisch Museum en Marktplein van Maaseik. Dit 4-sterrenhotel ligt op 0,4 km van Winkelcentrum van Maaseik en op 2 km van Wijndomein Aldeneyck. Profiteer van fietsenverhuur of maak gebruik van gratis wifi of conciërgeservices.
Geniet van internationale gerechten bij Brasserie van Eyck, een restaurant met een bar/lounge, of blijf lekker in je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en meertalig personeel. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je parkeerplaatsen aangeboden.

Markt 48, Maaseik, Limburg, 3680, België

Hotel Oude Eycke

Hotel Oude Eycke

Oude Eycke ligt aan de oevers van de Maas en biedt moderne kamers, een groot terras, gratis parkeergelegenheid en fietsverhuur. Er is gratis WiFi beschikbaar in de gehele accommodatie. De kamers beschikken over een zithoek met een flatscreen-tv. Elke kamer is ingericht in zachte blauwe en grijze tinten en voorzien van tegelvloeren. De moderne badkamer is voorzien van gratis toiletartikelen en een haardroger. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met verse croissants. Na het ontbijt kunt u wandelen langs de Maas of een bezoek brengen aan de Sint-Annakerk, op slechts 100 meter van het hotel. De Nederlandse grens ligt op 1 km van Hotel Oude Eycke. De Belgische stad Genk en de Nederlandse stad Eindhoven liggen beide op minder dan 45 minuten rijden.

Aldeneikerweg 82, 3680 Maaseik, Limburg, België

Hotel Restaurant de Roosterhoeve

Hotel Restaurant de Roosterhoeve

Met een verblijf bij Hotel Restaurant De Roosterhoeve in Roosteren bevind je je op 5 min. rijden van Wijndomein Aldeneyck en Winkelcentrum van Maaseik. Dit hotel ligt op 20,4 km van Designer Outlet Roermond en op 2,9 km van Marktplein van Maaseik.
De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi Stil je honger met een diner bij restaurant, een restaurant gespecialiseerd in Franse gerechten. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice profiteren. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 09.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.30 uur tot 10.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, meertalig personeel en een bagageopslagruimte.

Hoekstraat 29, Roosteren, 6116 AW

Logie Rotem

Logie Rotem

Logie Rotem ligt in Dilsen-Stokkem, op 26 km van C-Mine, en biedt accommodatie met gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. De accommodatie ligt op ongeveer 28 km van het Vrijthof, op 29 km van de Sint-Servaasbasiliek en op 31 km van Bokrijk. De accommodatie is rookvrij en ligt op 28 km van Maastricht International Golf. De kamers van het motel zijn voorzien van een kledingkast, een flatscreen-tv, een eigen badkamer, beddengoed en handdoeken. Alle kamers zijn voorzien van een koelkast. De Grote Markt van Hasselt ligt op 43 km van Logie Rotem en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek ligt op 28 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht-Aachen Airport, op 22 km van de accommodatie.

Eekhornlaan 45, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

Hotel de Maretak

Hotel de Maretak

Located in Dilsen-Stokkem, Hotel de Maretak is within a 15-minute drive of Maasmechelen Village Outlet and Maaseik Market Square. This spa hotel is 7.7 mi (12.4 km) from Hoge Kempen National Park and 13.4 mi (21.5 km) from C-mine Cultural Centre. Verwen uzelf met een bezoek aan de spa, die massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen biedt. U zult zeker de recreatieve voorzieningen waarderen, waaronder een buitenzwembad, een bubbelbad en een sauna. Extra voorzieningen in dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon.
Geniet van een bevredigende maaltijd bij Mistletoe, dat gasten van Hotel de Maretak bedient. Ontspan met uw favoriete drankje in de bar/lounge of de bar bij het zwembad. Een gratis ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 08:00 tot 10:00 uur.
Tot de voorzieningen behoren een snelle incheckservice, meertalig personeel en bagageopslag. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Watermolenstraat 20, Dilsen-Stokkem, Limburg, 3650, België

ROCKBROS Fietsbroek voor heren en dames, ademend, voor buitensport, fiets, mountainbike, wandelen, hardlopen, polyester, lente, zomer, herfst, uniseks, zwart, S-4XL

R

Winddicht en ademend: deze fietsbroek van 86% polyester en 14% elastaan biedt uitstekende windbestendigheid en ademend vermogen. Zweetabsorberend en sneldrogend, zeer geschikt voor lente, zomer en herfst.

R

Elastisch: ROCKBROS fietsshorts hebben een goede elasticiteit en het op maat gemaakte 3D-ontwerp op de knieën biedt je altijd voldoende bewegingsvrijheid.

R

Andere kenmerken: 1. Reflecterende strepen zorgen voor veiligheid tijdens nachtritten. 2. Ritssluitingen aan de broekspijpen voor verstelbare openingen. 3. Sleutels, kaarten en andere voorwerpen kunnen in zakken met ritssluiting worden opgeborgen.

R

Breed toepassingsgebied: een geweldige keuze voor buitensporten zoals fietsen, motorrijden, wandelen, hardlopen, bergbeklimmen enz.