Selecteer een pagina

Lommel

“In lommel, een rustig en groen plaatsje in België, ligt een unieke ervaring verscholen het Klankenbos. “

Een plek waar je niet alleen kunt genieten van de prachtige natuur, maar ook kunt luisteren naar de betoverende geluiden van kunstwerken en installaties verspreid in het bos.

Stel je voor: je fietst door de bossen, het zonlicht schijnt door de bladeren en de vogels fluiten vrolijk om je heen. Plotseling hoor je een mysterieus geluid op de achtergrond, een geluid dat lijkt te resoneren met de natuur om je heen. Je volgt het geluid en ontdekt een kunstwerk dat je betovert met zijn unieke klanken.

Het Klankenbos is een plek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en helemaal kunt opgaan in de schoonheid van de natuur en de kunst. Dus pak je fiets, kom naar Lommel en laat je verrassen door de magie van het Klankenbos. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Corbie Lommel ring

Corbie Lommel ring

Met een verblijf bij Corbie Lommel in Lommel bevind je je op 5 min. lopen van Burgemeestershuis en Glazen Huis. Dit hotel ligt op 0,4 km van Adelberg Amusementcenter en op 1,2 km van Burgemeesterpark. Profiteer van fietsenverhuur of maak gebruik van gratis wifi of conciërgeservices. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 09.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Hertog Jan Plein 61, Lommel, Limburg, 3920, België

Hotel Plaza

Hotel Plaza

Hotel Plaza is een familiehotel vlak bij het centrum van Lommel. Het is perfect gelegen voor een uitstapje naar de prachtige streek de Limburgse Kempen. Geniet van korte en lange wandelroutes in het prachtige natuurgebied, of maak gebruik van de verschillende fietsroutes met rustplekken en overzichtelijke kaarten langs de routes. Terug in het hotel kunt u uitrusten en genieten van een maaltijd in de lunchroom. Internet is beschikbaar en ontbijt kan op flexibele tijden worden geserveerd. Het pand beschikt ook over een eigen café. Het hotel ligt op 5 minuten van het Lommel Business Centre en de industriegebieden Maatheide en Balendijk.

Buitensingel 1, Lommel, Limburg, 3920, België

Lommelhof

Lommelhof

Hotel Lommelhof is rustig gelegen op 500 meter van het centrum. Het hotel beschikt over een tuin met terrassen. De industriegebieden van Lommel, Maatheide en Balendijk zijn gemakkelijk bereikbaarDe hotelkamers beschikken over een eigen badkamer met bad. Er is een bar om te ontspannen.
Het hotel biedt WiFi en een parkeerplaats direct voor het hotel.
Fietsen kunnen veilig worden gestald in de fietsenstalling Hotel Lommelhof ligt vlakbij diverse natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Antwerpen ligt op 50 minuten rijden met de auto.

Molsekiezel 95, Lommel, Limburg, België

Tuinhotel Lommel

Tuinhotel Lommel

Dit luxe hotel biedt smaakvolle accommodatie en een aangenaam wellnessgedeelte op het dakterras. De stijlvolle gastenkamers voegen elegantie toe aan uw verblijf in deze prachtige omgeving. Het Tuinhotel ligt in het charmante Lommel en biedt u een geweldige uitvalsbasis voor uw ontspannende vakantie. Word elke ochtend wakker met een gezond gratis ontbijtbuffet. U kunt gemakkelijk de groene omgeving verkennen met een wandel- en fietstocht. Het Tuincafé biedt een warme sfeer in zijn brasserie en lichte serre voor een kopje koffie of een aangename lunch. In het à-la-carterestaurant kunt u heerlijke gerechten proeven, bereid met verse ingrediënten. De comfortabele gastenkamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, flatscreen-tv’s en heerlijke bedden. Geniet van het fascinerende panoramische uitzicht vanuit uw kamer. Het wellnessgedeelte biedt een geweldige plek om te ontspannen in de Finse sauna, het zwembad en het bubbelbad. Bekijk de weekendaanbieding, inclusief verblijven op zondagavond!

Dorp 7, Lommel, Limburg, 3920, België

Camping Blauwe Meer NV

Camping Blauwe Meer NV

Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer NV ligt in Lommel en beschikt over een tuin en een eigen strand. Gasten kunnen genieten van de bar op het terrein. Maastricht ligt op 47 km afstand. De accommodatie is voorzien van een zithoek. Sommige accommodaties hebben een terras en/of patio. Alle accommodaties hebben een keuken met een magnetron en een koelkast. Beddengoed is beschikbaar. Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer NV heeft ook een seizoensgebonden eigen strand. De accommodatie biedt ook een snackbar en een aparte bar. De accommodatie heeft een privéstrand en er is fietsverhuur beschikbaar. U kunt tafeltennissen bij de accommodatie en de omgeving is populair om te fietsen. Eindhoven ligt op 30 km van Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer NV. De internationale luchthaven van Antwerpen ligt op 60 km van de accommodatie.

Kattenbos 169, Lommel, Limburg, 3920, België

Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren ligt in Mol aan een meer, op 2 min. rijden van Kempense Golf Club en op 7 min. van Blekenpoort. Dit vakantiepark voor families ligt op 5,1 km van Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer en op 6,3 km van Jacob Smit Museum. Je vindt recreatieve voorzieningen zoals een gratis waterpark, een buitenzwembad en een binnenzwembad vast leuk. Dit vakantiepark bevat ook gratis wifi, een spelletjesruimte en hulp bij uitstapjes/tickets. Ga iets eten bij Aqua Café, een van de vele eetgelegenheden van dit Dit vakantiepark, naast 4 restaurants en een koffiebar/café. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een strandbar. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 10.00 uur.  Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, een kluis bij de receptie en een lift.

Postelsesteenweg 100, Antwerpse, Mol, Antwerpen, 2400, België

HECLOK Zomerfietstenue voor heren, beschermt tegen de zon en voert vocht af, shirt met korte mouwen en 9D-gel gevoerde fietsbroek, handschoenen en bril

R

Professionele pasvorm en ontwerp: 3 + 1 achterzakken aan de achterkant van het shirt voor het opbergen van voorwerpen, een vak met ritssluiting waarin een 15,5 cm grote mobiele telefoon past, in de 3 klassieke zakken kunnen belangrijke voorwerpen zoals pomp, waterfles en snacks worden opgeborgen. De kledij is uitgerust met reflecterende strepen om de zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden 's nachts te verbeteren. De set wordt ook geleverd met een extra fietsbril. En een paar professionele fietshandschoenen.

R

Hoogwaardige stof: dit fietsshirt is gemaakt van 100% hoogwaardig polyester, superzacht, huidvriendelijk, licht, duurzaam en sneldrogend, beschadigt de huid niet. Geavanceerd ademend gekamd mesh op rug en zijkanten. De ademende, comfortabele stoffen voelen aan alsof ze ademen op het oppervlak van je huid, waardoor je altijd koel en comfortabel blijft en een uitstekende rijervaring hebt.

R

Ergonomische pad: schokbestendige, zeer elastische 9D siliconen pad, traagschuim met hoge dichtheid, geperforeerde siliconen pad, ergonomisch design, zweetabsorberende comfortabele demping, verlicht effectief de heupdruk, beschermt gevoelige onderdelen, geschikt voor lange afstanden en kan ook schokken dempen als je hem gebruikt op effen wegen. Impact op de billen bij het rijden op vlakke wegen. Anatomische en geperforeerde 9D-lagen voor bekleding van het kruis. Glijdt niet weg.