Selecteer een pagina

Lommel

“In Lommel fietsen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers en actieve avonturiers.”

De prachtige omgeving van de Kempen biedt tal van fietsroutes die je meenemen langs groene bossen, uitgestrekte heidevelden en heldere vennen.

Een absolute must-see tijdens je fietstocht is het natuurreservaat Veewei. Dit unieke gebied is een paradijs voor vogelliefhebbers en natuurfotografen, met tal van zeldzame planten- en diersoorten die hier hun thuis hebben gevonden. De rust en sereniteit van dit natuurreservaat zorgen voor een unieke fietservaring die je nog lang zal bijblijven.

Dus stap op je fiets, adem de frisse lucht in en geniet van al het moois dat Lommel te bieden heeft. Fiets langs de prachtige natuur van het Veewei en ervaar de rust en schoonheid van dit unieke stukje natuur. Een fietsavontuur om nooit te vergeten!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Corbie Lommel ring

Corbie Lommel ring

Met een verblijf bij Corbie Lommel in Lommel bevind je je op 5 min. lopen van Burgemeestershuis en Glazen Huis. Dit hotel ligt op 0,4 km van Adelberg Amusementcenter en op 1,2 km van Burgemeesterpark. Profiteer van fietsenverhuur of maak gebruik van gratis wifi of conciërgeservices. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 09.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Hertog Jan Plein 61, Lommel, Limburg, 3920, België

Center Parcs Vossemeren

Center Parcs Vossemeren

Hotel De Vossemeren by Center Parcs ligt in Lommel in een landelijke omgeving, op 5 min. rijden van Center Parcs de Vossemeren en Lommelse Sahara. Dit hotel met een groen/duurzaam beleid ligt op 4,1 km van Adelberg Amusementcenter en op 4,5 km van Burgemeestershuis. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Als je op zoekt bent naar leuke activiteiten, dan vind je hier een binnenzwembad en een sauna. Dit hotel bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en hulp bij uitstapjes/tickets. Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in dit Dit hotel van de roomservice (beperkte tijden). Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. 
Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Elzen 145, Lommel, Limburg, 3920, België

B&B De Watering

B&B De Watering

Met een verblijf bij B&B De Watering in Lommel, bevind je je op 10 min. rijden van Center Parcs de Vossemeren en Bakkerijmuseum Luyksgestel. Deze bed & breakfast ligt op 6,3 km van Lommelse Sahara en op 6,6 km van Burgemeesterpark. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een spabad en fietsenverhuur. Andere kenmerken van deze bed & breakfast zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats.
Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in deze Deze bed & breakfast van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 09.30 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 
Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte en een automaat. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Wateringstraat 7, Lommel, Limburg, 3920, België

Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren

Wanneer je verblijft bij Hotel Sunparks Kempense Meren in Mol bevind je je aan het strand, op 5 min. rijden van Kempense Golf Club en Blekenpoort. Dit hotel met een groen/duurzaam beleid ligt op 4,7 km van Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer en op 5,9 km van Jacob Smit Museum.
Verwen jezelf met massages wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een buitenzwembad, een binnenzwembad en een sauna. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats.
Stil je honger in een van de 4 restaurants van dit Dit hotel. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 10.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie en een kluis bij de receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Postelsesteenweg 100, Mol, Antwerpen, 2400, België

EuroParcs Zilverstrand

EuroParcs Zilverstrand

Wanneer je verblijft bij Europarcs Zilverstrand in Mol bevind je je aan het strand, op 5 min. rijden van Kempense Golf Club en Blekenpoort. Dit vakantiepark bij het strand ligt op 4,1 km van Jacob Smit Museum en op 4,7 km van Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer.
Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een binnenzwembad en fietsenverhuur. Andere kenmerken van dit vakantiepark zijn gratis wifi, een spelletjesruimte en een picknickplaats.
Gasten van Europarcs Zilverstrand kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge.
Enkele van de voorzieningen zijn meertalig personeel en een wasserij. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Kiezelweg 17, Mol, Antwerpen, 2400, België

't Wilgenhuys

’t Wilgenhuys

’t Wilgenhuys biedt uitzicht op de tuin en is een accommodatie in Lommel, op 39 km van Bobbejaanland en op 45 km van het marktplein van Hasselt. Deze accommodatie biedt toegang tot een terras en gratis privéparkeergelegenheid. Deze accommodatie beschikt over familiekamers en een picknickplaats. Alle accommodaties van de bed & breakfast hebben een bureau. Alle accommodaties zijn uitgerust met een koffiezetapparaat, een eigen badkamer en gratis WiFi. Sommige kamers hebben een balkon en sommige bieden een rustig uitzicht op de straat. De accommodaties van de bed & breakfast zijn uitgerust met een zithoek en een flatscreen-tv met streamingdiensten. Er is een koffiebar en een bar. Het gebied is populair voor fiets- en wandeltochten en bij de bed & breakfast kunt u fietsen huren. Er zijn ook buitenspeeltoestellen beschikbaar bij ’t Wilgenhuys en u kunt ook ontspannen in de tuin. C-Mine ligt op 47 km van de accommodatie en Bokrijk ligt op 48 km afstand.

Jacob Smitsdreef 2, 3920 Lommel, Limburg, België

Hotlion CD5731 Fietsshirt voor dames, korte mouwen

R

❤【Over de maten】Controleer de maattabel op de productafbeelding, let op de borstomgeving; als je niet weet hoe je de maat kiest, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

R

Ritssluiting: Doorlopende onzichtbare ritssluiting, niet gemakkelijk te beschadigen en te roesten

R

❤【Zijkant】Groot gaasweefsel, zeer elastisch, zeer ademend, vochtregulerend, maakt het fietsen comfortabeler