Selecteer een pagina

Lommel

“De prachtige bossen en heidevelden in Lommel zorgen voor een adembenemend decor tijdens jouw fietstocht.”

In Lommel gaan fietsen is een absolute must voor liefhebbers van natuur en rust. De prachtige bossen en heidevelden zorgen voor een adembenemend decor tijdens jouw fietstocht. En wat dacht je van een ritje langs de Leyssensmolen, een historische windmolen die zich tussen de bomen verschuilt?

Het geluid van de ruisende bladeren en het gezang van de vogels begeleiden je op je fietsavontuur, terwijl de geur van dennenbomen en bloemen je zintuigen prikkelt. De Leyssensmolen staat daar majestueus te pronken, omringd door een zee van groen.

Laat je gedachten de vrije loop terwijl je trapt langs dit prachtige stukje natuur. Vergeet even de drukte van het dagelijks leven en laat je betoveren door de schoonheid van Lommel. Een fietstocht tussen de bomen langs de Leyssensmolen is niet zomaar een activiteit, het is een beleving die je nog lang zal bijblijven. Dus stap op je fiets en geniet van al het moois dat deze plek te bieden heeft!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Corbie Lommel ring

Corbie Lommel ring

Met een verblijf bij Corbie Lommel in Lommel bevind je je op 5 min. lopen van Burgemeestershuis en Glazen Huis. Dit hotel ligt op 0,4 km van Adelberg Amusementcenter en op 1,2 km van Burgemeesterpark. Profiteer van fietsenverhuur of maak gebruik van gratis wifi of conciërgeservices. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 09.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Hertog Jan Plein 61, Lommel, Limburg, 3920, België

Hotel de Boskar Pelt

Hotel de Boskar Pelt

Met een verblijf bij Hotel de Boskar Pelt bevind je je centraal in Pelt, op slechts 3 min. lopen van Stadhuis van Overpelt en op 12 min. lopen van Bemvoortse Molen. Dit hotel ligt op 3,3 km van Mill Museum en op 9 km van Burgemeesterpark.
Profiteer van fietsenverhuur of maak gebruik van gratis wifi of informatie over fietstours.
Geniet van een maaltijd in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café van dit Dit hotel. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 11.00 uur.
Enkele van de voorzieningen zijn meertalig personeel, een bagageopslagruimte en een lift.

Dorpsstraat 60, Overpelt, Limburg, 3900, België

B&B van Floreffe

B&B van Floreffe

De Floreffe ligt in Pelt op 4 min. rijden van Stadhuis van Overpelt en op 5 min. van Mill Museum. Deze bed & breakfast ligt op 4,3 km van Bemvoortse Molen en op 5,7 km van Swampsoccer. De accommodatie heeft een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten. Gasten van De Floreffe kunnen genieten van een deugddoende maaltijd in het restaurant. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker continentaal ontbijt, dat geserveerd wordt van 07.30 uur tot 10.00 uur.  De receptie is tijdens beperkte uren geopend.

Lindelsebaan 248, Overpelt, Limburg, 3900, België

Tuinhotel Lommel

Tuinhotel Lommel

Dit luxe hotel biedt smaakvolle accommodatie en een aangenaam wellnessgedeelte op het dakterras. De stijlvolle gastenkamers voegen elegantie toe aan uw verblijf in deze prachtige omgeving. Het Tuinhotel ligt in het charmante Lommel en biedt u een geweldige uitvalsbasis voor uw ontspannende vakantie. Word elke ochtend wakker met een gezond gratis ontbijtbuffet. U kunt gemakkelijk de groene omgeving verkennen met een wandel- en fietstocht. Het Tuincafé biedt een warme sfeer in zijn brasserie en lichte serre voor een kopje koffie of een aangename lunch. In het à-la-carterestaurant kunt u heerlijke gerechten proeven, bereid met verse ingrediënten. De comfortabele gastenkamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, flatscreen-tv’s en heerlijke bedden. Geniet van het fascinerende panoramische uitzicht vanuit uw kamer. Het wellnessgedeelte biedt een geweldige plek om te ontspannen in de Finse sauna, het zwembad en het bubbelbad. Bekijk de weekendaanbieding, inclusief verblijven op zondagavond!

Dorp 7, Lommel, Limburg, 3920, België

hoeven het gehucht overpelt

B&B Hoeven Het Gehucht

B&B Hoeven Het Gehucht ligt op slechts 31 km van het marktplein van Hasselt en biedt accommodatie in Overpelt met toegang tot een openluchtbad, een tuin en privé in- en uitchecken. Deze accommodatie biedt toegang tot een terras en gratis privéparkeergelegenheid. Deze accommodatie beschikt over familiekamers en een picknickplaats. Alle accommodaties bieden uitzicht op de tuin en hebben een eigen ingang en een zwembad met uitzicht. Gratis WiFi en een eigen badkamer met een inloopdouche en een haardroger zijn beschikbaar voor alle gasten. Sommige kamers zijn uitgerust met een dvd-speler. Bij de bed & breakfast is elke accommodatie voorzien van beddengoed en handdoeken. Gasten kunnen een hapje eten in het eigen restaurant, dat een verscheidenheid aan Belgische gerechten serveert en ook vegetarische en veganistische opties biedt in een gezinsvriendelijke sfeer. Er is een fietsverhuurservice beschikbaar bij de bed & breakfast en in de buurt kunt u genieten van fiets- en wandeltochten. C-Mine ligt op 32 km van B&B Hoeven Het Gehucht en Bokrijk ligt op 34 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, op 35 km van de accommodatie.

Kortestraat 1, Overpelt, Limburg, 3900, België

B&B Huize Bex

B&B Huize Bex

B&B Huize Bex ligt op een landelijke locatie in Overpelt en beschikt over een tuin met een terras en barbecuefaciliteiten, een moestuin en een bijenhuis. Gasten kunnen gebruikmaken van fietsverhuur en een kamer met gratis WiFi. De accommodatie is voorzien van een zithoek, kabel-tv en koffie- en theefaciliteiten. De kamer beschikt ook over een kleine koelkast en een eigen badkamer met een douche, een haardroger en slippers. Het ontbijt bij B&B Huize Bex bestaat uit zelfgebakken brood en jam, eieren en koffie. Lunchpakketten kunnen op verzoek worden bereid. Er zijn tal van activiteiten mogelijk op het terrein of in de omgeving, waaronder fietsen. De omgeving van de accommodatie biedt een breed scala aan fietsroutes om uit te kiezen. Vanaf B&B Huize Bex is het 14,5 km naar Lommel, 30,2 km naar Hasselt en 37 km naar Genk.

Moldershoevenstraat 26, Overpelt, Limburg, 3900, België

X-TIGER fietsshirt met lange mouwen heren fietsshirt met gelvulling 5d gel gevoerde broek herfst winter thermofleece winddicht fietsshirt wielershirt outdoor sportkleding

R

【100% tevredenheidsgarantie】Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen, wij zullen u binnen 24 uur antwoorden om u te helpen uw probleem op te lossen.

R

Anti-schokfunctie】 -5D Gel pad in de broek zal het schokgevoel verzwakken en heuppijn verlichten als gevolg van langdurig rijden, het hele bewegingsbereik toestaan en uw huid vrij laten ademen. Vochtbestendigheid en antibacteriële 5D-gelvulling zorgen voor veel comfort voor een langere cyclus

R

【Volledige ritssluiting en windjack】 - De opstaande kraag met ritssluiting over de volledige lengte en topstop beschermt je kin tegen krassen door de rits en zorgt voor maximale temperatuurregeling. Windwerende polyester stof met fleece thermische voering houdt je warm en comfortabel, antistatisch in de winter, geschikt voor temperatuur: 5 tot 15 °C