Selecteer een pagina

Lommel

“Lommel is de perfecte bestemming voor een ontspannen fietstocht langs het prachtige bosreservaat Pijnven.”

Met zijn uitgestrekte bossen en kronkelende fietspaden is dit de ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Terwijl je door het bos fietst, word je omringd door de geur van dennenbomen en het gezang van vogels. Het is een ware verademing voor zowel lichaam als geest. En als je geluk hebt, kun je zelfs een glimp opvangen van enkele wilde dieren die in het reservaat leven, zoals herten of eekhoorns.

Dus waar wacht je nog op? Spring op je fiets en verken het prachtige bosreservaat Pijnven in Lommel. Het is de ideale manier om even helemaal tot rust te komen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Corbie Lommel ring

Corbie Lommel ring

Met een verblijf bij Corbie Lommel in Lommel bevind je je op 5 min. lopen van Burgemeestershuis en Glazen Huis. Dit hotel ligt op 0,4 km van Adelberg Amusementcenter en op 1,2 km van Burgemeesterpark. Profiteer van fietsenverhuur of maak gebruik van gratis wifi of conciërgeservices. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 09.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Hertog Jan Plein 61, Lommel, Limburg, 3920, België

Hotel Plaza

Hotel Plaza

Hotel Plaza is een familiehotel vlak bij het centrum van Lommel. Het is perfect gelegen voor een uitstapje naar de prachtige streek de Limburgse Kempen. Geniet van korte en lange wandelroutes in het prachtige natuurgebied, of maak gebruik van de verschillende fietsroutes met rustplekken en overzichtelijke kaarten langs de routes. Terug in het hotel kunt u uitrusten en genieten van een maaltijd in de lunchroom. Internet is beschikbaar en ontbijt kan op flexibele tijden worden geserveerd. Het pand beschikt ook over een eigen café. Het hotel ligt op 5 minuten van het Lommel Business Centre en de industriegebieden Maatheide en Balendijk.

Buitensingel 1, Lommel, Limburg, 3920, België

Lommelhof

Lommelhof

Hotel Lommelhof is rustig gelegen op 500 meter van het centrum. Het hotel beschikt over een tuin met terrassen. De industriegebieden van Lommel, Maatheide en Balendijk zijn gemakkelijk bereikbaar. De hotelkamers beschikken over een eigen badkamer met bad. Er is een bar om te ontspannen. Het hotel biedt WiFi en een parkeerplaats direct voor het hotel.
Fietsen kunnen veilig worden gestald in de fietsenstalling. Hotel Lommelhof ligt vlakbij diverse natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Antwerpen ligt op 50 minuten rijden met de auto.

Molsekiezel 95, Lommel, Limburg, België

B&B Dream on Wheels

B&B Dream on Wheels

B&B Dream ligt in Lommel in de regio Limburg, op 47 km van Maastricht. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie en er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar. De B&B ligt aan de rand van natuurgebied Bosland. Er is een terras voor uw gemak. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet. Gasten kunnen hun eigen koffie en thee zetten. Er is een overdekte fietsenstalling. Eindhoven ligt op 32 km van B&B Dream On Wheels en Hasselt ligt op 29 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van Antwerpen, op 58 km van B&B Dream On Wheels.

Gelderhorsten 101, Lommel, Limburg, 3920, België

Eikenhoef

Eikenhoef

Eikenhoef ligt in Lommel, op 39 km van Bobbejaanland, en biedt accommodatie met een tuin, gratis privéparkeergelegenheid, een terras en een bar. De accommodatie ligt op 43 km van C-Mine, op 45 km van Bokrijk en op 32 km van Indoor Sportcentrum Eindhoven. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie en de Grote Markt van Hasselt ligt op 42 km afstand. Alle accommodaties van het hotel zijn voorzien van een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen, een flatscreen-tv en airconditioning. Sommige kamers hebben een balkon. Bij Eikenhoef is elke kamer voorzien van beddengoed en handdoeken. Nationaal Zwemcentrum Tongelreep ligt op 33 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, op 36 km van Eikenhoef.

Knapenhoef 42, 3920 Lommel, Limburg, België

Camping Blauwe Meer NV

Camping Blauwe Meer NV

Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer NV ligt in Lommel en beschikt over een tuin en een eigen strand. Gasten kunnen genieten van de bar op het terrein. Maastricht ligt op 47 km afstand. De accommodatie is voorzien van een zithoek. Sommige accommodaties hebben een terras en/of patio. Alle accommodaties hebben een keuken met een magnetron en een koelkast. Beddengoed is beschikbaar. Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer NV heeft ook een seizoensgebonden eigen strand. De accommodatie biedt ook een snackbar en een aparte bar. De accommodatie heeft een privéstrand en er is fietsverhuur beschikbaar. U kunt tafeltennissen bij de accommodatie en de omgeving is populair om te fietsen. Eindhoven ligt op 30 km van Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer NV. De internationale luchthaven van Antwerpen ligt op 60 km van de accommodatie.

Kattenbos 169, Lommel, Limburg, 3920, België

LOCAL LION Fietsrugzak, drinkrugzak, reisrugzak, sportrugzak, dagrugzak, dagelijkse dagrugzak, backpack, outdoor, ultralicht, uniseks, 18 liter

R

Fietsrugzak met regenhoes en helmhoes: deze fietsrugzak wordt geleverd met een regenhoes en een helmhoes om je fietshelm tijdens het rijden te beschermen. De regenhoes aan de onderkant van de rugzak beschermt ook de inhoud van de rugzak tegen vocht als het regent.

R

Verbeterde capaciteit van 25 liter: wij hebben deze sportrugzak verbeterd van het originele model van 18 liter naar een inhoud van 25 liter. Deze wandelrugzak beschikt over 4 zakken aan de voorkant, een vak voor waterfles aan elke kant en twee extra heupvakken voor je mobiele telefoon.

R

【Informatie】Deze fietsrugzak bestaat uit waterdicht, slijtvast en scheurbestendig nylonweefsel, evenals hoogwaardige gespen, riemen, elastische riemen, SBS-ritssluitingen en andere accessoires van bekende merken. Dit garandeert de duurzaamheid van deze rugzak. L x b x h: 27 x 17 x 47 cm, gewicht: 0,6 kg. (Opmerking: dit product wordt gevouwen geleverd)