Selecteer een pagina

Lommel

“Lommel, een stad in het hart van de prachtige Belgische Kempen, staat bekend om zijn uitgestrekte bossen en groene landschappen.”

Wat is er dan beter dan een ontspannen fietstocht door deze adembenemende natuur?

Fietsen in Lommel betekent genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl je langs kronkelende paden en dichte bossen fietst. De frisse lucht en de geur van dennenbomen omringen je, waardoor je even helemaal tot rust komt en je hoofd leegmaakt.

Tijdens je fietstocht kom je langs pittoreske plekjes en prachtige uitzichten, waardoor je het gevoel krijgt dat je echt even weg bent van de drukte van het dagelijks leven. En wie weet, misschien kom je onderweg wel een paar nieuwsgierige eekhoorntjes of kleurrijke vogels tegen!

Dus trek je fiets uit de garage, zoek een mooie route uit en laat je verrassen door de schoonheid van het bosland van Lommel. Een fietstocht hier zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Corbie Lommel ring

Corbie Lommel ring

Met een verblijf bij Corbie Lommel in Lommel bevind je je op 5 min. lopen van Burgemeestershuis en Glazen Huis. Dit hotel ligt op 0,4 km van Adelberg Amusementcenter en op 1,2 km van Burgemeesterpark. Profiteer van fietsenverhuur of maak gebruik van gratis wifi of conciërgeservices. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 09.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Hertog Jan Plein 61, Lommel, Limburg, 3920, België

Hotel Plaza

Hotel Plaza

Hotel Plaza is een familiehotel vlak bij het centrum van Lommel. Het is perfect gelegen voor een uitstapje naar de prachtige streek de Limburgse Kempen. Geniet van korte en lange wandelroutes in het prachtige natuurgebied, of maak gebruik van de verschillende fietsroutes met rustplekken en overzichtelijke kaarten langs de routes. Terug in het hotel kunt u uitrusten en genieten van een maaltijd in de lunchroom. Internet is beschikbaar en ontbijt kan op flexibele tijden worden geserveerd. Het pand beschikt ook over een eigen café. Het hotel ligt op 5 minuten van het Lommel Business Centre en de industriegebieden Maatheide en Balendijk.

Buitensingel 1, Lommel, Limburg, 3920, België

Lommelhof

Lommelhof

Hotel Lommelhof is rustig gelegen op 500 meter van het centrum. Het hotel beschikt over een tuin met terrassen. De industriegebieden van Lommel, Maatheide en Balendijk zijn gemakkelijk bereikbaar. De hotelkamers beschikken over een eigen badkamer met bad. Er is een bar om te ontspannen. Het hotel biedt WiFi en een parkeerplaats direct voor het hotel.
Fietsen kunnen veilig worden gestald in de fietsenstalling. Hotel Lommelhof ligt vlakbij diverse natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Antwerpen ligt op 50 minuten rijden met de auto.

Molsekiezel 95, Lommel, Limburg, België

B&B Dream on Wheels

B&B Dream on Wheels

B&B Dream ligt in Lommel in de regio Limburg, op 47 km van Maastricht. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie en er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar. De B&B ligt aan de rand van natuurgebied Bosland. Er is een terras voor uw gemak. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet. Gasten kunnen hun eigen koffie en thee zetten. Er is een overdekte fietsenstalling. Eindhoven ligt op 32 km van B&B Dream On Wheels en Hasselt ligt op 29 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van Antwerpen, op 58 km van B&B Dream On Wheels.

Gelderhorsten 101, Lommel, Limburg, 3920, België

't Wilgenhuys

’t Wilgenhuys

’t Wilgenhuys biedt uitzicht op de tuin en is een accommodatie in Lommel, op 39 km van Bobbejaanland en op 45 km van het marktplein van Hasselt. Deze accommodatie biedt toegang tot een terras en gratis privéparkeergelegenheid. Deze accommodatie beschikt over familiekamers en een picknickplaats. Alle accommodaties van de bed & breakfast hebben een bureau. Alle accommodaties zijn uitgerust met een koffiezetapparaat, een eigen badkamer en gratis WiFi. Sommige kamers hebben een balkon en sommige bieden een rustig uitzicht op de straat. De accommodaties van de bed & breakfast zijn uitgerust met een zithoek en een flatscreen-tv met streamingdiensten. Er is een koffiebar en een bar. Het gebied is populair voor fiets- en wandeltochten en bij de bed & breakfast kunt u fietsen huren. Er zijn ook buitenspeeltoestellen beschikbaar bij ’t Wilgenhuys en u kunt ook ontspannen in de tuin. C-Mine ligt op 47 km van de accommodatie en Bokrijk ligt op 48 km afstand.

Jacob Smitsdreef 2, 3920 Lommel, Limburg, België

B&B De Watering

B&B De Watering

Met een verblijf bij B&B De Watering in Lommel, bevind je je op 10 min. rijden van Center Parcs de Vossemeren en Bakkerijmuseum Luyksgestel. Deze bed & breakfast ligt op 6,3 km van Lommelse Sahara en op 6,6 km van Burgemeesterpark. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een spabad en fietsenverhuur. Andere kenmerken van deze bed & breakfast zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats.
Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in deze Deze bed & breakfast van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 09.30 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt.
Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte en een automaat. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Wateringstraat 7, Lommel, Limburg, 3920, België

Zettum Hoes voor 1 fietshoes voor stationaire opslag, waterdicht, robuust, 600D PU-coating, voor mountainbike, racefiets, strandfiets, cruise

R

Fietshoes voor 1 hometrainer: met afmetingen van 195,6 cm x 78,7 cm x 119,4 cm (l x b x h), deze fietshoes is ontworpen om tot 1 fiets te bedekken met uitgebreide bescherming voor buitenreizen, waaronder: e-bike, mountainbike, racefiets, hybride fiets, strandfiets, enz. Zorg ervoor dat je je fietsen naast elkaar of ondersteboven plaatst voor een betere dekking. (Opmerking: controleer zorgvuldig de volledige grootte van de hoes voor 1 fiets)

R

Robuust en super waterdicht: gemaakt van hoogwaardig Oxford-weefsel met een dichtheid van 600 met PU-coating, de Zettum fietshoezen voor buitenopslag zijn extreem robuust en super waterdicht. In vergelijking met PVC-hoezen zijn onze PU-hoezen duurzamer en moeilijker te scheuren, zelfs na jarenlang gebruik. PVC-hoezen kunnen dikker zijn, maar dit kan leiden tot uitharding en scheuren van het materiaal na enkele blootstelling aan zon en regen.