Selecteer een pagina

Leopoldsburg

“Fietsen in Leopoldsburg is een absolute aanrader en wat maakt het fietsen hier nog specialer? het historische kamp van Beverlo natuurlijk!

Leopoldsburg is een prachtige plek om te gaan fietsen, met zijn groene landschappen en rustige omgeving. En wat maakt het fietsen hier nog specialer? Het historische Kamp van Beverlo natuurlijk!

Fietsen langs Kamp van Beverlo brengt je terug in de tijd, naar de periode waarin dit militaire kamp een belangrijke rol speelde in de geschiedenis van België. Je fietst langs imposante gebouwen, oude barakken en historische locaties die je een inkijkje geven in het leven van soldaten in vroegere tijden.

Maar naast de historische waarde van Kamp van Beverlo, is het ook gewoon een prachtige omgeving om doorheen te fietsen. De natuur is hier adembenemend mooi, met glooiende landschappen en weelderige bossen omringd door velden vol bloemen en planten.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en interessante fietsroute, dan is fietsen langs Kamp van Beverlo in Leopoldsburg zeker een aanrader. Geniet van de frisse lucht, de prachtige omgeving en de rijke geschiedenis die je hier kunt ontdekken. Veel fietsplezier!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

B&B de Kroonhoeve

B&B de Kroonhoeve

De Kroonhoeve ligt in Stal en biedt een ontbijtbuffet, een volledig uitgeruste gedeelde keuken, gratis WiFi in de hele B&B en gratis privéparkeergelegenheid. De kamers zijn voorzien van een tv met een dvd-speler, een kledingkast en gratis toiletartikelen. Andere faciliteiten van de accommodatie zijn een tuin en een zonneterras. Er zijn een aantal goed gemarkeerde fietspaden in de buurt van de bed and breakfast. Er zijn een aantal restaurants en cafés te vinden op minder dan 2 km van de accommodatie. Het treinstation van Beverlo ligt op 2,5 km afstand en de luchthaven van Brussel ligt op 78 km.

Kroonstraat 247, Beringen, Limburg, 3581, België

De Witte Merel Deluxe

De Witte Merel Deluxe

B&B De Witte Merel Deluxe ligt in Beringen op 1 min. rijden van Millennium Golf en op 8 min. van Avonturenberg. Deze 4-sterrenbed & breakfast ligt op 7,1 km van Be-MINE Boulevard en op 7,7 km van TODI bvba. Loop vooral de vele recreatieve voorzieningen zoals een spabad, een sauna en een seizoensgebonden buitenzwembad niet mis. Enkele voorzieningen van deze bed & breakfast zijn gratis wifi, een open haard in de lobby en hulp bij uitstapjes/tickets. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker continentaal ontbijt, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een wasserij en een automaat. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden.

Tessenderlosesteenweg 224, Beringen, Limburg, 3583, België

Villa Vigor

Villa Vigor

Villa Vigor is ideaal gelegen in het belangrijkste toeristische gebied van Peer en belooft een ontspannen en geweldig bezoek. Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en extraatjes om ervoor te zorgen dat u een geweldige tijd heeft. Profiteer van de faciliteiten van het hotel voor mindervalide gasten, luchthaventransfer, vergaderfaciliteiten, babysitservice, barbecuefaciliteiten. Alle kamers zijn ontworpen en ingericht om gasten zich direct thuis te laten voelen, en sommige kamers zijn voorzien van verwarming, bureau, geluidsisolatie, lcd-/plasmatelevisie, satelliet-/kabeltelevisie. Geniet van de recreatieve faciliteiten van het hotel, waaronder een kinderspeelplaats, tafeltennis, paardrijden, tuin, speelkamer, voordat u zich terugtrekt in uw kamer voor een welverdiende rust. Voor betrouwbare service en professioneel personeel, Villa Vigor voldoet aan uw behoeften.

Houtestraat 9, Peer, Limburg, 3990, België

Moka & Vanille

Moka & Vanille

Deze vakantiekamers bevinden zich in de groene omgeving van Heusden-Zolder. Moka & Vanille biedt gratis WiFi en verhuurt op aanvraag fietsen. Hasselt, een winkelbestemming met veel goede restaurants, ligt op 20 minuten rijden. De moderne kamers zijn ingericht in een aardse tint en hebben zichtbare houten balken. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad of Italiaanse douche en uitzicht op de tuin. Verschillende ontbijt- en eetgelegenheden liggen op minder dan 5 minuten rijden van de accommodatie. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes rond Moka & Vanille. Genk ligt op 20 minuten rijden. Antwerpen, Brussel en Maastricht liggen op 45 minuten rijden. Het is 10 minuten rijden naar de snelwegen E313 en E314.

Ubbersel 23, 3550 Heusden - Zolder, Limburg, België

B&B Tannerie

B&B Tannerie

B&B Tannerie is een bed & breakfast in een historisch gebouw in Balen, op 24 km van Bobbejaanland, en biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op het zwembad. De accommodatie met airconditioning ligt op 36 km van de Grote Markt van Hasselt. Deze accommodatie beschikt over familiekamers en een picknickplaats. Alle accommodaties van de bed & breakfast zijn voorzien van een zithoek en een flatscreen-tv met streamingdiensten. De accommodaties van de bed & breakfast hebben een eigen badkamer met een douche en een haardroger en gratis WiFi. Sommige kamers hebben een terras. Elke accommodatie van de bed & breakfast is voorzien van beddengoed en handdoeken. Er is een koffiebar en een bar. Voor gasten met kinderen beschikt de bed & breakfast over een binnenspeelplaats en een buitenspeeltoestel. Gasten kunnen ontspannen in de tuin van de accommodatie. C-Mine ligt op 42 km van B&B Tannerie en Bokrijk ligt op 43 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, op 41 km van de accommodatie.

Markt 23, Balen, Antwerpen, 2490, België

Mezzo hotel & business

Mezzo hotel & business

Bij een verblijf bij Mezzo Hotel & Business in Beringen, bent u binnen 5 minuten rijden van Beringen Mine Museum en Adventure Mountain. Dit hotel ligt op 2,5 mijl (4 km) van Millennium Golf en op 3,1 mijl (4,9 km) van TODI bvba.
Geniet van recreatieve voorzieningen zoals fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanaf een terras. Extra voorzieningen in dit hotel zijn onder andere gratis wifi, conciërgeservices en een verkoopautomaat.
Geniet van een heerlijke maaltijd bij BistroBelge, dat gasten van Mezzo Hotel & Business bedient. Ontmoet andere gasten bij de gratis receptie, die dagelijks wordt gehouden. Ontbijtbuffetten zijn dagelijks beschikbaar van 06:30 tot 09:30 uur tegen betaling.Tot de voorzieningen behoren een businesscentrum, een snelle incheckservice en meertalig personeel. Zelf parkeren (tegen betaling) is beschikbaar op locatie.

Paalsesteenweg 170, Beringen, Limburg, 3583, België

Valkental Waterdichte fietshandschoenen, gevoerd en antislip. Winterhandschoenen en overgangshandschoenen, uniseks, met touchscreen-functie.

R

Multifunctioneel: met een waterkolom van 10.000 mm voor de winterversie en 3.000 mm voor de overgangsversie garanderen deze fietshandschoenen altijd droge en warme handen. Ook ideaal als winterhandschoenen of thermische handschoenen!

R

Perfecte pasvorm: uniseks maten en een buitengewoon comfortabele pasvorm. Vergelijk gewoon je hand met onze tabel op afbeelding 6 en vind de optimale maat voor jou. Ideaal als fietshandschoenen voor mannen en vrouwen in de zomer.

R

Gemakkelijk te gebruiken: nooit meer uitglijden. Dankzij een speciale gripmarkering op de handpalm heb je altijd de controle, of het nu op de mountainbike, racefiets of tijdens je dagelijkse fietstochten is.