Selecteer een pagina

Leen – Hamont – Achel

“Voor de natuurliefhebbers onder ons is Leende een top locatie om te fietsen”

 

natuurliefhebbers onder ons. Met uitgestrekte bossen, prachtige heidevelden en schilderachtige landschappen is deze regio een paradijs op aarde voor fietsers. En als kers op de taart kun je tijdens je fietstocht langs Natuurpark Plateaux Hageven genieten van de serene rust en schoonheid van dit unieke natuurgebied.

Het Natuurpark Plateaux Hageven is een bijzonder stukje natuur waar flora en fauna in perfecte harmonie samenkomen. Je fietst langs kabbelende beekjes, glinsterende vennen en weelderige moerassen, terwijl de vogels vrolijk fluiten en de vlinders om je heen dansen. Het is een plek waar je even helemaal kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de pure schoonheid van Moeder Natuur.

Dus stap op je fiets, adem de frisse lucht in en laat je betoveren door de magie van Leende, Hamont-Achel en Natuurpark Plateaux Hageven. Hier vind je rust, ruimte en avontuur in overvloed – de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke fietservaring.

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

ACHEL Bed and Breakfast Mooi Achel

Bed and Breakfast Mooi Achel

Met een verblijf bij Bed and Breakfast Mooi Achel in Hamont-Achel, bevind je je op 8,6 km van Groote Heide en op 16,1 km van Glazen Huis. Deze 4-sterrenbed & breakfast ligt op 18,6 km van Lommelse Sahara en op 21,5 km van Van Abbemuseum.
Je vindt recreatieve voorzieningen zoals een wijnmakerij, een sauna en fietsenverhuur vast leuk.

Ven 9, Hamont-Achel, Limburg, 3930, België

Hotel Koeckhofs

Hotel Koeckhofs

Warme gastvrijheid, uitstekende service en heerlijke gerechten zijn de sleutel tot de charme van dit 4-sterrenhotel in het hart van het pittoreske Achel. Klassieke stijl en traditionele ambiance komen samen in het Koeckhofs en creëren een warme sfeer voor uw ontspannen verblijf in de prachtige Kempen. De ruime gastenkamers bieden allemaal een comfortabele zithoek en een luxe bad. Het verfijnde restaurant serveert uitstekende menu’s en à-la-cartegerechten in zijn elegante interieur. Als het weer het toelaat, is het prachtige tuinterras een geweldige plek om buiten te zitten en van uw favoriete drankje te genieten.

Michielsplein 4, Achel, Limburg, België

ACHEL Center Parcs de Kempervennen

ACHEL Center Parcs de Kempervennen

Groot, kindvriendelijk vakantiepark “Park De Kempervennen”. Buiten het resort, 4,9 km van het centrum van Valkenswaard, op het platteland. Voor medegebruik: ligweide, vijver, overdekt zwembad verwarmd (seizoensgebonden beschikbaarheid: 01.jan. – 31.dec.).  In het complex: receptie, restaurant, WiFi, sauna, stoombad, bowlingbaan, tafeltennis (alles extra), winkelmogelijkheden, fietsverhuur.

Westerhoven, Noord-Brabant, Nederland

B&B Huis Spaas

B&B Huis Spaas

B&B Huis Spaas is een onlangs gerenoveerde bed & breakfast met een tuin en een bar in Pelt, in een historisch gebouw, op 33 km van C-Mine. Deze accommodatie biedt gasten privé in- en uitchecken en een picknickplaats. De accommodatie biedt diensten zoals vergader- en banketfaciliteiten en wandeltochten. Alle accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, een koelkast, een waterkoker, een douche, een haardroger en een bureau. De accommodaties zijn voorzien van een koffiezetapparaat, een eigen badkamer en gratis WiFi. Sommige kamers bieden ook een terras en sommige hebben uitzicht op de tuin. Bij de bed & breakfast zijn de accommodaties voorzien van beddengoed en handdoeken. Er is een fietsverhuurservice beschikbaar bij de bed & breakfast en in de buurt kunt u fietstochten maken. Het marktplein van Hasselt ligt op 42 km van B&B Huis Spaas en Bokrijk ligt op 45 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, op 32 km van de accommodatie.

36 Lille Dorp, 3910 Neerpelt, Limburg, België

Hotel de Markt

Hotel de Markt

Hotel de Markt ligt in het stadscentrum van Valkenswaard, op 20 minuten rijden van Eindhoven, en biedt kamers met uitzicht op de lokale markt. Elke kamer beschikt over boxspringbedden en een flatscreen-tv. De eigen badkamer is uitgerust met een douche en een toilet. Sommige kamers hebben een balkon. Er is overal gratis WiFi beschikbaar. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in café Guiniz, dat ook verschillende lunch- en dinermenu’s biedt. In de directe omgeving van Hotel de Markt vindt u een grote verscheidenheid aan restaurants en bars. De Eindhovense Golfbaan ligt op 5 minuten rijden. Tilburg ligt op 35 minuten rijden. Weert ligt op 23 kilometer afstand. Gasten kunnen ook genieten van het uitzicht op de visvijvers van Valkenswaard, op 9 minuten rijden van de accommodatie.

Markt 32a, 5554 CD Valkenswaard

Hotel de Klok

Hotel de Klok

Hotel de Klok ligt in het centrum van Hamont en biedt een restaurant en een bar met een terras. De Nederlandse grens ligt op minder dan 1 km afstand. Dit hotel biedt gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. De kamers bieden uitzicht op de stad en zijn voorzien van een kabel-tv, een bureau en een waterkoker. De eigen badkamer is uitgerust met een bad of een douche en een haardroger. Doordeweeks wordt het ontbijt geserveerd in een ontbijtmand op de kamer van de gast. Op zaterdag en zondag is er beneden een ontbijtbuffet. Hotel de Klok biedt ook vergaderfaciliteiten en stomerijservices. Eindhoven ligt op 30 km van dit hotel en het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op 36 km afstand.

Stad 50, Hamont-Achel, Limburg, België

Zéfal Arctica Pro Fietsfles, 550 ml, thermosfles, blauw, geurloos en waterdicht

R

Met zijn drielaagse constructie houdt de Arctica Pro thermosfles je drankje tot 2,5 uur op de juiste temperatuur. Het voorgevormde deksel biedt een betere grip van de fietsjerrycan, en het dubbele sluitsysteem maakt hem 100% waterdicht voor eenvoudig transport

R

De siliconen fopspeen zorgt voor een aangenaam gevoel in de mond, en het snelopeningsventiel maakt een regelmatige controle van de verbruikte vloeistof en zonder overlopen mogelijk

R

Deze geïsoleerde sportfles is herbruikbaar, 100% recyclebaar en gegarandeerd BPA-vrij. Het polypropyleen materiaal garandeert een geurloze jerrycan, die de smaak van de drank niet beïnvloedt. Gemakkelijk te reinigen, vaatwasmachinebestendig