Selecteer een pagina

Leopoldsburg

“Fietsen in Leopoldsburg is een waar genot voor natuurliefhebbers en avonturiers”

Het pittoreske dorpje is omgeven door prachtige bossen en natuurgebieden, waaronder het indrukwekkende bosreservaat in Den Brand.

Een fietstocht door dit adembenemende gebied biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Het dichte bladerdak zorgt voor een aangename schaduw op warme dagen, terwijl de frisse geur van de bomen en het geluid van zingende vogels een rustgevend effect hebben op de zintuigen.

Langs kronkelende paden en kabbelende beekjes kom je oog in oog te staan met diverse flora en fauna. Wie geluk heeft, kan zelfs een glimp opvangen van herten, vossen of zelfs een zeldzame vogelsoort.

Na een enerverende fietstocht is er niets zo heerlijk als neerstrijken op een idyllisch plekje voor een welverdiende picknick. Geniet van een smakelijke lunch te midden van de natuurlijke pracht en laad je batterijen weer helemaal op.

Kortom, een fietstocht in Leopoldsburg en langs het bosreservaat in Den Brand is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een mix van sportieve uitdaging en pure ontspanning in de natuur. Dus pak je fiets en ontdek de verborgen schatten van dit betoverende gebied!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Hotel Lommel Broek

Hotel Lommel Broek

Gelegen in een groene omgeving vlak langs het kanaal van Beverlo. Het ideale vertrekpunt voor schitterende fietstochten en mooie wandelingen! Ontdek de parels van de Lage Kempen! Comfortabele en ruime kamers, ideaal voor een romantisch verblijf, het hele gezin of zelfs voor zaken. Gezellige bar en sfeervol restaurant met zeer goede bediening en verse ingrediënten.

Kanaalstraat 91, Lommel, Limburg, 3920, België

B&B Sneprooi

B&B Sneprooi

B&B Sneprooi ligt in Hechtel en wordt omgeven door wandel- en fietspaden. Het biedt ruime kamers met gratis WiFi en een eigen badkamer. Gasten kunnen ontspannen in de tuin met terras of in de gemeenschappelijke woonkamer. Alle kamers van Sneprooi B&B zijn voorzien van airconditioning, houten vloeren, een zithoek, een bureau, een flatscreen-tv met kabelzenders en een dvd-speler. Parkeren op het terrein is gratis en fietsen zijn op verzoek beschikbaar. Er wordt elke ochtend een ontbijt geserveerd en op verzoek kunnen er lunchpakketten worden bereid. De stad Peer ligt op 13 minuten rijden en Hasselt ligt op 23 km van de accommodatie. Het Circuit Zolder Race Track ligt op 22 km afstand.

Toekomststraat 55, Hechtel-Eksel, Limburg, België

B&B Tannerie

B&B Tannerie

B&B Tannerie is een bed & breakfast in een historisch gebouw in Balen, op 24 km van Bobbejaanland, en biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en uitzicht op het zwembad. De accommodatie met airconditioning ligt op 36 km van de Grote Markt van Hasselt. Deze accommodatie beschikt over familiekamers en een picknickplaats. Alle accommodaties van de bed & breakfast zijn voorzien van een zithoek en een flatscreen-tv met streamingdiensten. De accommodaties van de bed & breakfast hebben een eigen badkamer met een douche en een haardroger en gratis WiFi. Sommige kamers hebben een terras. Elke accommodatie van de bed & breakfast is voorzien van beddengoed en handdoeken. Er is een koffiebar en een bar. Voor gasten met kinderen beschikt de bed & breakfast over een binnenspeelplaats en een buitenspeeltoestel. Gasten kunnen ontspannen in de tuin van de accommodatie. C-Mine ligt op 42 km van B&B Tannerie en Bokrijk ligt op 43 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, op 41 km van de accommodatie.

Markt 23 , Balen, Antwerpen, 2490, België

Boetiekhotel Burgemeesterhuys

Boetiekhotel Burgemeesterhuys

Burgemeesterhuys Boutique Hotel ligt in Beringen, op 5 minuten rijden van Be-MINE Boulevard en Mijnmuseum van Beringen. Dit hotel ligt op 12,6 km van Circuit Zolder en op 25,2 km van Plopsa Indoor Theme Park. Geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis draadloos internet. Dit hotel beschikt ook over een open haard in de lobby en hulp bij tours/tickets. Op weekdagen wordt er tegen betaling een volledig ontbijt geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 11:00 uur. Tot de voorzieningen behoren gratis kranten in de lobby, meertalig personeel en kluisjes. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Burgemeester Geyskensstraat 4, Beringen, Limburg, België

B&B de Kroonhoeve

B&B de Kroonhoeve

De Kroonhoeve ligt in Stal en biedt een ontbijtbuffet, een volledig uitgeruste gedeelde keuken, gratis WiFi in de hele B&B en gratis privéparkeergelegenheid. De kamers zijn voorzien van een tv met een dvd-speler, een kledingkast en gratis toiletartikelen. Andere faciliteiten van de accommodatie zijn een tuin en een zonneterras. Er zijn een aantal goed gemarkeerde fietspaden in de buurt van de bed and breakfast. Er zijn een aantal restaurants en cafés te vinden op minder dan 2 km van de accommodatie. Het treinstation van Beverlo ligt op 2,5 km afstand en de luchthaven van Brussel ligt op 78 km.

Kroonstraat 247, Beringen, Limburg, 3581, België

Corbie Mol

Corbie Mol

Met een verblijf bij Corbie Mol in Mol bevind je je op 3 min. lopen van Keirlandse Zillen en op 5 min. rijden van De vijftien Kapellekens. Dit hotel ligt op 3,4 km van Jacob Smit Museum en op 4,3 km van Golf Club Nuclea Mol. Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een bankethal. Profiteer in dit Dit hotel van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 09.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 08.00 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Dit Dit hotel beschikt over 2 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Corbiestraat 64, Mol, Antwerpen, 2400, België

COOSPO H9Z Hartslagmeter, oplaadbaar, borstband, Bluetooth 5.0/ANT+ hartslagmonitor, borstband, IP67, waterdicht, HRM-tracker, compatibel met Polar Wahoo Strava Garmin

R

⭐Volg elke hartslag: de COOSPO H9Z hartslagmonitor met borstband maakt gebruik van een geavanceerde sensorchip en het nieuwste algoritme voor nauwkeurige bewaking. Met een gemiddelde hartslagnauwkeurigheid van ± 1 bpm is de H9Z HRM de beste manier om je hartslag en calorieverbruiksgegevens in real-time te volgen.

R

✅ Hartslagzone en HRV: de H9Z HRM beschikt over een 5-kleuren led-display voor het hartslaggebied, dat de kleur afhankelijk van het hartslaggebied verandert en je helpt om in het juiste gebied voor je trainingsdoelen te bewegen en de beste resultaten te bereiken. Ondersteunt ook de functie Hartslagvariabiliteit (HRV).

R

⭐ BLUETOOTH5.0 & ANT+ Dual Mode: met ANT+ connectiviteit en Bluetooth 5.0 Low Energy-technologie zorgt de H9Z hartslagsensor ervoor dat je verbinding kunt maken met een smartphone/GPS/gymapparaat/sporthorloges en de hartslaggegevens kunt synchroniseren met je favoriete fitnessapparaten en sport-apps.