Selecteer een pagina

Kortessem

“Kortessem is de perfecte bestemming voor een heerlijke fietstocht door het prachtige natuurgebied Broekbeemd.

Met zijn rustige paden en adembenemende uitzichten is dit gebied een waar paradijs voor natuurliefhebbers en fietsers.

Laat je betoveren door de geur van bloemen en het geluid van fluitende vogels terwijl je langs kabbelende beekjes en groene weiden fietst. Vergeet niet af en toe even af te stappen om te genieten van de stilte en de rust om je heen.

Met elke pedaaltrap ontdek je weer een nieuw stukje van dit prachtige natuurgebied en word je één met de natuur. Dus stap op je fiets, adem diep in en geniet van een heerlijke dag in de natuur van Kortessem. Je zult er geen spijt van krijgen!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

B&B Villa Curtricias

B&B Villa Curtricias

De design bed and breakfast Villa Curtricas ligt in de fruitstreek Haspengouw en biedt haar gasten elegante kamers, gratis WiFi en een terras. Hasselt, met winkels en het Jenevermuseum, ligt op 10 km afstand. Elke individueel ingerichte kamer heeft een modern interieur. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv en thee- en koffiefaciliteiten. De badkamers zijn voorzien van een douche. Elke ochtend wordt er een ontbijtbuffet aangeboden in de ontbijtzaal of het kan op uw kamer worden geserveerd. Er zijn restaurants op minder dan 10 minuten lopen. Er zijn verschillende natuurgebieden in de omgeving van Villa Curtricas. Zowel Genk als Tongeren, waar het Gallo-Roma Museum is gevestigd, liggen op 15 minuten rijden.

Dorpsstraat 17, Kortessem, Limburg, 3720, België

Hotel Restaurant Vous lé Vous

Hotel Restaurant Vous lé Vous

Hotel Restaurant Vous lé Vous ligt in Hasselt op tien minuten rijden van Nationaal Jenevermuseum en Japanse tuin. Dit hotel ligt op 8 km van Hasselt Grote Markt en op 10,2 km van Universiteit van Hasselt. Plezier gegarandeerd dankzij een sauna of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. Gasten van Hotel Restaurant Vous lé Vous kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij Vous Lé Vos. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis lokaal ontbijt.  Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Wimmertingenstraat 76, Hasselt, Limburg, 3501, België

B&B Sasput

B&B Sasput

Met een verblijf bij B&B Sasput in Hasselt, bevind je je op 10 min. rijden van Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Kortenbos en Grenslandhallen. Deze 4-sterrenbed & breakfast ligt op 7,2 km van Kunstmuseum Z33 en op 7,3 km van Nationaal Jenevermuseum. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Stil je honger bij Sasput, een brasserierestaurant met een bar/lounge en uitzicht op een tuin. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Dagelijks kun je van 09.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt.  Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een bagageopslagruimte en een lift. Plan je een evenement in Hasselt? Kies voor deze bed & breakfast met 50 vierkante meter aan evenementenruimte, waaronder een conferentieruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Sasputvoogdijstraat 79A, Hasselt, Limburg, 3500, België

B&B De Vroling

B&B De Vroling

Deze bed and breakfast ligt aan de rand van Wellen in de fruitstreek. De Vroling biedt gratis WiFi en moderne kamers met een flatscreen-tv, evenals fiets- en Vespaverhuur om de open omgeving van de accommodatie te verkennen. Elke kamer is ingericht in warme kleuren. Ze beschikken over een zithoek en een eigen badkamer met een bad of een douche. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtzaal. Het bestaat uit brood, eieren, beleg en fruit. U kunt genieten van een drankje in de bar. U kunt ontspannen in de tuin of op het terras met een krant die door De Vroling wordt verstrekt. Het centrum van Wellen ligt op 2,6 km van de bed and breakfast. Hasselt en het Gallo Romeins Museum liggen op 17 minuten rijden. Het is 9 minuten met de auto naar de snelweg A13.

Kortessemstraat 48, Wellen, Limburg, 3830, België

Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers

Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers

Op het platteland van Haspengouw, het belangrijkste fruitteeltgebied van België, ligt Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers. Dit kleine hotel biedt uitgebreide wellnessfaciliteiten, een tuin met een terras en gratis toegang tot draadloos internet in openbare ruimtes. De kamers van Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers zijn voorzien van een balkon en een flatscreen-tv met kabelzenders. Elke unit beschikt over een eigen badkamer met een bad of douche, een haardroger en gratis toiletartikelen. Gasten kunnen rekenen op een dagelijks ontbijt en voor lunch of diner serveert het restaurant van het hotel kleine gerechten en snacks. U kunt een drankje nuttigen aan de bar of buiten op het terras als het mooi weer is. Tegen betaling kunt u ontspannen in het wellnesscentrum Gowell, dat beschikt over een sauna, een solarium, een hot tub, een warmwaterbronbad en een stoombad. U kunt een duik nemen in het binnenzwembad, dat het hele jaar geopend is. U kunt ook massagebehandelingen boeken. De centra van Wellen en Borgloon liggen op minder dan 6 minuten rijden. Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers ligt op 9,4 km van Sint-Truiden en op 14,5 km van Hasselt. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein voor gasten.

Langstraat 31, Wellen, Limburg, 3830, België

Villa Copis

Villa Copis

Met een verblijf bij Villa Copis in Borgloon bevind je je op 10 min. lopen van Fruitbelevingscentrum Stroopfabriek en Sint-Odulfuskerk. Dit hotel in modieuze stijl ligt op 2,9 km van Doorkijkkerk en op 8,8 km van Sint-Genovevakerk. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet.  Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte en een kluis bij de receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Doe of je thuis bent in één van de 8 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een bad of douche, gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Stationsstraat 34, Borgloon, Limburg, 3840, België

Beschermhoes voor e-bike-accu, batterijafdekking voor een buisomtrek van 30 tot 41 cm, batterijbeschermhoes voor Bosch e-bike, Haibike KTM Cube

R

Gemaakt van aluminiumlegering, robuust en ultralicht (5,6 oz

R

Antislip, gebogen ontwerp

R

Diameter: 22,2 mm, eenvoudig te installeren op uw fiets