Selecteer een pagina

Koersel

“Fiets door Koersel tijdens je fietstocht langs het Terril Beringen zul je versteld staan van het indrukwekkende landschap

Koersel is een prachtige plek om te gaan fietsen en het Terril Beringen is een absolute must-see tijdens je fietstocht. De omgeving is adembenemend mooi en biedt een unieke mix van natuur en industrieel erfgoed.

Tijdens je fietstocht langs het Terril Beringen zul je versteld staan van het indrukwekkende landschap dat wordt gekenmerkt door de voormalige mijnterril. Het contrast tussen de groene natuur en de zwarte steenformaties is werkelijk betoverend.

Bovendien kun je tijdens je tocht genieten van de rust en stilte die de omgeving te bieden heeft. Het is een ideale manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig tot rust te komen.

Dus pak je fiets en ontdek de prachtige natuur en het unieke landschap van Koersel en het Terril Beringen. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Boetiekhotel Burgemeesterhuys

Boetiekhotel Burgemeesterhuys

Burgemeesterhuys Boutique Hotel ligt in Beringen, op 5 minuten rijden van Be-MINE Boulevard en Mijnmuseum van Beringen. Dit hotel ligt op 12,6 km van Circuit Zolder en op 25,2 km van Plopsa Indoor Theme Park. Geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis draadloos internet. Dit hotel beschikt ook over een open haard in de lobby en tour-/ticketassistentie. Op weekdagen wordt er tegen betaling een volledig ontbijt geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 11:00 uur.  Tot de voorzieningen behoren gratis kranten in de lobby, meertalig personeel en kluisjes. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein. Maak het uzelf gemakkelijk in een van de 5 individueel ingerichte gastenkamers, met minibars en smart-tv’s. De privébadkamers zijn voorzien van gratis toiletartikelen en haardrogers. Tot de voorzieningen behoren kluisjes en bureaus. De kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Burgemeester Geyskensstraat 4, Beringen, Limburg, België

Mezzo hotel & business

Mezzo hotel & business

Met een verblijf bij Mezzo Hotel & Business in Beringen bevind je je op 5 min. rijden van Mijnmuseum en Avonturenberg. Dit hotel ligt op 4 km van Millennium Golf en op 4,9 km van TODI bvba. Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een automaat. Gasten van Mezzo Hotel & Business kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij BistroBelge. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 09.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 11.00 uur.
Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle incheckservice en meertalig personeel. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Paalsesteenweg 170, Beringen, Limburg, 3583, België

B&B de Kroonhoeve

B&B de Kroonhoeve

De Kroonhoeve ligt in Stal en biedt een ontbijtbuffet, een volledig uitgeruste gedeelde keuken, gratis WiFi in de hele B&B en gratis privéparkeergelegenheid. De kamers zijn voorzien van een tv met een dvd-speler, een kledingkast en gratis toiletartikelen. Andere faciliteiten van de accommodatie zijn een tuin en een zonneterras. Er zijn een aantal goed gemarkeerde fietspaden in de buurt van de bed and breakfast. Er zijn een aantal restaurants en cafés te vinden op minder dan 2 km van de accommodatie. Het treinstation van Beverlo ligt op 2,5 km afstand en de luchthaven van Brussel ligt op 78 km.

Kroonstraat 247, Beringen, Limburg, 3581, België

Moka & Vanille

Moka & Vanille

Deze vakantiekamers bevinden zich in de groene omgeving van Heusden-Zolder. Moka & Vanille biedt gratis WiFi en verhuurt op aanvraag fietsen. Hasselt, een winkelbestemming met veel goede restaurants, ligt op 20 minuten rijden. De moderne kamers zijn ingericht in een aardse tint en hebben zichtbare houten balken. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad of Italiaanse douche en uitzicht op de tuin. Verschillende ontbijt- en eetgelegenheden liggen op minder dan 5 minuten rijden van de accommodatie. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes rond Moka & Vanille. Genk ligt op 20 minuten rijden. Antwerpen, Brussel en Maastricht liggen op 45 minuten rijden. Het is 10 minuten rijden naar de snelwegen E313 en E314.

Ubbersel 23, 3550 Heusden - Zolder, Limburg, België

Hotel Au Prince Royal

Hotel Au Prince Royal

Dit hotel ligt in Leopoldsburg en biedt gratis WiFi in de hele accommodatie, een eigen restaurant en een tuin met een terras. Hotel Au Prince Royal biedt fietsverhuur om het platteland rondom de accommodatie te ontdekken. Elke kamer van Hotel Au Prince Royal is uitgerust met een eigen badkamer met een bad of douche. Sommige kamers hebben extra ruimte, een zithoek en/of airconditioning. U kunt uw dag beginnen met een ontbijt in het hotel. Er is een à-la-carterestaurant waar gasten kunnen lunchen of dineren, evenals kleinere gerechten. Speciale dieetmenu’s en lunchpakketten zijn op aanvraag beschikbaar. Hasselt ligt op 30 minuten rijden met de auto. Vanaf Hotel Au Prince Royal is het 22 km naar Diest en 14 km naar Lommel. Sint-Truiden ligt op 40 minuten rijden. Hotelgasten kunnen gratis parkeren in de buurt van Au Prince Royal.

Koning Albert I-plein 28, Leopoldsburg, Limburg, 3970, België

Hotel-Restaurant De Pits

Hotel-Restaurant De Pits

Hotel De Pits ligt in Heusden-Zolder op 1 min. rijden van Circuit Zolder en op 9 min. van Heilig Kruiskerk. Dit hotel met een spa ligt op 8,4 km van Abdijsite Herkenrode en op 9,4 km van Tarzan and Jane.
Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoekt bent naar leuke activiteiten, dan vind je hier een binnenzwembad en een sauna. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets.
Gasten van Hotel De Pits kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij Brasserie De Pits Zolder. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen. 
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een bagageopslagruimte en een lift. Plan je een evenement in Heusden-Zolder? Kies voor dit Dit hotel met 50 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Sterrenwacht 143, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, België

ROCKBROS Fietsenrek Fietsenrek Range 26-80 mm Breedte Verstelbare MTB Rek Fiets Houder Parking Gemonteerde Band Voor Achter 

R

geavanceerde 3D-structuur om stabiliteit te garanderen. Tegelijkertijd zijn zachte antislip pads aan de 4 poten bevestigd om de grip verder te verbeteren. Je fiets blijft ook op licht oneffen ondergrond recht en stabiel.

R

🚲【Verstelbare breedte 26-80 mm: deze fietsparkeerplaats is ontworpen voor bandbreedtes van 26 mm tot 80 mm, daarom is hij geschikt voor bijna alle soorten fietsen. Of je nu een weg- of mountainbiker bent, je kunt er zeker van zijn dat je fiets veilig op de houder wordt geplaatst.

R

🚲【DUURZAAM】Kwaliteit en duurzaamheid zijn de kenmerken van onze producten. In tegenstelling tot houten parkeersteunen op de markt, zijn al onze parkeersteunen gemaakt van ABS, dat sterker is in draagvermogen, stabieler en niet gemakkelijk vervormt.