Selecteer een pagina

Heusden-Zolder

“Fiets door Heusden-Zolder als je langs Kasteel Vogelsanck fietst, waan je je even in een sprookje.”

Heusden-Zolder is een prachtige gemeente in Limburg waar je optimaal kunt genieten van de natuur en de omgeving. Fietsen in Heusden-Zolder is een geweldige manier om alle mooie plekjes te ontdekken en te genieten van de rust en de ruimte.

Als je langs Kasteel Vogelsanck fietst, waan je je even in een sprookje. Dit indrukwekkende kasteel met zijn imposante torens en prachtige tuinen is een ware eyecatcher in het landschap. Fiets langs de kronkelende paden en geniet van het uitzicht op het kasteel vanuit alle hoeken.

Onderweg kom je misschien wel een gezellig terrasje tegen waar je kunt genieten van een verfrissend drankje en een heerlijke snack. Of je neemt zelf een picknickmand mee en geniet van een lunch in de buitenlucht, met uitzicht op het prachtige kasteel.

Kortom, fietsen in Heusden-Zolder en langs Kasteel Vogelsanck is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van de natuur, de rust en de prachtige architectuur. Geniet van een ontspannen dagje uit op de fiets en laat je betoveren door de charme van deze mooie omgeving. Veel plezier!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Hotel-Restaurant De Pits

Hotel-Restaurant De Pits

Hotel De Pits ligt in Heusden-Zolder op 1 min. rijden van Circuit Zolder en op 9 min. van Heilig Kruiskerk. Dit hotel met een spa ligt op 8,4 km van Abdijsite Herkenrode en op 9,4 km van Tarzan and Jane.
Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoekt bent naar leuke activiteiten, dan vind je hier een binnenzwembad en een sauna. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets.
Gasten van Hotel De Pits kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij Brasserie De Pits Zolder. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen. 
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een bagageopslagruimte en een lift. Plan je een evenement in Heusden-Zolder? Kies voor dit Dit hotel met 50 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Sterrenwacht 143, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, België

B&B BABBITA

B&B BABBITA

De B&B BABBITA biedt een geweldige plek voor reizigers om te ontspannen na een drukke dag. De B&B BABBITA biedt een aangenaam verblijf in Hasselt voor degenen die reizen voor zaken of vrije tijd.
Het hotel is gunstig gelegen op slechts 1 km van station Hasselt en 47 km van luchthaven Maastricht Aachen. De nabije omgeving biedt een overvloed aan attracties, waaronder de Japanse tuin, Het Stadsmus en Kunstmuseum Z33.
In hun vrije tijd kunnen gasten de omgeving van het hotel verkennen.
Onder de hotels in Hasselt staat B&B BABBITA hoog aangeschreven vanwege de uitstekende faciliteiten.

Goorstraat 37, Hasselt, Limburg, België

B&B House Of Java

B&B House Of Java

B&B House Of Java ligt in Heusden-Zolder op 4 min. rijden van Circuit Zolder en op 7 min. van Abdijsite Herkenrode. Deze bed & breakfast ligt op 8,2 km van Heilig Kruiskerk en op 8,4 km van Park Natuur & Cultuur.
Laat jezelf verwennen met onsite massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Extra voorzieningen van deze bed & breakfast zijn gratis wifi en een kapsalon.
Profiteer in deze Deze bed & breakfast van de roomservice. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 09.00 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 
De receptie is tijdens beperkte uren geopend. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden.

Sint-Jobstraat 244, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, België

Alury B&B

Alury B&B

Met een verblijf bij B&B Alury in Heusden-Zolder bent u op 5 minuten rijden van Circuit Zolder en op 9 minuten van Abdij van Herkenrode. Deze luxe bed & breakfast ligt op 5,2 mijl (8,4 km) van Holy Cross Church en op 5,3 mijl (8,5 km) van De Teut.
Profiteer van recreatieve mogelijkheden, waaronder een seizoensgebonden buitenzwembad en fietsverhuur. Extra voorzieningen bij deze bed & breakfast zijn onder andere gratis draadloos internet, een televisie in een gemeenschappelijke ruimte en hulp bij excursies/tickets.
Stil uw honger in de koffieshop/het café van de bed & breakfast. Ontspan met uw favoriete drankje in de bar/lounge of de bar bij het zwembad. Een gratis uitgebreid ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur.
Tot de voorzieningen behoren meertalig personeel, bagageopslag en koffie/thee in een gemeenschappelijke ruimte. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Zandstraat 109, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, Belgium

Moka & Vanille

Moka & Vanille

Deze vakantiekamers bevinden zich in de groene omgeving van Heusden-Zolder. Moka & Vanille biedt gratis WiFi en verhuurt op aanvraag fietsen. Hasselt, een winkelbestemming met veel goede restaurants, ligt op 20 minuten rijden. De moderne kamers zijn ingericht in een aardse tint en hebben zichtbare houten balken. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad of Italiaanse douche en uitzicht op de tuin. Verschillende ontbijt- en eetgelegenheden liggen op minder dan 5 minuten rijden van de accommodatie. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes rond Moka & Vanille. Genk ligt op 20 minuten rijden. Antwerpen, Brussel en Maastricht liggen op 45 minuten rijden. Het is 10 minuten rijden naar de snelwegen E313 en E314.

Ubbersel 23, 3550 Heusden - Zolder, Limburg, België

Bed & Breakfast Nummer5

Bed & Breakfast Nummer5

Bed & Breakfast Nummer5 ligt in Heusden-Zolder in de buitenwijken, op 10 min. rijden van Circuit Zolder en Abdijsite Herkenrode. Deze 4-sterrenbed & breakfast ligt op 8,6 km van De Teut en op 8,9 km van Heilig Kruiskerk.
De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi.
Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 
Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte en een kluis bij de receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Chrisantenlaan 5, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, België

Generic Waterdichte Outdoor Fiets Opbergruimte, Fietstent Met Vloer Outdoor Accessoire, Tuin Gereedschap Opberghoes

R

[Beschermhoes voor buiten]: deze opbergtent is extreem waterdicht en is bestand tegen alle soorten ruwe omgevingen. Sterk en duurzaam, het is een langdurige metgezel voor je gezin

R

[Robuuste structuur]: De schuilplaats bestaat uit een 7,9 mm dikke glasvezelstructuur, uitstekende stabiliteit en duurzaamheid om harde wind en stortregens te weerstaan.

R

[Ruime afmetingen]: de schuur meet 200 x 150 x 80 cm, biedt veel ruimte voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen en andere voorwerpen, waardoor de bescherming en organisatie van je bezittingen wordt gegarandeerd.

R

[Eenvoudige installatie]: Het installatieproces vereist geen gereedschap, wat een snelle en probleemloze installatie garandeert. Uitvouwen en installeren duurt slechts enkele minuten.