Selecteer een pagina

Herten

“In Herten fietsen is een fantastische ervaring, vooral wanneer je langs de prachtige kastelen rijdt die het gebied rijk is. “

Laat je betoveren door de majestueuze uitstraling van de kastelen en geniet van de schitterende omgeving terwijl je langs kronkelende paden en groene velden fietst. Bewonder de historische architectuur en de weelderige tuinen, en droom weg bij de gedachte aan de rijke geschiedenis die deze adembenemende gebouwen omringt. Fietsen langs de kastelen in Herten is een unieke manier om te genieten van de schoonheid en grandeur van dit prachtige stukje Limburg. Dus stap op je fiets, adem de frisse lucht in en laat je betoveren door de magie van de kastelen in Herten.

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Vakantie Logies de Kleine Motte

Vakantie Logies de Kleine Motte

Château de la Motte ligt in Sint-Truiden in een landelijke omgeving, op 10 min. rijden van Sint-Odulfuskerk en Fruitbelevingscentrum Stroopfabriek. Dit hotel ligt op 8,4 km van Sint-Genovevakerk en op 9,1 km van Doorkijkkerk.
De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Dit hotel bevat ook huwelijksservices, een open haard in de lobby en hulp bij uitstapjes/tickets.
Stil je honger bij Chateau de la Motte, een restaurant met uitzicht op de tuin. Ook kun je snacks bestellen in de koffiebar/het café. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Voor je gemak wordt er dagelijks een gratis ontbijt geserveerd van 07.30 uur tot 10.00 uur.
Enkele van de voorzieningen zijn een limousine- of autoservice en een bagageopslagruimte. Plan je een evenement in Sint-Truiden? Kies voor dit Dit hotel met 111 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentiecentrum en vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Mettekovenstraat 4, Sint-Truiden, Limburg, 3800, België

Hoeve Roosbeek

Hoeve Roosbeek

Hoeve Roosbeek beschikt over luxe kamers, gezellige gastronomie en gratis WiFi in een gerestaureerde hoeve, op 15 minuten rijden van Sint-Truiden. Het beschikt over een tuinterras, fiets- of vespaverhuur. Alle kamers van Hoeve Roosbeek zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een waterkoker en een minibar. Elke badkamer is voorzien van een regendouche en een badjas. Het restaurant serveert gerechten die met het zicht op de tafels worden bereid. Er wordt ook een maandelijks menu met seizoensgebonden gerechten aangeboden. Hoeve Roosbeek profiteert van een wellnesscentrum dat alleen toegankelijk is voor privégebruik en beschikt over een klein zwembad, 2 sauna’s, een bubbelbad en een stoombad. Gasten kunnen deze faciliteiten voor privégebruik gebruiken tegen een toeslag en door vooraf te reserveren. Het centrum van Luik ligt op iets meer dan 40 minuten rijden van het hotel. Hasselt ligt op 20 minuten rijden met de auto. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar op het terrein.

Roosbeekstraat 76, Zepperen, Limburg, 3800, Belgium

Hotel Stayen

Hotel Stayen

Met een verblijf bij Hotel Stayen in Sint-Truiden, bevind je je bij het congrescentrum, vlak bij Stadion KSTVV en op 2 min. rijden van Stadhuis van Sint-Truiden. Dit hotel met een spa ligt op 1,6 km van Abdij van Sint-Truiden en op 2 km van Brouwerij Wilderen.
Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een binnenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten vast wel leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en een kapsalon.
Gasten van Hotel Stayen kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. 
Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Tiensesteenweg 168, Sint-Truiden, Limburg, 3800, België

Hotel De Beek Anno 1410

Hotel De Beek Anno 1410

Met een verblijf bij Apart-Hotel Op De Beek Anno 1410 in Sint-Truiden bevind je je vlak bij Abdij van Sint-Truiden en Stadhuis van Sint-Truiden. Dit hotel ligt op 1,6 km van Onze Lieve Vrouwekerk en op 1,7 km van Stadion KSTVV.
De accommodatie heeft een terras waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets. Extra voorzieningen van dit hotel zijn barbecues en gebruik van het fitnesscentrum in de buurt (met korting).
Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 11.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 09.00 uur tot 11.00 uur.
Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, meertalig personeel en een bagageopslagruimte.

Beekstraat 56, Sint-Truiden, Limburg, 3800, België

Boutique Hotel Het Zoete Zijn

Boutique Hotel Het Zoete Zijn

Located in Borgloon, Boutique Hotel Het Zoete Zijn is within a 10-minute drive of St. Genoveva Church and St. Odulfus Church. This hotel is 3.9 mi (6.3 km) from Onze Lieve Vrouwe Church and 3.9 mi (6.3 km) from Stroopfabriek Museum. Geniet van het uitzicht vanuit een tuin en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis draadloos internet en een picknickplaats. Geniet van een maaltijd in het restaurant of snacks in de koffieshop/het café van het hotel. Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Een gratis ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 08:30 tot 10:00 uur. De receptie is tijdens beperkte uren bemand. Gratis parkeren is beschikbaar op het terrein. Verblijf in een van de 8 gastenkamers met flatscreen-tv’s. Gratis draadloos internet houdt u verbonden en kabelprogrammering is beschikbaar voor uw entertainment. Tot de gemakken behoren bureaus en waterkokers en er wordt dagelijks schoongemaakt.

Wildebornstraat 7, Borgloon, Limburg, 3840, België

Kasteel van Ordingen

Kasteel van Ordingen

Located in Sint-Truiden, Kasteel van Ordingen is within a 5-minute drive of St. Genoveva Church and Onze Lieve Vrouwe Church. This luxury hotel is 20.5 mi (33 km) from Circuit Zolder and 2.3 mi (3.7 km) from Sint-Truiden City Hall.
Neem de tijd om uzelf te verwennen met een bezoek aan de volledig uitgeruste spa. U kunt profiteren van recreatieve voorzieningen zoals een fitnesscentrum en fietsenverhuur. Extra voorzieningen in dit hotel zijn onder andere gratis wifi, huwelijksservices en hulp bij excursies/tickets.
Stil uw honger in Restaurant Aurum, een van de 2 restaurants van het hotel. Ontmoet andere gasten bij de gratis receptie, die dagelijks wordt gehouden. Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Buffetontbijten worden op weekdagen geserveerd van 07:00 tot 10:30 uur tegen betaling.
Tot de voorzieningen behoren gratis kabelinternet, een computerstation en een 24-uursreceptie. Dit hotel heeft 3 vergaderruimtes die beschikbaar zijn voor evenementen. Gratis parkeren is beschikbaar op het terrein.

Ordingen-Dorp 50, 3800 Sint-Truiden, Limburg, België

ROCKBROS Gepolariseerde kinderzonnebril, fietsbril, UV400, voor jongens en meisjes, TR90 sportbril, lichte bescherming

R

BESCHERMING VOOR KINDEREN: De sportbril voor kinderen is geschikt voor jongens en meisjes van 8 tot 14 jaar. Door de meeste schadelijke UVA- en UVB-stralen te isoleren, beschermt de bril de gevoelige ogen van kinderen beter tijdens buitenactiviteiten.

R

TAC-gepolariseerde glazen: de gepolariseerde glazen kunnen gereflecteerd licht of schittering van wegen, water, sneeuw en glas filteren, waardoor een helderder zicht wordt gegarandeerd en vermoeidheid van de ogen door te sterk licht wordt verminderd.

R

Comfortabel TR90-frame: het frame van de fietsbril bestaat uit hoogwaardig TR90-materiaal, dat robuuster, lichter en buigbestendig is. De klemkracht is comfortabeler, wat de druk op hoofd en oren vermindert.

R

Modieus en veelzijdig: de fietsbril is verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren en stijlen. Ze zijn geschikt voor verschillende outdooractiviteiten zoals hardlopen, basketbal, fietsen, skateboarden, BMX enz., voldoen aan de behoeften van kinderen in verschillende situaties.