Selecteer een pagina

Herderen

“Fietsen door Herderen en bezoek het indrukwekkende fort Eben Emael”

In Herderen fiets je door schilderachtige landschappen vol groene weilanden en rustieke boerderijen. De heuvelachtige omgeving zorgt voor een uitdagende maar prachtige fietservaring. Onderweg geniet je van de frisse lucht en de klaterende beekjes die je pad kruisen.

Een absolute must-see tijdens je fietstocht is het indrukwekkende Fort Eben Emael. Dit imposante fort werd in de jaren ’30 gebouwd ter verdediging van België en speelde een cruciale rol tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bunkers, gangenstelsels en geschutsopstellingen zijn nog steeds te bezichtigen en geven een fascinerend kijkje in de geschiedenis.

Na een sportieve fietstocht en een culturele tussenstop bij het fort, kun je neerstrijken op een gezellig terras in de omgeving en genieten van een verfrissend drankje. Kortom, Herderen en Fort Eben Emael bieden de ideale combinatie van natuur, geschiedenis en ontspanning voor een onvergetelijke fietsdag!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

B&B de Oude Winning

B&B de Oude Winning

B&B de Oude Winning ligt in Riemst op 5 min. rijden van Kasteel Genoelselderen en op 10 min. van De Kevie. Deze bed & breakfast ligt op 10,2 km van Vrijthof en op 8,9 km van Teseum. Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Andere kenmerken van deze bed & breakfast zijn gratis wifi, conciërgeservices en een picknickplaats. Geniet van een maaltijd in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café van deze Deze bed & breakfast. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie en een automaat. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Maastrichterstraat 2, Riemst, Limburg, 3770, België

Malpertuus

Malpertuus

Malpertuus ligt in Riemst op 4 min. rijden van Kasteel Genoelselderen en op 9 min. van De Kevie. Dit hotel ligt op 10,3 km van Vrijthof en op 12,1 km van Mecc Maastricht. Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Dit hotel bevat ook gratis wifi,
cadeauwinkels/kiosken en huwelijksservices. Geniet van Italiaanse gerechten bij Melograno, een restaurant met een bar/lounge, of blijf lekker in je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en meertalig personeel.

Tongersesteenweg 145, Herderen, Riemst, Limburg, 3770, België

De Zwarte Stok

De Zwarte Stok

Hotel De Zwarte Stok ligt op 8 km van het historische Tongeren en op 12 km van de Nederlandse stad Maastricht. Het is gevestigd in een Belgische boerderij uit 1620 op het Limburgse platteland. Het beschikt over een tuinterras en gratis WiFi, evenals een fiets- en scooterverhuurservice in de buurt. Alle kamers van het hotel hebben een zithoek en uitzicht op de tuin. De badkamer is uitgerust met een douche of een bad. De appartementen zijn ook uitgerust met een tv en een volledig uitgeruste keuken. Lunchpakketten zijn op verzoek beschikbaar. Het wijnkasteel van Genoelselderen, het kasteel van Alden Biesen, de grotten van Kanne en het Fort van Eben Emael bevinden zich op minder dan 15 minuten van de accommodatie. Het Fort van Eben-Emael ligt op 16 minuten rijden van Hotel De Zwarte Stok. Hasselt ligt op 20 km van de accommodatie. Gasten profiteren van gratis privéparkeergelegenheid op het terrein.

Langstraat 26, Riemst, Limburg, 3770, België

Hotel Monte Cristo

Hotel Monte Cristo

Hotel Monte Cristo ligt in Hoeselt op 4 min. rijden van Kasteel Alden Biesen en op 8 min. van Bowling Epsilon. Dit 4-sterrenhotel ligt op 16,5 km van Vrijthof en op 7,9 km van Antiek- en brocantemarkt van Tongeren. Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een buitenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten vast wel leuk. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en barbecues. Dit Dit hotel biedt een restaurant dat lunch en diner serveert. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 10.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Onze-Lieve-Vrouwstraat 14, Hoeselt, Limburg, 3730, België

B& B De Dubbelmolen

B& B De Dubbelmolen

B&B De Dubbelmolen ligt in Tongeren aan een rivier, op 10 min. rijden van De Kevie en Teseum. Dit pension voor families ligt op 19,5 km van Vrijthof en op 22,3 km van Gare de Liege-Guillemins. Loop vooral de recreatieve voorzieningen zoals een ‘lazy river’-waterbaan en fietsenverhuur niet mis. Enkele voorzieningen van dit pension zijn gratis wifi, een spelletjesruimte en hulp bij uitstapjes/tickets. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 06.00 uur tot 09.30 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Doe of je thuis bent in één van de 7 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad of douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een zitruimte en een turndownservice en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Tweemolensstraat 38, Tongeren, Limburg, 3700, België

B&B Sapere

B&B Sapere

B&B Sapere biedt accommodatie met een terras in Genoelselderen, in een oude vierkantshoeve, recht tegenover het wijnkasteel Genoelselderen, waar gasten wijnproeverijen kunnen boeken. Er wordt gratis WiFi aangeboden. Het vakantiehuis bestaat uit 2 aparte slaapkamers, 2 badkamers met gratis toiletartikelen en een haardroger, en een zithoek. De kitchenette is uitgerust met een magnetron. Deze accommodatie biedt fietsverhuur en een restaurant. Maastricht ligt op 12 km van het vakantiehuis en Aken ligt op 38 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Luik, op 19 km van de accommodatie.

Kasteelstraat 26, Riemst, Limburg, 3770, België

Isostar Energy Fruit Boost Strawberry – energie-fruitpasta met aardbeiensmaak – 197725 – 100 g – 1 doos bevat 10 vierkanten

R

Energiegel met koolhydraatbron (8 g/vierkant fruit) voor een energieboost bij intensieve fysieke inspanning