Selecteer een pagina

Heusden-Zolder

“Fiets door Heusden-Zolder Domein Bovy is een waar paradijs voor natuurliefhebbers”

Heusden-Zolder is een prachtige plek om te fietsen. Met zijn uitgestrekte natuurgebieden en pittoreske dorpjes biedt het een geweldige omgeving voor een ontspannen fietstocht. En als je langs domein Bovy fietst, wordt het alleen maar beter.

Het domein Bovy is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Met zijn groene bossen, heldere waterpartijen en rustgevende wandelpaden is het de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. En wat is er nu leuker dan dit alles te verkennen op de fiets?

Dus stap op je tweewieler en geniet van de frisse lucht, de prachtige uitzichten en de kalme omgeving van Heusden-Zolder. Een fietsavontuur langs domein Bovy zal je zeker weten te bekoren en je een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dus waar wacht je nog op? Fietsen maar!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Hotel-Restaurant De Pits

Hotel-Restaurant De Pits

Hotel De Pits ligt in Heusden-Zolder op 1 min. rijden van Circuit Zolder en op 9 min. van Heilig Kruiskerk. Dit hotel met een spa ligt op 8,4 km van Abdijsite Herkenrode en op 9,4 km van Tarzan and Jane.
Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoekt bent naar leuke activiteiten, dan vind je hier een binnenzwembad en een sauna. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets.
Gasten van Hotel De Pits kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij Brasserie De Pits Zolder. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen. 
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een bagageopslagruimte en een lift. Plan je een evenement in Heusden-Zolder? Kies voor dit Dit hotel met 50 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Sterrenwacht 143, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, België

B&B BABBITA

B&B BABBITA

De B&B BABBITA biedt een geweldige plek voor reizigers om te ontspannen na een drukke dag. De B&B BABBITA biedt een aangenaam verblijf in Hasselt voor degenen die reizen voor zaken of vrije tijd.
Het hotel is gunstig gelegen op slechts 1 km van station Hasselt en 47 km van luchthaven Maastricht Aachen. De nabije omgeving biedt een overvloed aan attracties, waaronder de Japanse tuin, Het Stadsmus en Kunstmuseum Z33.
In hun vrije tijd kunnen gasten de omgeving van het hotel verkennen.
Onder de hotels in Hasselt staat B&B BABBITA hoog aangeschreven vanwege de uitstekende faciliteiten.

Goorstraat 37, Hasselt, Limburg, België

B&B House Of Java

B&B House Of Java

B&B House Of Java ligt in Heusden-Zolder op 4 min. rijden van Circuit Zolder en op 7 min. van Abdijsite Herkenrode. Deze bed & breakfast ligt op 8,2 km van Heilig Kruiskerk en op 8,4 km van Park Natuur & Cultuur.
Laat jezelf verwennen met onsite massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Extra voorzieningen van deze bed & breakfast zijn gratis wifi en een kapsalon.
Profiteer in deze Deze bed & breakfast van de roomservice. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 09.00 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 
De receptie is tijdens beperkte uren geopend. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden.

Sint-Jobstraat 244, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, België

Alury B&B

Alury B&B

Met een verblijf bij B&B Alury in Heusden-Zolder bent u op 5 minuten rijden van Circuit Zolder en op 9 minuten van Abdij van Herkenrode. Deze luxe bed & breakfast ligt op 5,2 mijl (8,4 km) van Holy Cross Church en op 5,3 mijl (8,5 km) van De Teut.
Profiteer van recreatieve mogelijkheden, waaronder een seizoensgebonden buitenzwembad en fietsverhuur. Extra voorzieningen bij deze bed & breakfast zijn onder andere gratis draadloos internet, een televisie in een gemeenschappelijke ruimte en hulp bij excursies/tickets.
Stil uw honger in de koffieshop/het café van de bed & breakfast. Ontspan met uw favoriete drankje in de bar/lounge of de bar bij het zwembad. Een gratis uitgebreid ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur.
Tot de voorzieningen behoren meertalig personeel, bagageopslag en koffie/thee in een gemeenschappelijke ruimte. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Zandstraat 109, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, Belgium

B&B 1001 Nacht

B&B 1001 Nacht

B&B 1001 nacht in Zonhoven biedt accommodatie alleen voor volwassenen met een zwembad met uitzicht, een tuin en een terras. Er is privéparkeergelegenheid beschikbaar bij deze onlangs gerenoveerde accommodatie. Gasten hebben ook toegang tot de sauna en hamam, evenals de spafaciliteiten en wellnessarrangementen. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met streamingdiensten, een koelkast, een koffiezetapparaat, een douche, badjassen en een bureau. De accommodaties hebben een waterkoker, een eigen badkamer en gratis WiFi, terwijl sommige kamers ook een balkon hebben en sommige uitzicht op het zwembad bieden. Bij de bed and breakfast is elke accommodatie uitgerust met beddengoed en handdoeken. Buffet- en continentale ontbijtopties met lokale specialiteiten, verse zoete deegwaren en pannenkoeken zijn elke ochtend beschikbaar bij de bed and breakfast. Gasten van B&B 1001 nacht kunnen genieten van activiteiten in en rond Zonhoven, zoals fietsen, wandelen en wandeltochten. De accommodatie heeft een picknickplaats en een barbecue. Het marktplein van Hasselt ligt op 9,1 km van B&B 1001 nacht en Bokrijk ligt op 12 km van de accommodatie.

Hortstraat 39, Zonhoven, Limburg, 3520, België

Domein Bovy

Domein Bovy

Locatie van het pand
With a stay at Domeln Bovy Hotel Herenhuis in Heusden-Zolder (Limburgse Kempen), you’ll be convenient to Circuit Zolder. This hotel is within the vicinity of Fashion Museum and National Jenever Museum.Maak het uzelf gemakkelijk in een van de 11 gastenkamers met espressomachines en flatscreentelevisies. Gratis draadloos internet houdt u verbonden en kabelprogrammering is beschikbaar voor uw entertainment. Badkamers hebben douches en gratis toiletartikelen. Tot de gemakken behoren koffie-/theezetfaciliteiten en verduisterende gordijnen.Rec, Spa, Premium voorzieningen
Geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis wifi. Extra voorzieningen in dit Belle Époque hotel zijn onder andere hulp bij excursies/tickets, een picknickplaats en barbecues.Stil uw honger in het restaurant van het hotel, dat een bar heeft. Dineren is ook mogelijk in een koffiebar/café.

Galgeneinde 21-22-23, Heusden - Zolder, Limburg, België

Waterdichte regenjas voor dames, ademende outdoorjas, voor de herfst, lichte jas met kap, winddicht, voor wandelen, reizen, trekking, fietsen

R

[Kenmerken] Twee zijzakken maken het mogelijk om je hand op te warmen, je mobiele telefoon en sleutel op te bergen, je kunt de ritssluiting na het aanbrengen trekken. Er is geen zorgen over het item zal verloren gaan tijdens de buitenlucht. En deze regenjas kan in een praktische kleine tas worden opgevouwen. Het is zeer comfortabel om te dragen.

R

[Speciaal idee] Er is een verborgen ritssluiting en een mesh-voering in de jas. Dit maakt je comfortabeler om de luchtcirculatie te verbeteren, oververhitting van de verspreiding te verbeteren en het droog te houden.

R

Multifunctioneel: deze waterdichte damesjas heeft waterdichte coatings, sneldrogend, licht, dun. Het is niet alleen een damesregenjas, een modieus dameswindjack kan in alle vier de seizoenen worden gebruikt