Selecteer een pagina

Herten

“Fietsen door Herten en bezoek het Kasteel van Rullingen”

Herten is een prachtige plek om te gaan fietsen. Met zijn groene landschappen en rustige wegen is het de ideale omgeving voor een ontspannen fietstocht. Een van de hoogtepunten van fietsen in Herten is het kasteel van Rullingen. Dit imposante kasteel dateert uit de 16e eeuw en is een indrukwekkend gezicht om te zien tijdens je fietsrit.

Fietsen langs het kasteel van Rullingen voelt als een reis terug in de tijd. Terwijl je geniet van de frisse lucht en het prachtige landschap, kun je je voorstellen hoe het leven er in vroegere tijden uit heeft gezien. Het kasteel straalt een unieke charme uit en is zeker een bezoekje waard tijdens je fietstocht.

Dus pak je fiets en ontdek de schoonheid van Herten en het betoverende kasteel van Rullingen. Een fietsrit door deze omgeving zal je zeker inspireren en laten genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Veel fietsplezier!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers

Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers

Op het platteland van Haspengouw, het belangrijkste fruitteeltgebied van België, ligt Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers. Dit kleine hotel biedt uitgebreide wellnessfaciliteiten, een tuin met een terras en gratis toegang tot draadloos internet in openbare ruimtes. De kamers van Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers zijn voorzien van een balkon en een flatscreen-tv met kabelzenders. Elke unit beschikt over een eigen badkamer met een bad of douche, een haardroger en gratis toiletartikelen. Gasten kunnen rekenen op een dagelijks ontbijt en voor lunch of diner serveert het restaurant van het hotel kleine gerechten en snacks. U kunt een drankje nuttigen aan de bar of buiten op het terras als het mooi weer is. Tegen betaling kunt u ontspannen in het wellnesscentrum Gowell, dat beschikt over een sauna, een solarium, een hot tub, een warmwaterbronbad en een stoombad. U kunt een duik nemen in het binnenzwembad, dat het hele jaar geopend is. U kunt ook massagebehandelingen boeken. De centra van Wellen en Borgloon liggen op minder dan 6 minuten rijden. Hotel Gowell Kuur- en Wellness Yolande Buekers ligt op 9,4 km van Sint-Truiden en op 14,5 km van Hasselt. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein voor gasten.

Langstraat 31, Wellen, Limburg, 3830, België

Hoeve Roosbeek

Hoeve Roosbeek

Hoeve Roosbeek beschikt over luxe kamers, gezellige gastronomie en gratis WiFi in een gerestaureerde hoeve, op 15 minuten rijden van Sint-Truiden. Het beschikt over een tuinterras, fiets- of vespaverhuur. Alle kamers van Hoeve Roosbeek zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een waterkoker en een minibar. Elke badkamer is voorzien van een regendouche en een badjas. Het restaurant serveert gerechten die met het zicht op de tafels worden bereid. Er wordt ook een maandelijks menu met seizoensgebonden gerechten aangeboden. Hoeve Roosbeek profiteert van een wellnesscentrum dat alleen toegankelijk is voor privégebruik en beschikt over een klein zwembad, 2 sauna’s, een bubbelbad en een stoombad. Gasten kunnen deze faciliteiten voor privégebruik gebruiken tegen een toeslag en door vooraf te reserveren. Het centrum van Luik ligt op iets meer dan 40 minuten rijden van het hotel. Hasselt ligt op 20 minuten rijden met de auto. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar op het terrein.

Roosbeekstraat 76, Zepperen, Limburg, 3800, Belgium

Hotel Stayen

Hotel Stayen

Met een verblijf bij Hotel Stayen in Sint-Truiden, bevind je je bij het congrescentrum, vlak bij Stadion KSTVV en op 2 min. rijden van Stadhuis van Sint-Truiden. Dit hotel met een spa ligt op 1,6 km van Abdij van Sint-Truiden en op 2 km van Brouwerij Wilderen.
Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een binnenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten vast wel leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en een kapsalon.
Gasten van Hotel Stayen kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. 
Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Tiensesteenweg 168, Sint-Truiden, Limburg, 3800, België

Belrom Hotel

Belrom Hotel

Belrom Hotel ligt in Sint-Truiden in het zakendistrict, op 5 min. rijden van Onze Lieve Vrouwekerk en Stadhuis van Sint-Truiden. Dit hotel ligt op 3,3 km van Abdij van Sint-Truiden en op 3,4 km van Sint-Agnesbegijnhof.
De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn een open haard in de lobby, hulp bij uitstapjes/tickets en een receptieruimte. Dankzij de gratis lokale shuttledienst kunnen gasten andere nabije bestemmingen bezoeken.
Bestel iets lekkers in de koffiebar/het café van dit Dit hotel of blijf gewoon in je kamer en profiteer van de roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker uitgebreid ontbijt, dat geserveerd wordt van 06.00 uur tot 10.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Een conferentieruimte en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit Dit hotel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Luikersteenweg 232, Sint-Truiden, Limburg, 3800, België

B & B de Romeinse Katzei

B & B de Romeinse Katzei

B & B De Romeinse Katzei is een bed & breakfast in een historisch gebouw in Borgloon, op 22 km van het marktplein van Hasselt, en biedt een tuin en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie beschikt over bagageopslag en een buitenhaard. Er is een zonneterras en gasten kunnen gebruikmaken van gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Alle accommodaties zijn uitgerust met een kabel-tv, een minibar, een koffiezetapparaat, een inloopdouche, een haardroger en een bureau. Alle accommodaties hebben een zithoek en een eethoek. De accommodaties hebben een eigen badkamer, gratis toiletartikelen en beddengoed. Elke ochtend worden er bij de bed & breakfast buffet- en continentale ontbijtopties met lokale specialiteiten, verse zoete deegwaren en fruit geserveerd. Gasten kunnen ontspannen in de eigen bar of lounge, terwijl er ook lunchpakketten beschikbaar zijn. Er worden rondleidingen aangeboden in de buurt van de accommodatie. Als u de omgeving wilt verkennen, zijn er fiets- en wandeltochten mogelijk in de omgeving en B & B De Romeinse Katzei kan fietsverhuur regelen. C-Mine ligt op 27 km van de accommodatie, terwijl Bokrijk op 28 km van de accommodatie ligt. De dichtstbijzijnde luchthaven is Liège Airport, op 27 km van B & B De Romeinse Katzei.

1 Romeinse Kassei, Borgloon, Limburg, 3840, België

Kasteel van Ordingen

Kasteel van Ordingen

Located in Sint-Truiden, Kasteel van Ordingen is within a 5-minute drive of St. Genoveva Church and Onze Lieve Vrouwe Church. This luxury hotel is 20.5 mi (33 km) from Circuit Zolder and 2.3 mi (3.7 km) from Sint-Truiden City Hall.
Neem de tijd om uzelf te verwennen met een bezoek aan de volledig uitgeruste spa. U kunt profiteren van recreatieve voorzieningen zoals een fitnesscentrum en fietsenverhuur. Extra voorzieningen in dit hotel zijn onder andere gratis wifi, huwelijksservices en hulp bij excursies/tickets.
Stil uw honger in Restaurant Aurum, een van de 2 restaurants van het hotel. Ontmoet andere gasten bij de gratis receptie, die dagelijks wordt gehouden. Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Buffetontbijten worden op weekdagen geserveerd van 07:00 tot 10:30 uur tegen betaling.
Tot de voorzieningen behoren gratis kabelinternet, een computerstation en een 24-uursreceptie. Dit hotel heeft 3 vergaderruimtes die beschikbaar zijn voor evenementen. Gratis parkeren is beschikbaar op het terrein.

Ordingen-Dorp 50, 3800 Sint-Truiden, Limburg, België

PERLETTI Waterdichte herenjas met capuchon, reflecterende details, waterdicht, winddicht, duurzaam, licht, …

R

GERECYCLEERD MATERIAAL: Het materiaal is gerecycled weefsel, R-PET-polyester dat wordt verkregen uit gerecyclede plastic flessen. Waterbestendig en milieuvriendelijk, vrij van giftige stoffen, respecteert gezondheid en milieu.

R

Praktisch: onze korte waterdichte poncho's met mouwen zijn uitgerust met een trekkoord waarmee je de capuchon en taille kunt aanpassen, een ritssluiting aan de voorkant om de jas gemakkelijk te openen en te sluiten.

R

Reflecterend: de reflecterende details van de Perletti waterdichte jassen zorgen ook op regenachtige dagen voor een hoge zichtbaarheid. Reflecterende strepen zorgen voor veilig lopen 's nachts.

R

VEELZIJDIG: Herbruikbare en veelzijdige waterdichte jas. Het is ontworpen voor outdooractiviteiten, kan als k-way worden gebruikt, het is geschikt voor activiteiten zoals wandelen, picknick, vissen, kamperen, buitensporten enz.