Selecteer een pagina

Herk-De-Stad

“Fiets door Herk-De-Stad en breng een bezoek aan de Slag van de Zilveren Helmen!

Waarom zou je in Herk-de-Stad gaan fietsen? Wel, omdat deze prachtige plaats in België zoveel te bieden heeft voor fietsliefhebbers! Van prachtige fietspaden door het groene landschap, tot historische bezienswaardigheden zoals de Slag van de Zilveren Helmen.

Fietsen langs de route van de Slag van de Zilveren Helmen is een unieke ervaring die je terugvoert naar de tijd van de Eerste Wereldoorlog. Ontdek de verhalen en geschiedenis achter deze belangrijke gebeurtenis, terwijl je geniet van de prachtige omgeving en het heerlijke fietsweer.

Dus, waar wacht je nog op? Spring op je fiets en verken Herk-de-Stad en de Slag van de Zilveren Helmen op een actieve en avontuurlijke manier. Het wordt een onvergetelijke ervaring!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

B&B Amuse-Couche

B&B Amuse-Couche

Amuse-Couche is gevestigd in een voormalige jeneverstokerij op het platteland, op 9 minuten rijden van het levendige centrum van Hasselt. Deze bed & breakfast beschikt over moderne kamers en gratis toegang tot draadloos internet en privéparkeergelegenheid op het terrein. De geluiddichte units van Amuse-Couche zijn uitgerust met een flatscreen-tv met kabelzenders, een bureau en een kledingkast. Elke kamer biedt uitzicht op de tuin en is voorzien van een eigen badkamer met een bad of douche, gratis toiletartikelen, een haardroger en een toilet. Er wordt elke ochtend ontbijt geserveerd. Gasten kunnen lunchpakketten bestellen voor hun dagtochten in de omgeving. U kunt ook een van de restaurants in de buurt van de accommodatie bezoeken, op loopafstand. Er zijn tal van activiteiten mogelijk op het terrein of in de omgeving, zoals fietsen en wandelen. Amuse-Couche ligt op 9,7 km van Plopsa Indoor Amusement Park en op 5,7 km van het treinstation van Hasselt. De Japanse Tuin en de Flanders Nippon Golf and Business Club liggen op 15 minuten rijden.

Herkenrodebosstraat 86, Hasselt, Limburg, 3511, België

Hotel Prins Van Oranje

Hotel Prins Van Oranje

Bij een verblijf bij Prins Van Oranje in Diest zit je op minder dan 15 minuten rijden van Circuit Zolder en Sint-Sulpitiuskerk. Dit hotel ligt op 3,3 km van Stadsmuseum Hofstadt en op 3,7 km van Onze-Lieve-Vrouwekerk.
Geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis draadloos internet. Dit hotel beschikt ook over conciërgeservices en een verkoopautomaat.
Sluit uw dag af met een drankje in de bar/lounge. Er wordt dagelijks een gratis ontbijtbuffet geserveerd.
Tot de voorzieningen behoren een businesscentrum, stomerij-/wasserijservices en bagageopslag. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.
Maak het uzelf gemakkelijk in een van de 29 kamers met airconditioning. Gratis draadloos internet is beschikbaar om u verbonden te houden. Voorzieningen zijn onder andere telefoons en bureaus, en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Halensebaan 152, Diest, Vlaams-Brabant, 3290, België

B&B Bloonwinning

B&B Bloonwinning

B&B Bloonwinning ligt op het platteland, op 15 minuten rijden van het centrum van het levendige Hasselt. Deze bed and breakfast beschikt over gastenkamers, gratis WiFi in openbare ruimtes en de mogelijkheid om ter plaatse fietsen en auto’s te huren. De kamers van B&B Bloonwinning zijn voorzien van airconditioning en bieden een eigen badkamer met een douche, slippers en gratis toiletartikelen. Sommige kamertypes hebben ook een minibar, badjassen en een aparte zithoek. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in de eetkamer. De accommodatie bestaat uit een restaurant, een bar en een terras. Bloonwinning ligt te midden van verschillende fietsroutes en voor degenen die de omgeving willen verkennen, is het mogelijk om lunchpakketten te bestellen om mee te nemen. Het Modemuseum en het Nationaal Jenevermuseum in Hasselt liggen beide op 15 minuten rijden met de auto. Sint-Truiden ligt op 20 minuten rijden en de abdij van Herkenrode ligt op 7,9 km van de bed and breakfast. Gasten kunnen gratis parkeren op het terrein. Er is ook een laadstation voor elektrische voertuigen beschikbaar op het terrein.

Oosterbeekstraat 60, Hasselt, Limburg, 3500, België

Hotel de franse kroon dienst

Hotel de franse kroon 

Bij een verblijf bij Hotel De Franse Kroon in Diest zit je op minder dan 5 minuten lopen van Sint-Sulpitiuskerk en Stadsmuseum Hofstadt. Dit hotel ligt op 21 km van Circuit Zolder en op 0,9 km van Onze-Lieve-Vrouwekerk.
Profiteer van recreatieve voorzieningen zoals fietsverhuur of maak gebruik van andere voorzieningen, zoals gratis wifi en een speelhal/spelletjesruimte.
Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Een gratis ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur.
Tot de voorzieningen behoren een 24-uurs businesscentrum, bagageopslag en een lift. Plant u een evenement in Diest? Dit hotel heeft 1076 vierkante voet (100 vierkante meter) aan ruimte, bestaande uit een conferentiecentrum en vergaderruimtes. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein.

Leuvensestraat 26, Diest, Vlaams-Brabant, 3290, België

Oranje City Hotel

Oranje City Hotel

Dit romantische hotel is gevestigd in een karakteristiek 16e-eeuws gebouw en biedt smaakvol ingerichte gastenkamers. Profiteer van gratis WiFi in het hele hotel. Het Oranje City Hotel ligt in dit charmante, historische stadscentrum en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor uw rustige vakantie. Alle comfortabele gastenkamers hebben een warme sfeer en bieden een badkamer met een ontspannend, privébad. Het ontbijt is geen open buffet, het wordt aan tafel geserveerd. Ons hotel heeft geen restaurant.

Refugiestraat 23, Diest, Vlaams-Brabant, 3290, België

Wellness B&B De Zevenslaper

Wellness B&B De Zevenslaper

Wellness B&B De Zevenslaper ligt in Geetbets, in een landelijke omgeving, op 10 minuten rijden van de Sint-Leonarduskerk en het Vinne Zoutleeuw Provincial Park. Dit luxe pension ligt op 28,4 km van Circuit Zolder en op 9,6 km van Gloire de Duras Winery.
Neem de tijd om uzelf te verwennen met een bezoek aan de spa met volledige service. U zult zeker de recreatieve voorzieningen waarderen, waaronder 6 bubbelbaden, een sauna en fietsenverhuur. Extra voorzieningen in dit pension zijn onder andere gratis wifi, hulp bij excursies/tickets en een picknickplaats.
Er wordt dagelijks van 08:00 tot 11:00 uur een gratis ontbijtbuffet geserveerd.
Tot de voorzieningen behoren gratis kabelinternet, bagageopslag en een kluis bij de receptie. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Glabbeekstraat 142, Geetbets, Vlaams-Brabant, 3450, België

Fietsshirt voor dames, winter, lange mouwen, met thermofleece en zeer elastische fietsbroek, voor racefiets en mountainbike

R

Volledige maat XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL zijn allemaal beschikbaar. Wij kunnen ook als jouw eisen voor meting en design personaliseren

R

Warm: met de hoogwaardige thermofleece aan de binnenkant houden SUHINFE fietskleding dames in de winter warm en comfortabel

R

De 3 achterzakken zijn ideaal voor het opbergen van je spullen zoals fietsbril, fietshandschoenen, fietsmaskers, fietsbril en andere wielrennen

R

Multi antislip: de tailleklemmen en polsen van de fietsbroek zijn beide uitgerust met anti-slip gelbanden, die het bovendeel en de onderkant van het fietspak tijdens de racefietsen op hun plaats houden