Selecteer een pagina

Helchteren – Zonhoven

“Fiets door Helchteren – Zonhoven de perfecte plek om te gaan fietsen en langs de practige wijers te rijden. “

De wijers zijn een uniek en adembenemend landschap van vijvers en kanalen, omringd door groene bossen en weilanden. Het is de ideale omgeving om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig tot rust te komen.

Tijdens je fietstocht langs de wijers kun je genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl je omringd wordt door het geluid van fluitende vogels en ruisende bomen. Je komt langs pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden, waardoor je ook nog eens een stukje cultuur kunt opsnuiven.

Daarnaast is fietsen langs de wijers ook nog eens goed voor je gezondheid. Je bent in beweging in de frisse buitenlucht, wat goed is voor zowel je lichaam als je geest. En als kers op de taart kun je onderweg genieten van een heerlijke picknick aan het water, terwijl je uitkijkt over de prachtige vijvers.

Dus waar wacht je nog op? Smeer je fietsketting en ga op pad in Helchteren-Zonhoven voor een onvergetelijke fietservaring langs de wijers. Je zult versteld staan van de schoonheid en de rust die deze omgeving te bieden heeft. Veel fietsplezier!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Moka & Vanille

Moka & Vanille

Deze vakantiekamers bevinden zich in de groene omgeving van Heusden-Zolder. Moka & Vanille biedt gratis WiFi en verhuurt op aanvraag fietsen. Hasselt, een winkelbestemming met veel goede restaurants, ligt op 20 minuten rijden. De moderne kamers zijn ingericht in een aardse tint en hebben zichtbare houten balken. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad of Italiaanse douche en uitzicht op de tuin. Verschillende ontbijt- en eetgelegenheden liggen op minder dan 5 minuten rijden van de accommodatie. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes rond Moka & Vanille. Genk ligt op 20 minuten rijden. Antwerpen, Brussel en Maastricht liggen op 45 minuten rijden. Het is 10 minuten rijden naar de snelwegen E313 en E314.

Ubbersel 23, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, België

B&B Bloonwinning

B&B Bloonwinning

B&B Bloonwinning ligt op het platteland, op 15 minuten rijden van het centrum van het levendige Hasselt. Deze bed and breakfast beschikt over gastenkamers, gratis WiFi in openbare ruimtes en de mogelijkheid om ter plaatse fietsen en auto’s te huren. De kamers van B&B Bloonwinning zijn voorzien van airconditioning en bieden een eigen badkamer met een douche, slippers en gratis toiletartikelen. Sommige kamertypes hebben ook een minibar, badjassen en een aparte zithoek. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in de eetkamer. De accommodatie bestaat uit een restaurant, een bar en een terras. Bloonwinning ligt te midden van verschillende fietsroutes en voor degenen die de omgeving willen verkennen, is het mogelijk om lunchpakketten te bestellen om mee te nemen. Het Modemuseum en het Nationaal Jenevermuseum in Hasselt liggen beide op 15 minuten rijden met de auto. Sint-Truiden ligt op 20 minuten rijden en de abdij van Herkenrode ligt op 7,9 km van de bed and breakfast. Gasten kunnen gratis parkeren op het terrein. Er is ook een laadstation voor elektrische voertuigen beschikbaar op het terrein.

Oosterbeekstraat 60, Hasselt, Limburg, 3500, België

B&B Amuse-Couche

B&B Amuse-Couche

Amuse-Couche is gevestigd in een voormalige jeneverstokerij op het platteland, op 9 minuten rijden van het levendige centrum van Hasselt. Deze bed & breakfast beschikt over moderne kamers en gratis toegang tot draadloos internet en privéparkeergelegenheid op het terrein. De geluiddichte units van Amuse-Couche zijn uitgerust met een flatscreen-tv met kabelzenders, een bureau en een kledingkast. Elke kamer biedt uitzicht op de tuin en is voorzien van een eigen badkamer met een bad of douche, gratis toiletartikelen, een haardroger en een toilet. Er wordt elke ochtend ontbijt geserveerd. Gasten kunnen lunchpakketten bestellen voor hun dagtochten in de omgeving. U kunt ook een van de restaurants in de buurt van de accommodatie bezoeken, op loopafstand. Er zijn tal van activiteiten mogelijk op het terrein of in de omgeving, zoals fietsen en wandelen. Amuse-Couche ligt op 9,7 km van Plopsa Indoor Amusement Park en op 5,7 km van het treinstation van Hasselt. De Japanse Tuin en de Flanders Nippon Golf and Business Club liggen op 15 minuten rijden.

Herkenrodebosstraat 86, Hasselt, Limburg, 3511, België

Alury B&B

Alury B&B

Met een verblijf bij B&B Alury in Heusden-Zolder bent u op 5 minuten rijden van Circuit Zolder en op 9 minuten van Abdij van Herkenrode. Deze luxe bed & breakfast ligt op 5,2 mijl (8,4 km) van Holy Cross Church en op 5,3 mijl (8,5 km) van De Teut.
Profiteer van recreatieve mogelijkheden, waaronder een seizoensgebonden buitenzwembad en fietsverhuur. Extra voorzieningen bij deze bed & breakfast zijn onder andere gratis draadloos internet, een televisie in een gemeenschappelijke ruimte en hulp bij excursies/tickets.
Stil uw honger in de koffieshop/het café van de bed & breakfast. Ontspan met uw favoriete drankje in de bar/lounge of de bar bij het zwembad. Een gratis uitgebreid ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur.
Tot de voorzieningen behoren meertalig personeel, bagageopslag en koffie/thee in een gemeenschappelijke ruimte. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Zandstraat 109, Heusden - Zolder, Limburg, 3550, Belgium

Hotel - Brasserie De Boskar

Hotel – Brasserie De Boskar

Hotel Belfleur ligt in Houthalen-Helchteren op 1 min. rijden van Tarzan and Jane en op 5 min. van De Teut. Dit hotel ligt op 6,7 km van Kasteelbrouwerij Ter Dolen en op 6,9 km van Heilig Kruiskerk.
De accommodatie heeft een terras waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi.
Dit Dit hotel heeft een restaurant waar je terecht kunt voor lunch, diner en brunch. Je kunt ook lekker blijven waar je bent en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Stationsstraat 137, Houthalen-Helchteren, Limburg, 3530, België

B&B het zummerheen

B&B het zummerheen

B&B Het Zummerheem ligt in Hasselt, op 10 minuten rijden van Circuit Zolder en Abdij van Herkenrode. Deze bed & breakfast ligt op 11,8 km van Japanse Tuin en op 12,6 km van Ethias Arena.
Profiteer van de recreatieve mogelijkheden die worden aangeboden, waaronder een bubbelbad, een sauna en fietsenverhuur. Extra voorzieningen bij deze bed & breakfast zijn onder andere gratis draadloos internet, een picknickplaats en een verkoopautomaat.
Er wordt dagelijks van 07:00 tot 10:30 uur een gratis continentaal ontbijt geserveerd.
Tot de voorzieningen behoren onder meer stomerij-/wasserijservices, bagageopslag en koffie/thee in een gemeenschappelijke ruimte. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Hasselt, Limburg, 3511, België

Moxilyn Fietstrui, fietskleding voor heren, winter, lange mouwen + broek, fitnesskleding, 9D-gelkussen, fietskostuum, winddicht en warm

R

Hoogwaardige stoffen: het Moxilyn fietsshirt bestaat uit ademend mesh aan de voorkant, achterkant en zijkanten, terwijl de broek is gemaakt van elastaan om zich aan verschillende lichaamsdelen aan te passen. Het is zacht en ademend om comfort te bieden en het lichaam beter droog te houden.

R

Hoogwaardig 9D-gelkussen: de fietsbroek heeft een antibacterieel oppervlak, een composietspons met hoge dichtheid voor demping en een geïntegreerd geperforeerd siliconen kussen. Het heeft een ergonomisch design, absorbeert zweet, biedt comfort, verlicht effectief de heupdruk en beschermt gevoelige delen. Het is geschikt voor het rijden over lange afstanden.

R

3D-constructie en print: naadloze 3D-constructie maakt de nauwsluitende sportoutfit nog mooier. De comfortabele pasvorm vermindert wrijving, biedt bewegingsvrijheid en benadrukt het figuur. De outfit is versierd met levendige kleurpatronen die niet vervagen, bedrukt met sublimatietechnologie.