Selecteer een pagina

Heers

“Fietsen door Heers en bezoek het natuurreservaat Egoven”

Heers is een prachtige stad in België die bekend staat om zijn prachtige landschappen en historische bezienswaardigheden. Een van de beste manieren om de schoonheid van deze regio te ervaren, is door er met de fiets op uit te trekken.

Langs het natuurreservaat Egoven fietsen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers en avonturiers. Dit prachtige gebied wordt gekenmerkt door uitgestrekte bossen, glooiende weilanden en kabbelende beekjes. Tijdens je fietstocht door dit reservaat kom je oog in oog te staan met een overvloed aan flora en fauna en kun je genieten van de rust en stilte van de natuur.

Naast de natuurpracht heeft Heers nog veel meer te bieden voor fietsliefhebbers. Van pittoreske dorpjes en historische kastelen tot gezellige cafeetjes en heerlijke streekproducten, je zult je geen moment vervelen tijdens je fietstocht door deze regio.

Dus trap in de pedalen en ontdek de charme van Heers en het natuurreservaat Egoven. Het wordt een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Hotel Ri Coëme

Hotel Ri Coëme

Hotel Ri Coëme ligt in een groene omgeving in Heers, op 9 km van Sint-Truiden. Het biedt zijn gasten ruime kamers met gratis WiFi en privéparkeergelegenheid, evenals een tuin met een terras. Er zijn ook privéwellnessfaciliteiten beschikbaar.

Elke moderne kamer van Hotel Ri Coëme is voorzien van hardhouten vloeren en een flatscreen-tv met kabelzenders. De eigen badkamer is uitgerust met een bad of douche.

Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in de ontbijtzaal. Het hotel beschikt ook over een bar, die een scala aan drankjes biedt. Lunchpakketten voor uw dagtochten kunnen tegen betaling worden besteld.

Tegen een toeslag kunnen gasten van Hotel Ri Coëme de privéwellnessruimte reserveren, die is voorzien van een infraroodsauna, een hot tub en een hamamdouche.

Steenweg 35, Heers, Limburg, België

Het Pachthof

Het Pachthof

Het Pachthof ligt in Gingelom, in de buitenwijken, op 15 minuten rijden van Hexapoda en Onze Lieve Vrouwekerk. Dit hotel ligt op 11 km van de Abdij van Sint-Truiden en op 11,1 km van het Sint-Agnesbegijnhof.
Maak gebruik van de recreatiemogelijkheden, zoals het huren van fietsen, of geniet van het uitzicht vanaf een terras en in de tuin.
Haal een hapje bij de snackbar/deli die gasten van Het Pachthof bedient. Sluit uw dag af met een drankje in de bar/lounge. Een gratis selfserviceontbijt wordt dagelijks geserveerd van 08:30 tot 09:30 uur.
Tot de voorzieningen behoren gratis kabelinternet, gratis kranten in de lobby en bagageopslag. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Thewitstraat 8, Gingelom, Limburg, 3891, België

B&B Schoon Goed

B&B Schoon Goed

B&B Schoon Goed ligt op 37 km van Bokrijk en op 38 km van het Congrespaleis in Gingelom en biedt accommodatie met een zithoek. De bed & breakfast heeft een eigen ingang voor het gemak van de gasten. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie en het marktplein van Hasselt ligt op 31 km afstand. Elke accommodatie van de bed & breakfast is voorzien van een bureau, een flatscreen-tv, een eigen badkamer, beddengoed en handdoeken. De bed & breakfast beschikt over een aantal accommodaties met uitzicht op de tuin en de accommodaties zijn voorzien van een waterkoker. Alle accommodaties in de bed & breakfast zijn voorzien van slippers en een cd-speler. Gasten kunnen ook ontspannen in de tuin. Kasteel Horst ligt op 42 km van de bed & breakfast en C-Mine ligt op 45 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Luik Airport, op 34 km van B&B Schoon Goed.

Mottestraat 4, Gingelom, Limburg, 3890, België

Hoeve Jadoul

Hoeve Jadoul

Hoeve Jadoul in Gingelom is gevestigd in een 15e-eeuwse boerderij op het platteland en beschikt over een recreatieruimte, een tuin en fruitboomgaarden. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van fietsen om de omgeving te verkennen. Er is gratis WiFi beschikbaar. Het vakantiehuis bestaat uit een woonkamer met kabel-tv en een dvd-speler. Elke accommodatie is uitgerust met een minibar, een eettafel en een uitgeruste keuken. Er is een wasmachine en de 3 badkamers zijn voorzien van een douche en gratis toiletartikelen. Op 10 minuten rijden van Hoeve Jadoul vindt u diverse restaurants, cafés en bars. Supermarkten voor uw boodschappen liggen op 3 km van de accommodatie. Gasten hebben gratis toegang tot een recreatieruimte met biljart, darts en tafeltennisfaciliteiten. Jongere gasten kunnen zich ook vermaken in de speeltuin. Landen ligt op 14 km en Waremme op 9 km. Vanaf Hoeve Jadoul is het 18 minuten rijden naar Sint-Truiden. De accommodatie biedt gratis parkeergelegenheid.

Hoogstraat 34, Gingelom, Limburg, 3890, België

B & B de Romeinse Katzei

B & B de Romeinse Katzei

B & B De Romeinse Katzei is een bed & breakfast in een historisch gebouw in Borgloon, op 22 km van het marktplein van Hasselt, en biedt een tuin en uitzicht op de tuin. Deze accommodatie beschikt over bagageopslag en een buitenhaard. Er is een zonneterras en gasten kunnen gebruikmaken van gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Alle accommodaties zijn uitgerust met een kabel-tv, een minibar, een koffiezetapparaat, een inloopdouche, een haardroger en een bureau. Alle accommodaties hebben een zithoek en een eethoek. De accommodaties hebben een eigen badkamer, gratis toiletartikelen en beddengoed. Elke ochtend worden er bij de bed & breakfast buffet- en continentale ontbijtopties met lokale specialiteiten, verse zoete deegwaren en fruit geserveerd. Gasten kunnen ontspannen in de eigen bar of lounge, terwijl er ook lunchpakketten beschikbaar zijn. Er worden rondleidingen aangeboden in de buurt van de accommodatie. Als u de omgeving wilt verkennen, zijn er fiets- en wandeltochten mogelijk in de omgeving en B & B De Romeinse Katzei kan fietsverhuur regelen. C-Mine ligt op 27 km van de accommodatie, terwijl Bokrijk op 28 km van de accommodatie ligt. De dichtstbijzijnde luchthaven is Liège Airport, op 27 km van B & B De Romeinse Katzei.

1 Romeinse Kassei, Borgloon, Limburg 3840, België

Hotel Stayen

Hotel Stayen

Met een verblijf bij Hotel Stayen in Sint-Truiden, bevind je je bij het congrescentrum, vlak bij Stadion KSTVV en op 2 min. rijden van Stadhuis van Sint-Truiden. Dit hotel met een spa ligt op 1,6 km van Abdij van Sint-Truiden en op 2 km van Brouwerij Wilderen. Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een binnenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten vast wel leuk. Dit hotel bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en een kapsalon.
Gasten van Hotel Stayen kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. 
Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Tiensesteenweg 168, Sint-Truiden, Limburg, 3800, België

YOUNGROW | Kinderfietszadel vooraan | Het fietszadel voor kinderen is compatibel met alle mountainbikes

R

Ontwikkel de geest van jongeren: onze belangrijkste missie met het kinderfietszitje is om de avontuurlijke geest van jongeren te cultiveren en hen een onvergetelijke en meeslepende ervaring aan je zijde te bieden. Met ons kinderzitje voor fietsen aan de voorkant kan je kind volop genieten van de rijervaring door betrokken te zijn en de wereld aan je zijde te ontdekken.

R

Eenvoudige en snelle installatie: wij weten dat gebruiksaanwijzing intimiderend kan zijn. Daarom hebben we eenvoudige, duidelijke en begrijpelijke gebruikersinstructies gemaakt, zodat iedereen ons product kan gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over de complexiteit van de installatie! Bovendien krijg je met ons product een QR-code die je toegang geeft tot de tutorialvideo's die we hebben gemaakt.

R

🚴‍♂️【Fiets-kinderzitje】- Ons kinderfietszadel zorgt voor een hoog comfort voor je kind, ook bij langdurig gebruik, voor rustige en aangename wandelingen. Bovendien beschikt de stoel over een rubberen bescherming, die je fietsframe beschermt bij contact met ons product. Breng je dure frame niet in gevaar met alternatieven van lage kwaliteit!

R

🚴‍♂️【Het kinderstuur】- Geef je kind een veilige en leuke rijervaring met ons kinderstuur! Compatibel met alle mountainbike-sturen, ons kinderstuur is eenvoudig te installeren en biedt een comfortabele grip voor je kind. Wij leveren drie maten rubberen lamellen met ons kinderstuur om een perfecte pasvorm op alle soorten mountainbike-sturen te garanderen, ongeacht de grootte.