Selecteer een pagina

Hechtel – Eksel

“Fiets door Hechtel – Eksel en bezoek zeker het bruegelmuseum”

In Hechtel-Eksel kan je genieten van prachtige fietstochten door de groene bossen en langs de velden. Het is de ideale manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en tot rust te komen in de natuur. En als je dan toch in Hechtel-Eksel bent, kan je net zo goed een bezoekje brengen aan het Bruegelmuseum.

In dit unieke museum kom je alles te weten over het werk van de beroemde schildersfamilie Bruegel. Bewonder de prachtige schilderijen en leer meer over de geschiedenis en de invloed van deze kunstenaars. Het is een unieke kans om meer te leren over de kunstgeschiedenis en je te laten inspireren door de creativiteit van de Bruegels.

Dus waarom zou je in Hechtel-Eksel gaan fietsen en een bezoekje aan het Bruegelmuseum brengen? Omdat het de perfecte combinatie is van ontspanning, cultuur en natuur. Dus spring op de fiets, geniet van de mooie omgeving en laat je verrassen door de kunstwerken van de Bruegels. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

B&B Droom op Wielen

B&B Droom op Wielen

B&B Dream ligt in Lommel in de regio Limburg, op 47 km van Maastricht. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie en er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar. De B&B ligt aan de rand van natuurgebied Bosland. Er is een terras voor uw gemak. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet. Gasten kunnen hun eigen koffie en thee zetten. Er is een overdekte fietsenstalling. Eindhoven ligt op 32 km van B&B Dream On Wheels en Hasselt ligt op 29 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van Antwerpen, op 58 km van B&B Dream On Wheels.

Gelderhorsten 101, Lommel, Limburg, 3920, België

B&B Sneprooi

B&B Sneprooi

B&B Sneprooi ligt in Hechtel en wordt omgeven door wandel- en fietspaden. Het biedt ruime kamers met gratis WiFi en een eigen badkamer. Gasten kunnen ontspannen in de tuin met terras of in de gemeenschappelijke woonkamer. Alle kamers van Sneprooi B&B zijn voorzien van airconditioning, houten vloeren, een zithoek, een bureau, een flatscreen-tv met kabelzenders en een dvd-speler. Parkeren op het terrein is gratis en fietsen zijn op verzoek beschikbaar. Er wordt elke ochtend een ontbijt geserveerd en op verzoek kunnen er lunchpakketten worden bereid. De stad Peer ligt op 13 minuten rijden en Hasselt ligt op 23 km van de accommodatie. Het Circuit Zolder Race Track ligt op 22 km afstand.

Toekomststraat 55, Hechtel-Eksel, Limburg, België

Center Parcs Erperheide Peer

Center Parcs Erperheide

Center Parcs Erperheide ligt in Peer op 3 min. rijden van Center Parcs Erperheide en op 6 min. van Stadspark De Perre. Dit 4-sterrenvakantiepark ligt op 5,3 km van Snow Valley en op 6,7 km van Museum voor Muziekinstrumenten.
Geniet van een ruim aanbod recreatieve voorzieningen zoals een gratis waterpark, een buitenzwembad en een binnenzwembad. Dit vakantiepark bevat ook gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en hulp bij uitstapjes/tickets.
Bestel iets lekkers in een van de vele eetgelegenheden van dit vakantiepark, waaronder 3 restaurants en een koffiebar/café. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 11.00 uur. 
Enkele van de voorzieningen zijn een snelle uitcheckservice, een 24-uurs receptie en een geldautomaat/bankservice.

Erperheidestraat 2, Peer, Limburg, 3990, België

B&B Huize Bex

B&B Huize Bex

B&B Huize Bex ligt op een landelijke locatie in Overpelt en beschikt over een tuin met een terras en barbecuefaciliteiten, een moestuin en een bijenhuis. Gasten kunnen gebruikmaken van fietsverhuur en een kamer met gratis WiFi. De accommodatie is voorzien van een zithoek, kabel-tv en koffie- en theefaciliteiten. De kamer beschikt ook over een kleine koelkast en een eigen badkamer met een douche, een haardroger en slippers. Het ontbijt bij B&B Huize Bex bestaat uit zelfgebakken brood en jam, eieren en koffie. Lunchpakketten kunnen op verzoek worden bereid. Er zijn tal van activiteiten mogelijk op het terrein of in de omgeving, waaronder fietsen. De omgeving van de accommodatie biedt een breed scala aan fietsroutes om uit te kiezen. Vanaf B&B Huize Bex is het 14,5 km naar Lommel, 30,2 km naar Hasselt en 37 km naar Genk.

Lillerbaan 104, Bocholt, Limburg, 3950, Belgium

De Pastory Peer

De Pastory

De Pastory ligt in Grote-Brogel en biedt een terras en uitzicht op de tuin. Dit voormalige priesterhuis ligt in een landelijk gebied tegenover de Sint Trudokerk. Gasten kunnen genieten van de bar op het terrein. De stad Peer ligt op 5 km van De Pastory. Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv met kabelzenders. De kamers hebben een eigen badkamer. Extra’s zijn gratis toiletartikelen en een haardroger. De Pastory biedt gratis WiFi in de hele accommodatie. De accommodatie biedt een uitgebreid ontbijt met verse, regionale en Fairtrade-producten. Hasselt ligt op 33 km van De Pastory en Eindhoven in Nederland ligt op 32 km van de accommodatie. Snow Valley ligt op 5 km van De Pastory. De dichtstbijzijnde luchthaven is Liège Airport, op 57 km van De Pastory.

Pastorijstraat 1, Peer, Limburg, 3990, België

Tuinhotel Lommel

Tuinhotel

Dit luxe hotel biedt smaakvolle accommodatie en een aangenaam wellnessgedeelte op het dakterras. De stijlvolle gastenkamers voegen elegantie toe aan uw verblijf in deze prachtige omgeving. Het Tuinhotel ligt in het charmante Lommel en biedt u een geweldige uitvalsbasis voor uw ontspannende vakantie. Word elke ochtend wakker met een gezond gratis ontbijtbuffet. U kunt gemakkelijk de groene omgeving verkennen met een wandel- en fietstocht. Het Tuincafé biedt een warme sfeer in zijn brasserie en lichte serre voor een kopje koffie of een aangename lunch. In het à-la-carterestaurant kunt u heerlijke gerechten proeven, bereid met verse ingrediënten. De comfortabele gastenkamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, flatscreen-tv’s en heerlijke bedden. Geniet van het fascinerende panoramische uitzicht vanuit uw kamer. Het wellnessgedeelte biedt een geweldige plek om te ontspannen in de Finse sauna, het zwembad en het bubbelbad. Bekijk de weekendaanbieding, inclusief verblijven op zondagavond!

Dorp 7, Lommel, Limburg, 3920, België

Zomerfietskleding voor heren, shirt met korte mouwen en short met 9D-gel 

R

Professionele pasvorm en design: 3 + 1 achterzakken aan de achterkant van het shirt voor het opbergen van voorwerpen, een vak met ritssluiting waarin een 15,5 cm grote mobiele telefoon past, in de 3 klassieke zakken kunnen belangrijke voorwerpen zoals pomp, waterfles en snacks worden opgeborgen. Hij is uitgerust met reflecterende strepen om de zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden 's nachts te verbeteren. De set wordt ook geleverd met een extra fietsbril. En een paar professionele fietshandschoenen

R

Hoogwaardige stof: dit fietsshirt is gemaakt van 100% hoogwaardig polyester, superzacht, huidvriendelijk, licht, duurzaam en sneldrogend, beschadigt de huid niet. Geavanceerd ademend kamgaas op rug en zijkanten. De ademende, comfortabele stoffen voelen aan alsof ze ademen op het oppervlak van je huid, waardoor je altijd koel en comfortabel blijft en een uitstekende rijervaring hebt.