Selecteer een pagina

Hasselt

“Hasselt is niet alleen een mooie stad om te fietsen, maar ook de perfecte plek om meer te leren over de rijke geschiedenis van jenever.

Het Jenevermuseum biedt een unieke kijk op het productieproces van deze Belgische drank en laat je kennismaken met de verschillende smaken en tradities die ermee gepaard gaan. Na een verfrissende fietstocht door de stad, is het heerlijk om even tot rust te komen in het museum en te genieten van een proeverij van verschillende jenevers. Een bezoek aan het Jenevermuseum in Hasselt is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook een garantie voor een gezellige dag uit in Limburg. Dus stap op de fiets en ontdek de wereld van jenever in het bruisende Hasselt!

“Ontdek unieke verblijven langs jouw route met deze toffe tips!”

Hotel Hemelhuys

Hotel Hemelhuys

Met een verblijf bij Hotel Hemelhuys bevind je je in het hart van Hasselt, op 5 min. lopen van Kunstmuseum Z33 en Hasselt Grote Markt. Dit hotel ligt op 0,5 km van Nationaal Jenevermuseum en op 0,7 km van Modemuseum. Laat jezelf verwennen met onsite massages of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en meertalig personeel. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.

Hemelrijk 15, Hasselt, Limburg, 3500, België

Holiday Inn Hasselt

Holiday Inn Hasselt

Holiday Inn® Hasselt ligt dicht bij de centrale bars en restaurants van de stad. Op 10 minuten lopen vindt u het station van Hasselt, waar lokale en regionale treinen stoppen. Luchthaven Brussel ligt op 50 minuten rijden en luchthaven Luik ligt op slechts 35 minuten afstand. Om de hoek van het hotel volgt het Modemuseum Hasselt de geschiedenis van de mode met collecties van de 18e eeuw tot nu. Op vijf minuten afstand onderzoekt het Jenevermuseum jenever, de nationale drank met jeneverbessmaak van België. Wandel langs kersenbomen en koivijvers in de Japanse tuin, op 20 minuten lopen van het hotel. Tegenover het park vindt u in de Trixxo Arena internationale concert- en evenementenprogramma’s. Komt u voor werk? Ontvang maximaal 250 afgevaardigden in de vijf natuurlijk verlichte vergaderruimtes van het hotel. Catering is op aanvraag beschikbaar en er is gratis WiFi in het hele hotel. Geniet van het uitzicht op de stad of het kanaal vanuit de stijlvolle kamers van dit gastvrije hotel, waar kinderen gratis verblijven en eten. Begin uw dag met een ontbijtbuffet in de moderne Brasserie De Boulevard van het hotel en geniet van onze traditionele Belgische keuken. Ontspan met een mini-workout in de sportschool of een saunasessie voordat u vrienden ontmoet voor een drankje aan de bar.

Kattegatstraat 1, Hasselt, Limburg, 3500, Belgium

B&B Villa des Roses

B&B Villa des Roses

Dit Belle Epoque-herenhuis herbergt een intieme bed and breakfast met een boetiekstijl, gratis WiFi en originele kenmerken. Villa des Roses ligt op 700 meter van de Sint-Quintinuskathedraal in Hasselt. Villa des Roses Hasselt biedt ruime kamers met houten vloeren, een balkon en een zithoek met een flatscreen-tv met kabelzenders. Gasten kunnen genieten van een dagelijks continentaal ontbijt dat op de kamer wordt geserveerd. Het Modemuseum Hasselt en het Nationaal Jenevermuseum liggen op 15 minuten lopen van Villa des Roses. Maastricht ligt op 30 minuten rijden van de bed and breakfast.

Luikersteenweg 66, Hasselt, Limburg, 3500, België

The Century

Hotel The Century

Met een verblijf bij The Century zit u centraal in Hasselt, op minder dan 15 minuten rijden van Circuit Zolder en Modemuseum Hasselt. Dit hotel ligt op 2,2 km van Kunstmuseum Z33 en op 2,3 km van Nationaal Jenevermuseum.
Geniet van het uitzicht vanaf een terras en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis wifi en hulp bij excursies/tickets. U kunt genieten van een maaltijd in het restaurant dat de gasten van The Century bedient, of langskomen bij de snackbar/deli. Les uw dorst met uw favoriete drankje in de bar/lounge. Een gratis ontbijt is inbegrepen.
Tot de voorzieningen behoren een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Zelfparkeren (tegen betaling) is beschikbaar op locatie.

Leopoldplein 1, Hasselt, Limburg, 3500, België

B&B Bij Lieve en Jos

B&B Bij Lieve en Jos

Deze bed & breakfast is gevestigd in een groot landhuis, omgeven door een grote tuin. Het biedt een verwarmd buitenzwembad, een terras en een kinderspeelplaats. De ruime kamers zijn voorzien van gratis WiFi. B&B Bij Lieve en Jos biedt lichte kamers met een zithoek met een flatscreen-tv met kabelzenders. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een douche en een haardroger. Sommige kamers hebben ook een bad. Gasten kunnen zwemmen in het buitenzwembad of een boek lezen op het terras. Ze kunnen ook een potje tafeltennis spelen of fietsen door het rustige platteland van Hasselt. Jongere gasten kunnen spelen in de speeltuin, die een glijbaan en een trampoline heeft. Er wordt dagelijks een vers bereid ontbijtbuffet geserveerd met ontbijtgranen, warme broodjes en zelfgemaakte jam. Lunchpakketten zijn op aanvraag beschikbaar. Flanders Nippon Golf and Business Club ligt op 7 minuten rijden van Bij Lieve en Jos. Plopsa Indoor Hasselt en het congrescentrum Grenslandhallen liggen op 10 minuten rijden.

Heidestraat 51, Hasselt, Limburg, Belgium

B&B Sasput

B&B Sasput

Met een verblijf bij B&B Sasput in Hasselt bent u binnen 10 minuten rijden bij Basiliek van Kortenbos en Grenslandhallen. Deze luxe bed & breakfast ligt op 22,5 km van Circuit Zolder en op 7,2 km van Kunstmuseum Z33.
Geniet van het uitzicht vanaf een terras en een tuin en maak gebruik van voorzieningen zoals gratis draadloos internet.
Stil uw honger bij Sasput, een brasserie met een bar/lounge en uitzicht op de tuin. Ontmoet andere gasten bij de gratis receptie, die dagelijks wordt gehouden. Een gratis continentaal ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 09:00 tot 10:30 uur.
Tot de voorzieningen behoren een businesscentrum, bagageopslag en een lift. Plant u een evenement in Hasselt? Deze bed & breakfast heeft faciliteiten van 538 vierkante voet (50 vierkante meter), waaronder conferentieruimte. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein.

Sasput-Voogdijstraat 79A, Hasselt, Limburg, 3500, België

Delta Cycle & Home TD7200 teenclips, zwart, One

R

Van onbreekbaar nylon

R

Geen riemen of klemmen die je kunt meenemen

R

Helpt bij het optimaliseren van de voetpositie op de pedalen

R

Afmetingen verpakking: 7,62 x 25,4 x 12,7 cm (l x h x b)